Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Hotelul Zan este situat in Voineasa, pe malul raului Lotru, la poalele muntilor cu acelasi nume, la o altitudine de 650 metri. Facilitati hotel: 20 camere, restaurant, crama, sala de conferinte (40 de locuri), centru Spa (sauna umeda, sauna uscata, solar, jacuzzi, sala de fitness), teren de fotbal cu nocturna, parcare (in limita locurilor disponibile). Facilitati camere: TV, telefon, Wi-Fi, AC.
Hotelul Zan este situat in Voineasa, pe malul raului Lotru, la poalele muntilor cu acelasi nume, la o altitudine de 650 metri. Facilitati hotel: 20 camere, restaurant, crama, sala de conferinte (40 de locuri), centru Spa (sauna umeda, sauna uscata, solar, jacuzzi, sala de fitness, piscina interioara), teren de fotbal cu nocturna, parcare (in limita locurilor disponibile). Facilitati camere: TV, telefon, Wi-Fi, AC, baie proprie.
Descriere camere:
TV, telefon, Wi-Fi, AC.
Descriere facilitati:
20 camere, restaurant, crama, sala de conferinte (40 de locuri), centru Spa (sauna umeda, sauna uscata, solar, jacuzzi, sala de fitness), teren de fotbal cu nocturna, parcare (in limita locurilor disponibile).
Locatie:
Hotelul Zan este situat in Voineasa, pe malul raului Lotru, la poalele muntilor cu acelasi nume, la o altitudine de 650 metri.