Kalliopi Luxury Studio

Keros, Grecia

 
Transport
Special offer
*de la
 
45
pret/noapte/unitate de cazare

Studiourile de lux sunt situate la doar 2 km de tabara de surf, deci nu ezitati sa faceti o scurta plimbare.
Acestea pot fi inchiriate fie ca o unitate intreaga, fie impartite, pentru a corespunde nevoilor dvs. Studiourile pot fi separate cu usile inchise fonic, dupa cum urmeaza (partea colorata desemneaza optiunea).A3
Include: Bucătărie / Living / 2 Băi / 2 dormitoare duble / 1 dormitor cu 2 paturi de o persoană

A2
Include: Bucătărie / Living / 1 Baie / 1 dormitor dublu / 1 dormitor cu 2 paturi de o persoană

A1
Include: 1 baie / 1 dormitor dublu / și un minibar

Pretul include:
     - 7 nopți in cort Large Luxury Safari Tent 3 pers
     - Mic dejun

Nu este inclus:
     - Asigurare de calatorie
     - Taxe turistice
     - Transoprt (se poate asigura la cere)
     - Transfer(se poate asigura la cerere)
     - Inchiriere echipament
     - Instructor surf
     - Alte mese, excursii sau cheltuieli suplimetare

Pret/noapte/unitate de cazare 1/5 - 30/6 1/7 - 16/9 17/9 - 1/10
A3 150 € 185 € 150 €
A2 110 € 155 € 110 €
A1 45 € 50 € 45 €

 

 

Inchiriere Placa Surf Pret Garantie
O ora 15 € 5 €
Sesiune Surf (1.5 h) 20 € 6 €
O zi 40 € 12 €
Transfer la plaja pentru surf 15 €  

 

Inchiriere Placa SUP Pret
O ora 15 €
O zi 45 €
O saptamana 185 €

 

Inchiriere Canoe Pret
O ora 10 €
Cursuri Durata Pret Individual Pret Grup
(8 pers +)
Sesiune Surf 1.5 ore 80 € 50 €
Curs de Surf  3 Sesiuni 240 € 150 €

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, surf, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

 

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020