Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotel Bradul este situat in statiunea Vatra Dornei, langa parc si foarte aproape de partia de schi. Face parte din Complexul Hotelier Bradul Calimani. Hotelul a fost renovat in anul 2012.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE
Hotel Bradul dispune de lift, restaurant, seif la receptie, sala de conferinte, baza de tratament, piscina si sauna.


Are o capacitate de cazare de 312 locuri repartizate in 6 apartamente cu dormitor si living, 30 camere duble matrimoniale si 120 camere duble twin. Toate camerele sunt clasificate la 3 stele, avand mobilier nou, tv, cablu tv, mini-bar, mobilier nou si baie proprie. Camerele situate la etajele 1 si 6 sunt fara balcon.
Restaurantul dispune de 400 de locuri.


POLITICI
Luni centrul SPA este inchis pentru mentenanta. Sambata si duminica nu se efectueaza tratament balnear.


Taxa hoteliera si taxa salvamont se achita la receptia hotelului in ziua cazarii.
Hotelul dispune de parcare cu plata.

Animalele de companie nu sunt acceptate.


DESCRIERE OFERTE

TRATAMENT - Demipensiune
Include: mic dejun dejun si cina bufet suedez, tratament balnear 2 proceduri/zi/adult. In zilele de sambata si duminica nu se efectueaza tratament balnear. Pentru tratament balnear turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat/cupon de pensie si cardul de sanatate, intrare gratuita la piscina, sauna si sala fitness.

TRATAMENT - Pensiune completa
Include: mic dejun dejun, pranz si cina bufet suedez, tratament balnear 2 proceduri/zi/adult. In zilele de sambata si duminica nu se efectueaza tratament balnear. Pentru tratament balnear turistii trebuie sa prezinte biletul de trimitere de la medicul de familie si adeverinta de salariat/cupon de pensie si cardul de sanatate, intrare gratuita la piscina, sauna si sala fitness.


Pentru tratament balnear, turistii trebuie sa prezinte bilet de trimitere de la medicul de familie, card de sanatate si adeverinta de salariat/cupon pensie (in functie de statutul turistului).

SKI IN BUCOVINA
Include: 5 nopti cazare cu demipensiune (mic dejun si cina - bufet suedez), cartela ski-pass 24 puncte (include 12 urcari cu teleschi mare sau 24 urcari cu teleschi mic) - cartele ski-pass sunt conditionate de existenta stratului de zapada pe partia Parc situata in spatele hotelului Bradul, acces la piscina si sauna (accesul la piscina si sauna pe durata ofertei este considerat facilitate gratuita a pachetului si prin urmare daca vor exista restrictii de functionare a centrelor SPA interioare, nu se va putea oferi aceasta facilitate si nici nu se poate compensa cu alte servicii.) Copil 0-2 ani in camera cu 2 adulti beneficiaza de gratuitate la cazare si masa (fara pat suplimentar), copil 2-6 ani in camera cu 2 adulti beneficiaza de gratuitate la cazare (fara pat suplimentar) si beneficiaza de masa. Pentru copil in varsta de 2-6 ani se poate achita optional cartela de ski-pass in valoare de 60 Lei.

DECADA BALNEARA
Include: cazare 9 nopti, pensiune completa (meniu fix),2 proceduri de tratament/pers./zi lucratoare (Luni-Vineri).Turistii care prezinta urmatoarele acte: adeverinta de la locul de munca/cupon de pensie, bilet de trimitere tip de la medicul de familie si card de sanatate activat, pot beneficia prin sistemul asigurarilor sociale de sanatate de 2 proceduri/zi x 7 zile lucratoare in limita plafonului - magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, curenti interferentiali, curent Trabert, microunde, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, solux, aerosoli individuali, bai de carbon.
Date de intrare a seriilor: 16.11; 26.11; 05.12, 2024: 14.01, 23.01, 01.02,11.02, 20.02, 29.02, 10.03, 19.03, 28.03, 07.04, 16.04, 29.09, 08.10, 17.10, 27.10, 05.11, 14.11, 24.11, 03.12.


ODIHNA SI TRATAMENT
Include: cazare (minim 6 nopti), pensiune completa (meniu fix), 3 proceduri de tratament/zi/adult (bai de plante, bai Stanger, impachetare parafina, mofeta artificiala). Turistii care prezinta urmatoarele acte: adeverinta de la locul de munca/cupon de pensie, bilet de trimitere tip de la medicul de familie si card de sanatate activat, pot beneficia prin sistemul asigurarilor sociale de sanatate de 2 proceduri/zi lucratoare in limita plafonului - magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, curenti interferentiali, curent Trabert, microunde, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, solux, aerosoli individuali, bai de carbon.

O SAPTAMANA DE REFACERE
Include: cazare 6 nopti cu intrare Duminica, mic dejun si cina (meniu fix), 2 proceduri de tratament/adult/zi lucratoare (Luni -Vineri). Turistii care prezinta urmatoarele acte: adeverinta de la locul de munca/cupon de pensie, bilet de trimitere tip de la medicul de familie si card de sanatate activat, pot beneficia prin sistemul asigurarilor sociale de sanatate de 2 proceduri/zi x 5zile lucratoare in limita plafonului - magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, curenti interferentiali, curent Trabert, microunde, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, solux, aerosoli individuali, bai de carbon.

BALNEO SENIOR
OFERTA VALABILA DOAR PENTRU PENSIONARI!
Include: 6 nopti cazare, pensiune completa (meniu fix), 2 proceduri de tratament/adult/zi (Luni-Vineri). Turistii care prezinta urmatoarele acte: adeverinta de la locul de munca/cupon de pensie, bilet de trimitere tip de la medicul de familie si card de sanatate activat, pot beneficia prin sistemul asigurarilor sociale de sanatate de 2 proceduri/zi lucratoare in limita plafonului - magnetoterapie, laser, ultrasunet, ionizari, unde scurte, curenti diadinamici, curenti interferentiali, curent Trabert, microunde, bai galvanice, gimnastica medicala, masaj, solux, aerosoli individuali, bai de carbon.

Locatie