HOTEL CAROL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Cazare cu mic dejun, demipensiune, pensiune completa minim 2 nopti. Cazare cu demipensiune si tratament, pensiune completa si tratament minim 5 nopti. Hotelul se afla in vecinatatea Cazinoului Dorna, foarte aproape de gara Vatra Dornei si la aproximativ 50 m de baza de tratament a complexului Calimani-Bradul, la cca. 250 m de partia de schi si la 25 m de renumitul parc cu veverite.

Descriere facilitati:
Tratament: tratamentul se efectueaza in baza complexului Calimani-Bradul, aflat la cca. 50 m de hotel. Pentru tratament este necesar bilet de trimitere de la medicul de familie, adeverinta de salariat sau cupon de pensie (sambata si duminica nu se efectueaza tratament).
Politici:
Ne face o deosebită plăcere să fiți oaspeții noștri și pentru a vă asigura un sejur cật mai plăcut și în siguranță, dorim să vă prezentăm câteva din noile măsuri care au fost luate impotriva răspândirii noului covid19: Curățenia se va face zilnic. În cazul în care nu doriți sa fiți deranjați, vă rugăm sa folosiți flyerul tipizat din camera sau să anunțați personalul de la recepție; Veți găsi în camera o lista cu reguli de urmat pentru a preveni răspândirea cu noul Corona virus; Pe holuri veți găsi cậte un dispenser cu gel dezinfectant biocid ; Dezinfectarea tuturor suprafețelor intens folosite, se va efectua o data la 4 ore; În incinta unității de cazare si a terasei, personalul va purta masca de protectie; Verificarea temperaturii cu aparatul a ficarui angajat se va efectua zilnic, cu o decalare a orelor de intrare in tura a personalului hotelului si respectare a normelor de igiena sanitara personala a acestuia. Vă rugăm să folosiți măștile de protectie in spatiul public inchis ; Pentru protecția dumneavoastră în camere, nu vor mai fi produse minibar. Veți avea o lista cu produsele existente și preṭurile acestora pe care le găsiți spre vânzare la recepție; Pentru a servi masa pe terasă, vă rugăm să urmați regulile de distanțare socială. Menționăm că la masă vor fi permise maxim 4 persoane, sau 6 persoane din aceeași familie; Program recepție 06:00-24:00; Program terasă 08:00-23:00 (ultima comandă la bucătărie ora 22:00); Check-in: 16:00; check-out: 12:00.
Servicii masa:
- se acorda in unitatea restaurant Carol si Les Amis, categoria 3 stele, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem a la carte''.