Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Miraggio Thermal Spa Resort 5*

* de la 624€ 710€

Paliouri, Halkidiki, Grecia

Cazare 7 nopti in perioada: *
Tip de camera *
Tip masa *
Persoane:

Rezerva Cerere oferta


Miraggio Thermal Spa Resort se află chiar pe plaja magnifică din Paliouri și oferă o piscină în aer liber și facilități spa de lux. Oaspeții pot lua masa la restaurant, iar barul oferă o varietate de băuturi și gustări.

Camerele de la Miraggio Thermal Spa Resort sunt bine utilate și includ dotări moderne și mobilier elegant. Unele oferă piscină privată. Toate unitățile au terasă sau balcon cu vedere la mare sau la grădină. De asemenea, oferă TV cu ecran plat și canale prin satelit. Dotările standard includ aer condiționat.

Centrul spa cu facilități de ultimă generație oferă o varietate de servicii, cum ar fi piscine termale, dușuri multifuncționale și jeturi de hidroterapie. Pentru utilizarea acestora se percepe un cost suplimentar. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la centrul de fitness cu dotări complete.

Un meniu bogat care include pizza și vafe este disponibil la restaurantul Kids Planet. De asemenea, sunt oferite lecții de gătit pentru copii.

Acest complex oferă facilități de sporturi nautice, precum și terenuri de tenis. Oaspeții pot închiria biciclete și mașini la proprietate.

Pe plaja din apropiere sunt mai multe baruri plină de viață. Stațiunea Pefkohori, cu o serie de magazine, restaurante și baruri, este situată la 14 km. Localitatea plină de viață Hanioti se află la mai puțin de 18 km de Miraggio Thermal Spa Resort. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional din Salonic, situat la 108 km de proprietate.

  • Perioada Sezon 2019

Scrie o recenzie

  

Pachetul include:
-  cazare 7 nopti in camera dubla cu balcon
-  masa mic dejun/demipensiune (in functie de pachetul selectat)

Pachetul nu include:
-  transport
-  taxe locale, taxe de statiune, acolo unde este cazul
-  excursii optionale, vizite la muzee sau alte cheltuieli personale

 

*Pentru mai multe informatii sau detalii, personalizarea pachetului de servicii si/sau alte servicii dorite, va rugam sa ne contactati, telefonic: 0772 271 745 - 0755 013 981 / pe e-mail: info@activtours.ro

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati!

***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, oferta de pe website sa nu fie actualizata in timp util - informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!


Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!