Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 4 hoteluri

Uzlina, Romania

LocalizareCasa Dintre Salcii se afla pe insula Uzlina fiind inconjurata de Delta Dunarii si accesibila numai cu barcaPensiunea Casa dintre salcii sat Uzlina comuna Murghiol este situata pe bratul Sfantu Gheorghe pe malul canalului Uzlina care se cont . . .

Uzlina, Romania

Dumbrava se afla in UzlinaTransfer la cerereMurighiol - Uzlina - MurighiolOdata ajunsi in Murighiol la primarie drumul principal vireaza la 90 de grade spre dreapta si dupa 100 metri este o bifurcatie unde se vireaza la stanga pana se iese din loca . . .

Uzlina, Romania

Amplasat in inima Deltei pe bratul Sf Gheorghe la intrarea in complexul de lacuri Gorgova-Uzlina Hotelul Safo da senzatia ca ar fi situat pe o insula - in fata este Dunarea in lateral sunt canale iar in spate incep lacurile Limba de pamant se intinde . . .

Uzlina, Romania

Pensiunea Agroturistica Tamarin este amplasata pe canalul Uzlina canal care face legatura intre bratul Sf Gheorghe si complexul de lacuri Uzlina Isac Chiril Se ajung cu auto pana la Murighiol unde se poate parca in siguranta spatiu inchis cu paza per . . .