Povestea ACTIV - Vacanțe cu distracție & EVENTURIA - Alături de idolii tăi

Viziune. Misiune. Valori.

ACTIV EVENTURIA este agenție de turism organizatoare, înființată în 2003, dintr-o pasiune arzătoare a fondatorului acestui brand pentru vacanțe reușite, cunoaștere (destinații, culturi, obiceiuri) cu focus pe satisfacția celor care ne acordă încrederea și apelează la serviciile noastre. 

VIZIUNEA ACTIV EVENTURIA - VACANȚE CU DISTRACȚIE: Suntem dedicați Turiștilor noștri, care ne devin prieteni și parteneri fideli, 24 h/24, 365 zile/an și dorim să devenim o companie exclusivistă, care oferă servicii complexe și personalizate tuturor celor care știu ce înseamnă ”valoarea serviciilor de calitate”, sigure și adaptate fiecăruia după preferințe și buget - produs & website: www.activtours.ro ("vacanțe cu distracție") si www.eventuria.ro ("alături de idolii tăi")

MISIUNEA ACTIV EVENTURIA: VACANȚE COMPLEXE, VACANȚE PERSONALIZATE, VACANȚE CU DISTRACȚIE, VACANȚE UNICE, SIGURE ȘI DIFERITE!

VALORILE ACTIV EVENTURIA:

Ne manifestăm INTEGRITATEA prin TRANSPARENȚĂ și RESPONSABILITATE PROFESIONALĂ!

Gândim DIFERIT și acționăm COMPLEX, oferindu-vă cele mai îndrăznețe EXPERIENȚE!

PARTENERIATE SOLIDE, program de FIDELIZARE, adaptare la EXIGENȚELE FIECĂRUIA!

CONSULTANȚĂ DEDICATĂ, EXCELENȚĂ în servicii și EXPERTIZĂ / PROFESIONALISM!

Stabilitate, promptitudine, colaborare, flexibilitate, eleganță și rafinament.

La ACTIV EVENTURIA NOI ASIGURĂM ZÂMBETE, AMINTIRI FRUMOASE ȘI FERICIRE pentru că am învățat, în cei 17 ani de activitate, că SUCCESUL ARE UN GUST MAI PLĂCUT ÎMPREUNĂ!!!

BENEFICII ACTIV

PROFESIONALISM

- Pachete turistice tailor-made / adaptate nevoilor și bugetului Dvs.

- Contracte directe și colaborări solide în piața de profil

- Stabilitate, seriozitate, transparență

- Expertiză, formare în industria de travel

- Loialitate, suport și consultanță 24 h/24, 7 zile/7.

FACILITĂȚI

Extra Reduceri și Bonusuri pentru rezervări

- Facilități pentru familie și prieteni

- Adaptare la Bugetul Călătorului

- Flexibilitate, Consultanță de specialitate

- Promptitudine, Transparență, Colaborare

- Experiență, Parteneri siguri

- Plata Avans + rate 0 dobândă

- Plata Online + Card de cumpărături Multishop Raiffeisen, rate max. 6 luni

 

 

FIDELIZARE

- Program propriu de Fidelizare a Iubitorilor de Călătorii SMART TRAVEL CLUB - CLICK AICI

- Acumulezi puncte de fidelizare cu fiecare achiziție + tu și prietenii tăi prin recomandare

- Primești Reduceri cu diferite ocazii

- Te ajutăm să faci cadouri celor dragi

- Suntem deschiși la colaborare și parteneriate pe termen lung

- Impresiile Turiștilor noștri: https://www.activtours.ro/impresii-turisti/

 

SIGURANȚĂ

- Agenție Organizatoare, Asigurare 

- Garantăm pachetele noastre turistice 100%

- Suntem aici 24 h/24, 7 zile/7 pentru voi

- Colaboratori și parteneri locali în toată lumea

- Consultanță telefonică permanentă 

Marca înregistrată ACTIV EVENTURIA

Din 2003, noi știm că vacanța voastră este importantă!

De ce să alegem ACTIV? Avantajele achiziționării pachetelor turistice la recomandarea agenției Dvs. de turism.

Datorită faptului ca preferințele turiștilor noștri au inceput sa fie variate si din ce in ce mai exigente, agentia de turism organizatoare (care deține în portofoliul său contracte directe cu partenerii externi și care își alcătuiește pachetele de vacanță personalizate și adaptate nevoilor voastre) ACTIV oferă o paletă largă de servicii turistice, atât pentru concediile petrecute în țară, cât și pentru vacanțele petrecute în lumea întreagă. Suntem specializați pe vacanțe la cheie, vacanțe personalizate, vacanțe care includ servicii complexe / activități opționale / evenimente / pachete turistice luxury, individuale, personalizate, discrete și unicat, astfel încât să nu aveți decât grija de a fi fericit în vacanță!
Alegerea unui sejur reprezintă un proces destul de complex, care include, pe lângă informații despre destinația aleasă, și cunoștințe specifice cu privire la produsul turistic. Astfel, pe lângă cea mai potrivită destinatie de calatorie pentru el si familia sa, turistul este pus in fata faptului de a decide modalitatea de transport, tipul de cazare, masa si toate celelalte elemente care întregesc un pachet turistic. Aici intervine rolul agenției de turism de a simplifica procesul de cumpărare / rezervare și de a oferi consiliere adecvată și avizată / profesională clienților săi.

Agențiile de turism dispun de o bază de date rezultată în urma colaborării cu alte agenții și operatori de turism naționali si internaționali, informații care nu sunt la îndemâna clienților individuali, astfel încât oferta poate fi destul de generoasă, agenția reprezentând, practic, interfața dintre furnizorii de servicii turistice (linii aeriene, companii de transport, hotelieri, restaurante, ghizi, parteneri locali) și turist.

Avantajele achizitionarii de pachete turistice de la firmele specializate sunt multiple si de luat in considerare. Uneori, chiar si alegerea destinatiei poate fi dificila pentru cei nehotărâți. Astfel, agentul de turism, consiliaza clientul, in incercarea de a-i oferi cea mai buna varianta, scutind munca turistului de a se informa, adeseori pe cont propriu si din surse care nu sunt tocmai credibile, ii ofera sfaturi si acorda informatii cu privire la bagaje, cursul de schimb ori la avertismentele de calatorie. Agentul poate cunoaste personal destinatia pe care o promoveaza in urma vizitelor facute de el sau de colegii sai la fata locului, oferind astfel informatii pertinente si detaliate, inclusiv orarele mijloacelor de tansport locale, programele magazinelor, locatii de evitat, diverse costuri, taxi, bacsisuri etc. Pregatirea pe cont propriu a unei calatorii, achizitionarea componentelor pachetului separat (cazare, transport, masa) si informarea asupra obiectivelor turistice necesita mult stress si ore petrecute individual in fata calculatorului ori a unei reviste de specialitate, ca sa nu mai mentionam si investitia de timp si bani in infotrip-urile efectuate de catre agenți pentru o informare cât mai buna asupra destinației.

Un alt avantaj important este pretul mai scazut oferit de agentia de turism, mai ales la pachetele ce au toate serviciile incluse, datorita faptului ca la baza conceperii pachetului stau contingentele mari cumparate in avans de la furnizorii de servicii turistice, beneficiind astfel de tarife mai mici fata de cele afisate sau comunicate individual turistului de catre acestea. Internet-ul si website-urile care afiseaza preturi de dumping trebuie verificate intr-o agentie de turism – agentul Dvs. de turism vă poate confirma daca acel preț este real sau sunteți pasibil de a suporta o pierdere materială, ca să nu mai spunem de ratarea vacanței dorite.

Prin încheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice cu agentia de turism, clientul primeste toate documentele de calatorie necesare si ii este mai usor sa remedieze orice neajuns intervenit sau probleme aparute prin contact direct cu agentia, decat sa negocieze singur cu hotelul, cu compania de transport, ori, cel mai rau, cu un website al carui sediu este un offshore si la al carui nr. de telefon nu raspunde nimeni. De asemenea, turistul este asigurat si pentru insolvabilitatea sau falimentul agentiei de turism, putand solicita plata unor despagubiri, in functie de conditiile si termenii stipulati in contract.

ACTIV si-a construit segmentul propriu de clienti cu pasiune, in timp, prin perfecționarea continuă a agenților săi, încă din 2003, cucerindu-și pas cu pas reputația și locul în inima turiștilor săi, urmare a  recomandărilor celor mulțumiți de serviciile oferite. Informăm clienții cu privire la ofertele speciale prin Newsletter săptămânal, lucrăm personalizat pentru fiecare, oferindu-vă vacanțe de neuitat, în bugetul alocat (pachetele noastre sunt atât prefabricate, cât și la cerere, în funcție de preferințe)! Noi nu dorim să nemulțumim pe nimeni, pentru că activitatea noastră este practicată din pasiune și reprezintă visul / hobby-ul fondatorului ACTIV, d-na prof. Carmen Nicolescu, pentru care satisfacția fiecărui turist revenit din vacanță este foarte importantă!

ACTIV EVENTURIA este agenție parteneră DER TOURISTIK & REWE GROUP - Germania, beneficiind de siguranța pachetelor și serviciilor oferite de către acest touroperator german, oferind zboruri charter din Germania si pachete turistice unice cum ar fi DISNEYLAND, la preturi competitive și calitate sigură: MEIER`s, ITS, JAHN REISEN, TJIAREBORG. Avem parteneri externi companii care sunt touroperatori de talie mondiala, nu doar europeană sau locală/națională.

EVENTURIA - ALĂTURI DE IDOLII TĂI - este produsul nostru specializat de pachete turistice de evenimente, lansat încă din 2009 (www.eventuria.ro), cu furnizori proprii de servicii complete, sigure 100% și competitive din punctul de vedere al raportului calitate-preț, cât și al feedback-ului turiștilor noștri! Astfel, puteți face un Citybreak în care vă puteți bucura de un shopping, o vizită culturală sau pur și simplu, un minisejur relaxant, participând și la un eveniment la care vă puteți bucura de spectacolul artistului/artiștilor preferați sau al sportivilor/echipei ai cărei fan sunteți!
În momentul achiziționării pachetului turistic de la agenție, clientul are posibilitatea de a încheia pe lângă asigurarea medicală de călătorie și o asigurare travel storno (Turist Premium Plus – Generali sau Travel Storno – Allianz/Mondial Assistance) pentru acoperirea pierderilor cauzate în urma anulării călătoriei, datorită unor evenimente neprevăzute, lucru care îi permite rambursarea sumei plătite.

Agenția de turism nu poate facilita obținerea de vize, însă vă putem consilia pentru orice destinație unde vizele sunt cerute și putem pune la dispoziție ghid specializat sau însoțitor de grup, care are responsabilitatea siguranței voastre și a bunei desfășurări a călătoriei.

În concluzie, prin cumpărarea pachetelor turistice de la agenția de turism ACTIV EVENTURIA, atât prin intermediul website-urilor www.activtours.ro, www.eventuria.ro, cât și prin prezența în agenție sau conversația telefonică cu Consultantul de Travel Specializat, turistul beneficiază de:

- servicii complete, tarife scăzute și reale, siguranță, facilități de plată în rate, servicii locale adiționale (transferuri, închirieri mașini, excursii, asistență turistică și tururi de oraș, rezervări de bilete la teatru, operă etc.), economie de timp,

având și posibilitatea de a-și estima bugetul total necesar vacanței încă din momentul achiziționării acesteia, fără surpriza unor costuri ascunse, ce ar obliga turistul la plata acestora, la destinație. Și nu în ultimul rând, noi vă ținem la curent cu cele mai bune oferte de early booking / rezervări timpurii, last minute / oferte speciale de ultimă oră și alte discount-uri lansate pe piață, acum și în varianta dinamică, pe website, cu plata ONLINE (card și card de cumpărături MULTISHOP RAIFFEISEN / 6 rate, dobândă 0), astfel încât să fiți permanent informați și să vă bucurați de cele mai bune variante de petrecere a vacanței!

Fiind o agenție de turism cu expertiză și o experiență considerabilă (ne-am înființat în anul 2003) în majoritatea destinațiilor abordate de noi, am dezvoltat:

- un portofoliu de clienți mulțumiți: https://www.activtours.ro/impresii-turisti/

- un program de fidelizare, cu recompensarea celor care iubesc vacanțele noastre: SmartTravelClub

- plata vacanțelor în rate, online, prin programe dedicate precum MULTISHOP RAIFFEISEN, rate 6 luni;

- plata vacanțelor în rate, în agenție (achitarea unui avans stabilit de comun acord, în funcție de ofertă + mai multe rate, de asemenea, cu dobândă 0).

Toate acestea pentru a avea cât mai mulți turiști mulțumiți și fericiți! Și asta pentru că ... NOI ȘTIM CĂ UN TURIST MULȚUMIT ÎNSEAMNĂ SUCCES, IAR SUCCESUL ESTE MAI PLĂCUT ÎMPREUNĂ!

Cariere la Activ Eventuria

Ne mărim echipa oricând cu persoane pasionate de travel și vânzări (Pitești și București)

Candidatul ideal are experienta de cel putin 5 ani intr-o agentie de turism turoperatoare, cunoaste foarte bine limba engleza + dovedeste reale aptitudini de vanzari si cunoaste destinatiile exotice/ofertele turoperatorilor germani.

Ordonat, organizat, punctual, loial firmei.

Capabil sa respecte deadline-urile, rezistent la stres si operativ.

Comunicativ, sociabil, usor integrabil in echipa.

Pro-activ/implicat, cu initiativa.

Reprezinta un avantaj cunostintele solide si relevante in operarea sistemelor de rezervari, specifice industriei turistice. (Iris Plus, Dertour, EuroSite, GTA, Hotelcon, FTI, Hotelair, Traviola, Irix).

Cunoasterea ofertelor si specificului turoperatorilor germani reprezinta un plus.

Descrierea jobului

Candidatul va ocupa postul de Consultant de Travel si va raporta direct catre Directorul de Agentie.

Va face marketing-ul produsului turistic, va concepe si va adapta pachetul turistic la nevoile clientului, in functie de oferta pietei de profil.

Va rezerva, emite si factura bilete de avion (IATA si low-cost), pachete turistice, cazari, asigurari medicale, servicii de rent a car etc.

Va prelua cererile de oferta alocate sau primite spontan si va mentine legatura cu potentialii clienti pe intreaga derulare a procesului de vanzare - prelucrare, rezervare, emitere, facturare, incasare, emitere documente de calatorie, cat si post-vacanta, pentru fidelizare.

Va desfasura activitati de contabilitate primara - intocmire si completare a registrului de casa in sistemul electronic.

Va urma intocmai procedurile de lucru specifice activitatii desfasurate - semnarea de contracte cu turistii persoane fizice, respectarea prevederilor legale, precum si interne, respectand normele contabile si alte proceduri agreate si implementate in companie. 

Va prelua si prelucra prompt ofertele si va contacta prompt clientii.

Este bine informat asupra destinatiilor si produselor pe care le vinde, este creativ si isi doreste sa evolueze.

Cine suntem: ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS&TRAVELS

In compania noastra avem implementat un management al calitatii, centrat pe client, la care tinem in mod deosebit! Noi suntem harnici, muncitori și disciplinați, motivați de rezultate și nu ne plac leneșii, prefăcuții, mincinoșii...

Ce ne caracterizeaza: PROFESIONALISM, SIGURANȚĂ, PROMPTITUDINE, COMPETITIVITATE!

- anul înființării – Din 2003, NOI ȘTIM CA VACANȚA ORICUI ESTE IMPORTANTĂ!

- profilul – DMC/destination management company tailor-made (agentie de turism turoperatoare, nisata pe adaptarea ofertei la marketing si la nevoile clientului): activ = vacanțe cu distracție, eventuria = alături de idolii tăi

- nr. angajati – 8 (in crestere!), tineri, flexibili, dinamici si profesioniști

- nr. produse si departamente – 5 departamente cu personal specializat: Relatii cu clientii, Evenimente (sportive, muzicale), Vacanțe și Călătorii, Ticketing, Corporates (ne dorim să-l dezvoltăm)

- birouri – 3 (1 Bucuresti si 2 Pitesti - turoperare/producție, dar și vânzare directă sau prin agenții partenere)

- agentii de turism partenere

- cei mai renumiți și stabili furnizori din piața de profil națională și internațională

- operam pachete turistice personalizate în toată lumea

- 99.9% turiști mulțumiți.

Agenția de turism organizatoare ACTIV EVENTURIA by ACTIV TOURS & TRAVELS oferă sejururi în România, Bulgaria, Grecia, Turcia, Austria, Franța, Italia, Spania, Maldive, Mauritius, Dominicana, Seychelles, Sri Lanka, Bali, Thailanda Vietnam, Zanzibar, Kenya, USA, Canada ș.a. ... Prețuri bune, oferte pe gustul tuturor, încadrarea în bugetul călătorului, în funcție de piața de profil ..., last minute, oferte speciale, destinatii exotice, honeymoon, nunta in Mauritius, Seychelles sau Dominicana, croaziere etc. ... Noi suntem și turoperatorul specializat al pachetelor turistice de evenimente sportive, concerte, festivaluri, pachete pe care le-am introdus pe piata din Romania in 2009 ... Noi suntem profesioniști 100% și ne place “sa plecăm cu fiecare turist în vacanță” ...

... Daca si tie iti place, asteptam CV-ul, impreuna cu o scrisoare de intentie, pe adresa de e-mail: carmen.nicolescu@activtours.ro 

 

Licenta de Turism Organizatoare 700/2019
Anexa Licenta Turism
Brevet Manager
Polita Asigurare Faliment 2021
Contract Calator
Certificat Marca Inregistrata
INFO CF. OG 2/2018
Brevet Turism

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Str. Smeurei, nr. 7, Piteștu, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 09:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon/e-mail

Duminică: Închis. Doar telefon/e-mail

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER ACTIV EVENTURIA

Vrei să fii la curent cu cele mai bune oferte de pachete turistice, personalizate, oferte speciale, last minute, marca Activ Eventuria? Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei fi la curent cu cele mai frumoase vacante

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020