Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Le Blanc Hotel & Spa 4*

* de la 376€

Monte Bondone, Italia

Sejur 7 nopti in 2019: *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Skipass: *
Transport inclus: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Le Blanc este o proprietate ultramodernă, situată la doar 250 de metri de teleschiurile din zona Monte Bondone. Hotelul are un centru spa cu suprafața de 400 m², cu piscină interioară şi baie turcească. În întregul hotel este disponibil WiFi gratuit.

Toate camerele spațioase de Le Blanc Hotel & Spa au lenjerie de pat albă şi mobilier din lemn în nuanțe deschise. Fiecare cameră are TV cu ecran plat cu canale digitale italiene, iar unele beneficiază de balcon.

Restaurantul Hotelului Le Blanc servește un meniu combinat de preparate locale şi internaţionale. La centrul spa se pot face rezervări pentru tratamente de înfrumusețare.

Le Blanc se află în Vason, la 25 de minute cu maşina de centrul oraşului Trento. Vara, zona înconjurătoare este ideală pentru ciclism şi trekking. În perioada de iarnă, la 60 de metri de hotel există o şcoală de schi şi o tabără pentru copii.

  • Perioada pana la 17.03.2019

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!