Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 8 hoteluri

Vama, Romania Vezi locatia pe harta

Baile Puturoasa în maghiara Büdössárfürdo se gasesc la 9 km de localitatea Vama în judetul Satu Mare la o altitudine 400 m într-o caldare cu diametrul de 4 km a unui fost vulcan în asa-numita microdepresiune Puturoasa cu o clima blânda În

Vama, Romania

Amplasare in satul Stramtura la 60 km de Suceava Facilitati pensiune 40 de locuri in 15 camere single duble camere confort cu canapea extensibila suite cu un dormitor apartamente cu 2 dormitoare restaurant bar terasa gradina cu foisoare livada pi . . .

Vama, Romania Vezi locatia pe harta

INFORMATII GENERALEPensiunea Bucovina Lodge este amplasata la marginea padurii de pe dealul Barbusca intr-un cadru deosebit cu o impresionanta si exceptionala priveliste a satului a masivului Rarau dar si a obcinilor invecinate oferindu-i o unicitat . . .

Vama, Romania

Pensiunea Perla Braziloreste situata la aproximativ 57 km de Suceava peDN 17 Suceava - Gura Humorului - Vama - Frumosueste asezata intr-un cadru mirific inconjurata de peisaje deosebite precum side obiective accesibile datorita diverselor trasee turi . . .