Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Lighthouse Golf & Spa Hotel 5*

* de la 281€ 320€

Balcic, Bulgaria

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Tip masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Situat într-o zonă frumoasă a orașului Balcic de pe coasta Mării Negre, Hotelul Lighthouse Golf Resort & Spa face parte dintr-un complex de golf proiectat de celebrul jucător Ian Woosnam.

Hotelul oferă vedere la mare și la unul dintre cele mai frumoase peisaje din regiune și se află aproape de reşedinţa clubului, de academia de golf şi de drumul care duce la plajele de nisip.

Hotelul Lighthouse pune la dispoziția oaspeților camere şi suite luxoase, precum şi apartamente şi vile amplasate în hotelul de apartamente, care aparține complexului. Toate unitățile de cazare au dotări moderne, aer condiţionat şi balcon.

Peluzele de golf 12, 13 şi 14 se găsesc în imediata vecinătate, iar hotelul beneficiază de vedere panoramică la terenul de golf, astfel încât toți oaspeții pot urmări jocul.

Oaspeții se pot bucura de gama completă de facilități oferite de complex, având posibilitatea să combine întâlnirile de afaceri cu o lecţie de golf sau să joace o partidă de golf, iar apoi se să relaxeze la centrul spa de 3000 m².

Sunt disponibile de asemenea facilități sportive și de agrement, printre care 2 terenuri de tenis și 1 teren de fotbal. În plus, la complex există 3 restaurante, un bar cu pian și un bar pe plajă.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

Pachetul include:
-  cazare 7 nopti in camera dubla cu balcon
-  masa mic dejun/demipensiune/all inclusive plus (in functie de pachetul selectat)

Pachetul nu include:
-  transport
-  taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
-  excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale

 

*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 / pe e-mail: info@activtours.ro

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, oferta de pe website sa nu fie actualizata in timp util - informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!


Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!