Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Kalamper Hotel & Spa 4*

* de la 256€

Dobra Voda, Muntenegru

Sejur 7 nopti in perioada: *
Unitate de cazare *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Situat în Dobra Voda, în regiunea Bar, la 100 de metri de plaja Veliki Pijesak, Kalamper Hotel & Spa include un centru spa și o zonă de plajă privată. Proprietatea are restaurant. Kalamper Hotel & Spa oferă WiFi gratuit în întreaga proprietate.

Toate camerele au TV prin satelit. Unele unităţi de cazare includ zonă de relaxare, unde vă puteți destinde după o zi solicitantă. Toate camerele au baie privată cu duş sau cadă. Sunt disponibile halate de baie și papuci.

Oaspeții se pot bucura de piscina de pe acoperiș, cu lounge bar. La proprietate veți găsi o recepție deschisă nonstop și parcare supravegheată video.

Hotelul oferă facilități de sporturi acvatice și serviciul de închirieri de biciclete. Hotelul are un serviciu de închirieri auto, iar zona este apreciată de amatorii de canotaj.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
  • Tariful din tabel este calculat / tip de camera / apartament / sejur de 7 nopti si corespunde intervalelor de timp specificate. Tariful nu contine alte servicii decat cele specificate (*fiecare locatie are reguli speciale de rezervare si confirmare, de aceea oferta finala va fi personalizata si prelucrata offline, impreuna cu Dvs., de catre consultantii nostri de travel specializati, urmand a vi se comunica ceea ce este inclus in pretul afisat si ce alte cheltuieli veti mai avea la destinatie).
  • Tariful nu include taxe locale/de statiune, taxe de curatenie/garantii obligatorii, alte taxe si servicii suplimentare/ex. SKIPASS etc., care va vor fi comunicate de catre un consultant de travel specializat/destinatie, doar la cerere!
  • ACTIV EVENTURIA este o agentie de turism organizatoare (Licenta 700/22.01.2019) si va poate oferi pachete turistice personalizate si cu servicii complete la destinatie, astfel incat Dvs. sa va bucurati pe deplin de vacanta visata.
  • Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46 sau pe e-mail: info@activtours.ro
  • NOTA: Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!