Povestea Activ Eventuria

PROFESIONALISM

- Pachete turistice tailor-made / adaptate nevoilor și bugetului Dvs.

- Contracte directe și colaborări solide în piața de profil

- Stabilitate, seriozitate, transparență

- Expertiză, formare în industria de travel

- Loialitate, suport și consultanță 24 h/24, 7 zile/7.

FACILITĂȚI

Extra Reduceri și Bonusuri pentru rezervări

- Facilități pentru familie și prieteni

- Adaptare la Bugetul Călătorului

- Flexibilitate, Consultanță de specialitate

- Promptitudine, Transparență, Colaborare

- Experiență, Parteneri siguri

- Plata Avans + rate 0 dobândă

- Plata Online + Card de cumpărături Multishop Raiffeisen, rate max. 6 luni

 

 

FIDELIZARE

- Program propriu de Fidelizare a Iubitorilor de Călătorii SMART TRAVEL CLUB - CLICK AICI

- Acumulezi puncte de fidelizare cu fiecare achiziție + tu și prietenii tăi prin recomandare

- Primești Reduceri cu diferite ocazii

- Te ajutăm să faci cadouri celor dragi

- Suntem deschiși la colaborare și parteneriate pe termen lung

- Impresiile Turiștilor noștri: https://www.activtours.ro/impresii-turisti/

 

SIGURANȚĂ

- Agenție Organizatoare, Asigurare 

- Garantăm pachetele noastre turistice 100%

- Suntem aici 24 h/24, 7 zile/7 pentru voi

- Colaboratori și parteneri locali în toată lumea

- Consultanță telefonică permanentă 

Marca înregistrată ACTIV EVENTURIA

Din 2003, noi știm că vacanța voastră este importantă!

De ce să alegem ACTIV EVENTURIA BY ACTIV TOURS&TRAVELS? Avantajele achiziționării pachetelor turistice la recomandarea agenției Dvs. de turism.

Datorită faptului ca preferințele turistilor noștri au inceput sa fie variate si din ce in ce mai exigente, agentia de turism organizatoare și turoperatoare (care deșine în portofoliul său contracte directe cu partenerii externi și care își alcătuiește pachetele de vacanță personalizate și adaptate nevoilor Călătorului) ACTIV EVENTURIA oferă o paletă largă de servicii turistice, atât pentru concediile petrecute în țară, cât și pentru vacanțele petrecute în lumea întreagă.

Desi simplu la prima vedere, alegerea unui sejur reprezintă un proces destul de complex, care include, pe lângă informații despre destinația aleasă, și cunoștințe specifice cu privire la produsul turistic. Astfel, pe langa cea mai potrivita destinatie de calatorie pentru el si familia sa, turistul este pus in fata faptului de a decide modalitatea de transport, tipul de cazare, masa si toate celelalte elemente care intregesc un pachet turistic. Aici intervine rolul agentiei de turism, respectiv acela de a simplifica procesul de cumparare si de a oferi consiliere adecvata si avizata clientilor sai.

Agentiile de turism dispun de o baza de date rezultata in urma colaborarii cu alte agentii si operatori de turism nationali si internationali, informatii care nu sunt la indemana clientilor individuali, astfel incat oferta poate fi destul de generoasa, agentia reprezentand, practic, interfata dintre furnizorii de servicii turistice (linii aeriene, companii de transport, hotelieri, restaurante, ghizi) si turist.

Avantajele achizitionarii de pachete turistice de la firmele specializate sunt multiple si de luat in considerare. Uneori, chiar si alegerea destinatiei poate fi dificila pentru cei nehotarati. Astfel, agentul de turism, consiliaza clientul, in incercarea de a-i oferi cea mai buna varianta, scutind munca turistului de a se informa, adeseori pe cont propriu si din surse care nu sunt tocmai credibile, ii ofera sfaturi si acorda informatii cu privire la bagaje, cursul de schimb ori la avertismentele de calatorie. Agentul poate cunoaste personal destinatia pe care o promoveaza in urma vizitelor facute de el sau de colegii sai la fata locului, oferind astfel informatii pertinente si detaliate, inclusiv orarele mijloacelor de tansport locale, programele magazinelor, locatii de evitat, diverse costuri, taxi, bacsisuri etc. Pregatirea pe cont propriu a unei calatorii, achizitionarea componentelor pachetului separat (cazare, transport, masa) si informarea asupra obiectivelor turistice necesita mult stress si ore petrecute individual in fata calculatorului ori a unei reviste de specialitate, ca sa nu mai mentionam si investitia de timp si bani in info-tour-urile efectuate de catre agenti pentru o informare cat mai buna asupra destinatiei.

Un alt avantaj important este pretul mai scazut oferit de agentia de turism, mai ales la pachetele ce au toate serviciile incluse, datorita faptului ca la baza conceperii pachetului stau contingentele mari cumparate in avans de la furnizorii de servicii turistice, beneficiind astfel de tarife mai mici fata de cele afisate sau comunicate individual turistului de catre acestea. Internet-ul si website-urile care afiseaza preturi de dumping trebuie neaparat verificate intr-o agentie de turism – agentul Dvs. de turism vă poate confirma daca acel preț este real sau sunteți pasibil de a suporta o pierdere materială, ca să nu mai spunem de ratarea vacanței dorite.

Prin încheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice cu agentia de turism, clientul primeste toate documentele de calatorie necesare si ii este mai usor sa remedieze orice neajuns intervenit sau probleme aparute prin contact direct cu agentia, decat sa negocieze singur cu hotelul, cu compania de transport, ori, cel mai rau, cu un website al carui sediu este un offshore si la ale carui nr. de telefon nu raspunde nimeni. De asemenea, turistul este asigurat si pentru insolvabilitatea sau falimentul agentiei de turism, putand solicita plata unor despagubiri, in functie de conditiile si termenii stipulati in contract. ACTIV EVENTURIA si-a construit segmentul de clienti cu greutate si in timp, cu munca asidua si perfectionare continua a agentilor, incepand inca din anul 2003, cucerind pas cu pas, treapta cu treapta reputatia si turistii, mergand pe recomandarea din om in om si nu pe o reclama agresiva, informandu-si clientii cu privire la ofertele speciale prin Newsletter saptamanal, lucrand individual pentru a oferi turistilor sai vacante de neuitat (pachetele noastre sunt atat prefabricate, cat si la cerere, in functie de preferinte), la bugetul dorit! Noi nu dorim sa nemultumim turistii nostri, pentru ca activitatea noastra este una facuta din pasiune, este realizarea visului/hobby-ului managerului agentiei, d-na prof. Carmen Nicolescu, care isi doreste ca fiecare turist sa revina din vacanta ACTIV la fel de multumit ca propria-i persoana!
ACTIV EVENTURIA este agentie acreditata DERTOUR Germania, beneficiind de siguranta pachetelor si serviciilor oferite de catre acest touroperator german si grupul REWE, din care fac parte touroperatori specializati pe diferite destinatii, oferind zboruri charter din Germania si pachete turistice unice cum ar fi DISNEYLAND, la preturi bune si conditii peste medie: MEIER`s, ITS, JAHN REISEN, TJIAREBORG; partener inca din 2003 Eurolines si acum TUI TRAVEL CENTER; agentie acreditata PULLMANTUR Spania, touroperatorul care opereaza charterele pentru REPUBLICA DOMINICANA si MEXIC din Madrid, cu preturi foarte bune, ca si Croazierele PULLMANTUR, cele mai recunoscute in lume! Toate aceste companii sunt touroperatori turistici de talie mondiala, nu doar europeana, iar faptul ca ACTIV TOURS&TRAVELS se numara printre agentiile acreditate de ei este pentru noi un motiv de mandrie si de recunoastere a seriozitatii si competentei, iar pentru turistii nostri un MOTIV IN PLUS DE A STI ca la noi nu isi risca economiile pentru vacanta dorita!

ACTIV EVENTURIA este și turoperatorul specializat al pachetelor de evenimente, prin produsul testat încă din 2009 și lansat în piața românească în 2011 – EVENTURIA (www.eventuria.ro) – cu furnizori proprii si variante de cazare la prețuri foarte bune și verificate din punct de vedere al raportului calitate-preț, cât și al feedback-ului turiștilor noștri! Astfel, puteți face un Citybreak în care vă puteți bucura de un shopping, o vizită culturală sau pur și simplu, un minisejur relaxant, participând și la un eveniment la care vă puteți bucura de spectacolul artistului/artiștilor preferați sau al sportivilor/echipei ai cărei fan sunteți!
In momentul achiziționării pachetului turistic de la agenție, clientul are posibilitatea de a încheia pe lângă asigurarea medicala și o asigurare storno (Turist Plus – Generali sau Travel – Mondial Assistance) pentru acoperirea pierderilor cauzate în urma anulării calatoriei de către acesta, de cele mai multe ori datorită unor evenimente neprevăzute, lucru care îi permite rambursarea sumei plătite.

Agentia noastra de turism nu poate facilita obtinerea de vize, însă vă putem consilia pentru orice destinatie unde vizele sunt cerute și poate pune la dispozitie ghid specializat sau însoțitor de grup, care are responsabilitatea siguranței turiștilor și a bunei desfășurări a călătoriei.

În concluzie, prin cumpărarea pachetelor turistice de la agenția de turism ACTIV EVENTURIA, atât prin intermediul website-urilor www.activtours.ro, www.eventuria.ro, cât și prin prezența în agenție sau conversația telefonică cu Consultantul de Travel Specializat, Călătorul beneficiază de servicii complete, tarife scăzute și reale, siguranță, facilități de plată în rate, servicii locale adiționale, sigur mai ieftine (transferuri, închirieri mașini, excursii, asistență turistică și tururi de oraș, rezervări de bilete la teatre, etc.), economie de timp, având și posibilitatea de a-și estima bugetul total necesar vacanței încă din momentul achiziționării acesteia, fără surpriza unor costuri ascunse ce ar obliga turistul la plata acestora, la destinație. Și nu în ultimul rând, noi vă ținem la curent cu cele mai bune oferte de early booking / rezervări timpurii, last minute / oferte speciale de ultimă oră și alte discount-uri lansate pe piață, acum și în varianta dinamică, pe website, astfel încât DUMNEAVOASTRĂ să fiți permanent informat și să vă bucurați de cele mai bune variante de petrecere a vacanței!

Fiind o agenție de turism cu expertiză și o experiență considerabilă (ne-am înființat în anul 2003) în majoritatea destinațiilor abordate de noi, am dezvoltat:

- un portofoliu de clienți mulțumiți: https://www.activtours.ro/impresii-turisti/

- un program de fidelizare, cu recompensarea celor care iubesc vacanțele noastre: SmartTravelClub

- plata vacanțelor în rate, online, prin programe dedicate precum MULTISHOP RAIFFEISEN, rate 6 luni;

- plata vacanțelor în rate, în agenție (achitarea unui avans stabilit de comun acord, în funcție de ofertă + mai multe rate, de asemenea, cu dobândă 0).

Toate acestea pentru a avea cât mai mulți turiști mulțumiți și fericiți! Și asta pentru că ... NOI ȘTIM CĂ UN TURIST MULȚUMIT ÎNSEAMNĂ SUCCES!

Licenta de Turism Organizatoare 700/2019
Anexa Licenta Turism
Brevet Manager
Polita Asigurare Faliment
Contract Calator
Certificat Marca Inregistrata
INFO CF. OG 2/2018
Brevet Turism

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid

ÎNSCRIE-TE LA NEWSLETTER ACTIV EVENTURIA

Vrei să fii la curent cu cele mai bune oferte de pachete turistice, personalizate, oferte speciale, last minute, marca Activ Eventuria? Inscrie-te la Newsletter-ul nostru si vei fi la curent cu cele mai frumoase vacante