HOTEL SUNRISE (PENSIUNEA VENUS STIL)

   Hotel Sunrise, Statiunea Venus, Cod 905504, Jud Constanta, Unitati Inactive Vezi locatia pe harta


Facilitati

Restaurant
TV in room
Private bathroom
Air conditioning
Cable/Satellite TV
Bar
Minibar
Paid parking

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotel Sunrise este apreciat pentru conditiile bune de cazare, pozitia fata de mare si serviciile de alimentatie.

Descriere camere:
Număr total camere: 17
Single: 2 - Sunt dispuse la etajul II, dotate cu doua paturi individuale, Tv- LCD, minibar (frigider), telefon, aer conditionat, balcon cu vedere la mare. Baia dispune de cabina cu dus, uscator de par, telefon. Au o suprafata de aproximativ 14-15 mp. Toate au vedere frontala la mare.
Duble: 12 - dintre care 8 camere duble superior si 4 camere duble standard. Camere duble superior- sunt dispuse la parterul unitatii(una) si la etajul I (sapte), dotate cu mobilier nou alb, stil retro, pat matrimonial, Tv- LCD, minibar (frigider), telefon, aer conditionat, masuta cu fotolii, balcon generos cu vedere la mare. Baia dispune de cabina cu dus, uscator de par, telefon, mobilier modern. Au o suprafata de aproximativ 20 mp. Toate au vedere frontala la mare. Camere duble standard- sunt dispuse la etajul II, dotate cu doua paturi individuale, Tv- LCD, minibar (frigider), telefon, aer conditionat, balcon generos cu vedere la mare. Baia dispune de cabina cu dus, uscator de par, telefon. Au o suprafata de aproximativ 17-18 mp. Toate au vedere frontala la mare.
Apartamente: 3 - Sunt situate la parterul unitatii si sunt compuse din dormitor si living. Suprafata aproximativa este de 65 mp, iar a balcoanelor de 12 mp. In dormitor: pat matrimonial, Tv- LCD, telefon, mobila noua, stil retro, alba, aer conditionat, balcon cu vedere la mare. In living: canapea extensibila, masuta cu fotolii, tv LCD, miniba r(frigider), aer conditionat, balcon cu vedere la mare. Baia dispune de cabina cu dus, uscator de par, telefon, mobilier modern. Toate au vedere frontala la mare.

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus -complet renovata, balcon -cu vedere la mare. Acces pe baza de cartela in pensiune si in camere.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -cu autoservire Larisa, parcare proprie -contra cost (10.00 Lei/ zi/ autoturism), bar.

Nu se accepta animale de companie.
Turistilor le este interzis accesul cu mijloace de gatit (oale electrice, resouri, mini-aragaze, etc), sau gatitul in camere. Nerespectarea acestor conditii implica parasirea camerei fara despagubiri materiale.

Locatie:
Hotelul este situat pe plaja, in partea de nord a statiunii, spre Cap Aurora. Plaja: larga, nisipoasa cu intrare lina in mare.

Politici:
Persoanele cu varsta peste 18 ani vor plati taxa de statiune in valoare de 5.00 Lei/ zi/ turist.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul cu autoservire Larisa, categoria 2 stele, in sistem bonuri valorice.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 25.00 Lei / zi / persoana;
Pranz = 30.00 Lei / zi / persoana;
Cina = 30.00 Lei / zi / persoana.

Meniul este la alegere, toate produsele pot fi achitate cu bonuri valorice, mai putin produsele din tutun.

Pentru servicii de masa cumparate, in valoare de peste 500.00 Lei, se acorda un bonus de 5% tot in tichete valorice. Acestea vor fi inmanate turistilor la cazare, in baza documentelor eliberate de beneficiar (agentia de turism). Tichetele valorice, acordate bonus, se pot consuma fara restrictii.

Servicii masa copii (optionale):
- copiii 0- 12 ani neimpliniti 50% din tariful pentru un adult;
- copiii peste 12 ani 100% tarif adult.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
In camerele duble standard:
- maxim 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar asigurat. Nu se poate instala pat suplimentar.

In camerele duble superior:
- maxim 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani neimpliniti; primul copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 0-12 ani neimpliniti numai cu pat suplimentar, care reprezinta 50% din tariful de cazare pentru un adult.

In apartamente:
- maxim 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0-18 ani neimpliniti beneficiaza de gratuitate la cazare fara pat suplimentar asigurat. Se poate instala un pat suplimentar gratuit, la cerere.

In camerele single:
- maxim 2 adulti sau 1 adult si 1 copil 0- 18 ani neimpliniti. Copilul beneficiaza de gratuitate la cazare, iar adultul achita tarif de camera single. In acest tip de camera nu se poate instala pat suplimentar.

Locatie