Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

La Manga Club Hotel Príncipe Felipe 5*

* de la 518€

Costa Calida, Spania

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de camera *
Tip de masa *
Pachet turistic personalizat
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Príncipe Felipe este situat în complexul La Manga Club, pe coasta Cálida. Acesta oferă facilităţi de agrement, respectiv 28 de terenuri de tenis, 3 terenuri de golf, o piscină mare în aer liber şi un centru spa.
Toate camerele elegante de la Hotelul La Manga Club Principe Felipe au balcon privat, cu vedere la terenul de golf sau la piscină. Acestea sunt dotate cu TV prin satelit, facilităţi pentru prepararea de ceai/cafea şi baie cu uscător de păr.
Restaurantele de la La Manga Club oferă preparate dintr-o varietate de bucătării, precum cea italiană, spaniolă, asiatică, indiană, americană și altele. Restaurantul Amapola este specializat în preparate mediteraneene, iar La Bodega este locul ideal pentru a savura tapas tipic spaniol. Restaurantul asiatic Las Sabrinas servește specialități exotice din sud-estul Asiei, iar Luigi desăvârșește pastele delicioase și pizza napolitană oferind oaspeților gusturile extraordinare din bucătăria italiană. Restaurantul Dharma este specializat în bucătăria indiană, fiind una dintre cele mai exotice opțiuni de la La Manga. Nu în ultimul rând, La Cala servește pește proaspăt și fructe de mare într-un cadru idilic, cu vedere la plaja golfulețului cu același nume de la Marea Mediterană.
De asemenea, există un bar cu pian, care oferă divertisment live și un bar în hol.
La Manga Club are 8 terenuri de fotbal şi o zonă de plajă privată, situată la 3 km. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la băile de aburi, sala de sport, saună și la piscină încălzită. Centrul spa este situat la 3 km de hotel, iar oaspeții au la dispoziție un serviciu gratuit de transfer.
Plajele celui mai mare lac cu apă sărată din Europa, Mar Menor, sunt la 10 minute de mers cu maşina. Acestea oferă o gamă largă de facilităţi pentru sporturi nautice.
  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos:

Pachetele contin:

- 7 nopti cazare inclusiv mic dejun
- 6 greenfees (18 gauri) pe terenurile de golf La Manga Nord - Sud sau Vest
- Trolley
- 5 x 1 ora driving range inclusiv mingi nelimitate de antrenament
- 5 x 1 ora de utilizare Pitch & Putt
- Bautura de bun venit
- Camera single inclusiv mic dejun si greenfee gratuit pentru Pro

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0755 013 981 - 0755 195 555  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!