Last Minute Maldive

Citeste mai mult

Last Minute Maldive


⏰🥳NOU&CALD!🥳⏰

✅Oferte de Vacanta cu Zbor Avion DIRECT #𝗠𝗮𝗹𝗱𝗶𝘃𝗲 2021-2022 𝗱𝗶𝗻 Bucuresti de 𝗹𝗮 𝗱𝗼𝗮𝗿 1367 € 𝗱𝗲 𝗽𝗲𝗿𝘀𝗼𝗮𝗻𝗮 𝗰𝘂 𝘇𝗯𝗼𝗿 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 + 𝗰𝗮𝘇𝗮𝗿𝗲 + mese specificate 𝘀𝗶 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗳𝗲𝗿𝘂𝗿𝗶. 

✅Visul tău exotic 🏖️ este îndeplinit de ActivTours. 

Plecari curse avion charter incepand cu 31 octombrie 2021 pana in aprilie 2022 

✅NOTA OFERTEI: 🥳te inscrii cu 👉#avans0 si ai ⏰30 de zile sa renunti FARA PENALIZARI - ai ASIGURARE TRAVEL STORNO CU RISC COVID-19 INCLUSA 

🛫🌏🏝️ Zboruri de mai multe ori pe saptamana cu 🛫Gullivair, 🛫Qatar Airlines si 🛫Turkish Airlines din ✅Bucuresti si Cluj. 

✅PROFITA si 👉 rezerva-ți acum sejurul la cele mai bune preturi ale momentului in 🏝️#Maldive alaturi de expertii în #vacanteexotice🏝️ cu 👉#riscuri0 

📞Call now: 📲0755 19 55 55 sau 📲0755 013 981 / 83

💌E-mail: info@activtours.ro 

MALDIVE

Acte necesare: Cetatenii romani nu au nevoie de viza in prealabil pentru a intra in Maldive. Se acorda viza la punctul de trecere frontiera, pentru maximum 30 de zile, la intrarea in tara. Documente necesare pentru obtinerea vizei de intrare: Pasaport valabil cel putin inca 6 luni de la data de incepere a calatoriei.

Incepand cu data de 1 noiembrie 2015, turistii care ajung in Maldive sunt obligati sa plateasca Taxa Verde. Aceasta este in valoare de 6 USD / zi / persoana.

Nume: Republica Maldive

Capitala: Male

Asezare: Stat insular situat in Oceanul Indian (arhipelag coraligen) in sudul Asiei, 400 km sud-vest de Sri Lanka. Arhipelagul se intinde pe aproximativ 100 km de o parte si de alta a ecuatorului.

Moneda: Rufiyaa - MVR

Fus orar: UTC +5

MOTIVE PENTRU A VIZITA MALDIVE

1 Plajele exotice cu nisip fin si apa cristalina a oceanului, precum si vegetatia luxurianta tropicala

2 Gama variata de sporturi acvatice ce se poate practica in fiecare resort

3 O mare diversitate de resorturi in locatii exclusiviste

4 Viata subacvatica diversa si spectaculoasa - pentru diving si snorkeling

5 Spa-uri luxoase, adevarate refugii in mijlocul minunatelor ape albastre ale Oceanului Indian

6 Maldive este un paradis al relaxarii

7 Pentru atmosfera romantica

8 Capitala Male

Maldive este o destinatie exotica unica, cu peisaje superbe, o alegere minunata pentru o vacanta de vis, unde te poti relaxa cu adevarat, departe de zgomot, de agitatie si de stres, o destinatie romantica unde te poti regasi pe tine si pe cel de langa tine.

Singura descriere care s-ar potrivi acestui grup de insule luxuriante, fiecare cu propriul recif de corali lucrat artistic de mana uimitoare a naturii si lagune de peruzea, plutind in idilicul Ocean Indian, este “Raiul pe pamant”. Aici corpul se intareste prin scufundari, inot si bai de soare, iar sufletul renaste la privirea apusurilor spectaculoase.

Confortul si luxul sunt criterii de referinta oriunde ai alege sa stai in Maldive. Vei intalni insule salbatice, netulburate de prezenta omului, pe care le poti chiar inchiria pentru o perioada sau poti petrece un sejur de neuitat intr-un resort superb, unde totul este gandit si facut pentru desfatarea ta. De la vilele pe apa, luxoase si exclusiviste, din care poti cobori direct in gradina de corali din ocean, la bungalow-urile cu jacuzzi de pe plaja, adevarate sanctuare aflate pe malul marii, sau vilele inconjurate de gradini luxuriante, optiunile de cazare din Maldive reflecta in mod clar gusturile si inclinatia spre diversitate a clientilor.

Link util MALDIVE: https://visitmaldives.com/

Alte informatii utile pentru calatorie MAE: http://www.mae.ro/taxonomy/term/450/2