Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Maritim Hotel Galatzo 4*

* de la 1,254€

Mallorca, Spania

Cazare - loc in camera dubla *
Tip de masa *
Perioada: *
Transport inclus *
Transfer aeroport - hotel - aeroport *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta

Această proprietate este la 18 minute pe jos față de plajă.
Hotelul Maritim Galatzo are 2 piscine în aer liber și un centru spa cu piscină interioară. Acesta este amplasat în grădini atractive și oferă un serviciu gratuit de transfer la plaja Paguera, aflată la 2 km distanță.

Toate camerele elegante, cu aer condiționat de la Maritim Galatzo au ferestre mari și un balcon cu vedere la mare sau la grădină. De asemenea, acestea au TV prin satelit cu ecran plat și Wi-Fi este disponibil gratuit.

Centrul spa al hotelului are un hamam, o saună și camere de tratament. Alte facilități includ o sală de gimnastică cu vedere panoramică la mare și un centru de tenis. Există, de asemenea, 5 terenuri de golf în 10 minute cu mașina.

Hotelul Maritim Galatzo are 2 restaurante care servesc mese tip bufet și à la carte. Există, de asemenea, un bar la piscină și un bar cu pian.

Maritim este situat în Costa de la Calma și este la mai puțin de 5 km de Santa Ponsa și Andratx. Palma și aeroportul său se află la aproximativ 20 de minute cu mașina.
  • Perioada 08.08 - 15.08.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!