HOTEL SUNGARDEN SALIN


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul SunGarden Salin va invita sa descoperiti frumusetea Cheilor Turzii si cea a Salinei Turda, intr-o atmosfera naturala şi totodata eleganta. Sederea aici va va oferi o experienta unica, fiind locul în care istoria se îmbina cu modernitatea, avand şansa de a descoperi o serie de obiective turistice intr-un ambient confortabil, modern şi totodata familiar.
Hotelul SunGarden Salin va invita sa descoperiti frumusetea Cheilor Turzii si cea a Salinei Turda, intr-o atmosfera naturala si totodata eleganta. Sederea aici va va oferi o experienta unica, fiind locul în care istoria se îmbina cu modernitatea, avand şansa de a descoperi o serie de obiective turistice intr-un ambient confortabil, modern si totodata familiar. La doar 30 km distanta de Cluj-Napoca, insa la doar cativa pasi de frumoasele monumente istorice, locatia noastra va asteapta sa-i calcați pragul. Hotelul are o capacitate de 27 camere Premium si Standard, precum si un motel cu o capacitate de 19 camere, oferind conditii de calitate oaspetilor la prețuri accesibile.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, baie cu cada sau dus, minibar, TV, telefon. Numar total camere: 27 (standard, superioare si apartamente)
Descriere facilitati:
Dotari generale: receptie deschisa non-stop; camera de bagaje; internet; restaurant; parcare pazita; room service; spalatorie; sala fitness.
Indicatii auto:
Cluj Napoca - 40 km. Cel mai apropiat aeroport: Avram Iancu Cluj - 35 km.
Atractii turistice:
Salina Turda, Cheile Turzii, Cascada Ciucas, Cheile Tureni.
Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00 Check-out: pana la ora 12:00
Servicii masa:
Se acorda in restaurantul propriu (capacitate maxima 120 persoane).