Sunquest (hotel plutitor)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotel plutitor Sunquest, categoria 4*, construit in 2006 dupa standardele si cerintele UE si introdus in circuitul turistic din anul 2007 este cel mai modern si dotat hotel din categoria sa existent la acest moment in Delta Dunarii.

Facilitati Hotel
La nivelul 1, hotelul dispune de 9 camere bine izolate fonic (2 camere-superior, cu pat matrimonial si canapea cu tv satelit, 5 camere standard cu doua paturi, 2 camere cu 2 paturi suprapuse) fiecare cu grupuri sanitare proprii, sistem centralizat de incalzire si aer conditionat, apa calda.
La nivelul 2 se regaseste restaurantul cu capacitate de 20 de locuri (sala multifunctionala dotata cu TV satelit, sistem home cinema, DVD, laptop cu acces la internet, flip-chart, video-proiector, ecran, barul aprovizionat cu o gama diversificata de bauturi alcoolice si racoritoare), terasa acoperita si puntile de promenada, iar la ultimul nivel, terasa amenajata cu sezlonguri pentru plaja.
Hotelul mai are in dotare sistem de radiocomunicatii, binocluri, ustensile de pescuit si este transportat prin Delta Dunarii cu salupa Toplita amenajata special, atat pentru remorcaj cat si pentru plimbari de agrement.
Plimbarile pe lacurile din Delta Dunarii si canalele greu accesibile sau transferurile catre locurile de pescuit se fac cu ambarcatiuni speciale de agrement (barci cu rame, barci cu motor Romcraft cu motoare Yamaha - 15 CP, salupa rapida - Quicksilver 620 sport cu motor de 150 CP).
Se asigura transfer Tulcea - Hotel Plutitor Sunquest si retur contra 70 RON/ persoana.

Facilitati Camere
Toate camerele au aer conditionat si baie proprie.

Masa - Pensiune Completa