Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

INFORMATII GENERALE

Avenue Venus este un loc de cazare de 3 stele situat in centrul statiunii Venus si toate camerele sunt dotate cu baie proprie. Este o alegere buna pentru cei ce cauta spatii de cazare in zona linistita, dar la doar cativa metri de plaja si maxim 5 minute de mers pe jos. Alege Avenue pentru cazare in Venus aproape de plaja in vila, cu gradina.
Dotari generale: receptie, terasa, gradina, parcare, wi-fi.

Plaja Jupiter se afla la 600 m de Avenue Venus - Avenue Hotels, iar Herghelia Mangalia se afla la 1,1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Mihail Kogalniceanu, aflat la 58 km. Proprietatea ofera un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.


DESCRIERE CAMERE
Camera Queen: 1 pat dublu mare, capacitate 2 adulti
30 m, vedere la gradina, aer condiionat, baie in camera, TV cu ecran plat, terasa, minibar. Articole de toaleta gratuite, cada sau du, pardoseala de gresie/marmura, birou, plasa de anari, uscator de par, prosoape/lenjerie de pat contra cost, cana fierbator.

Camera King: 1 pat dublu extra-large, capacitate 2 adulti
40 m, vedere la gradina, aer condiionat, baie in camera, TV cu ecran plat, terasa, minibar. Articole de toaleta gratuite, cada sau du, pardoseala de gresie/marmura, birou, plasa de anari, uscator de par, prosoape/lenjerie de pat contra cost, cana fierbator.


Locatie