Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

La Manga Club Las Lomas Village Hotel 4*

* de la 559€

Costa Calida, Spania

Perioada in 2018: *
Tip de camera *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Având o poziţie de neegalat pe deal, cu vedere panoramică, aceste apartamente bine dotate şi camere elegante sunt perfecte pentru a vă bucura de tot ce are de oferit complexul La Manga Club.

Parte a complexului La Manga Club, Las Lomas Village - Luxury Apartments este o proprietate autonomă care oferă o gamă largă de servicii, inclusiv un minimarket şi transfer gratuit la facilităţile de golf, tenis, plajă şi de luat masa ale complexului.

Complexul exclusivist de 550 de hectare are 3 terenuri de golf de competiţie, un centru spa de lux, 28 de terenuri de tenis, o gamă tentantă de restaurante şi o serie de alte sporturi şi facilităţi de agrement pentru persoane de toate vârstele. Clima excelentă şi zona naturală incomparabilă fac din La Manga Club destinaţia perfectă pentru activităţi în aer liber: sporturi nautice, scufundări, drumeţii, ciclism montan, călărie şi multe altele.

Clubul este faimos pentru atragerea de echipe de amatori şi de profesionişti de înalt nivel din întreaga Europă, inclusiv echipe de fotbal, rugby, cricket, golf şi tenis.

  • Perioada octombrie 2018

Scrie o recenzie

  
Preturile sunt pentru 1 persoana si includ serviciile de mai jos:

Pachetele contin:

- 7 nopti cazare inclusiv mic dejun
- 6 greenfees (18 gauri) pe terenurile de golf La Manga Nord - Sud sau Vest
- Trolley
- 5 x 1 ora driving range inclusiv mingi nelimitate de antrenament
- 5 x 1 ora de utilizare Pitch & Putt
- Bautura de bun venit
- Camera single inclusiv mic dejun si greenfee gratuit pentru Pro


*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa consultati si documentele atasate (*acolo unde exista), in vederea clarificarii, sau sa ne contactati, telefonic: 031 425 19 15 - 0755 195 555 / pe e-mail: info@ofertadevacanta.ro

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!