Norwegian Cruise Line

Croazierele Norwegian Cruise Line - descriere si caracteristici

VIATA LA BORD

Daca aceasta este prima ta croaziera ar trebui sa te bucuri de o vacanta plina de aventura si de activitati intr-o atmosfera cat mai relaxanta si mai moderna. Stilul de viata de la bord este unul contemporan, proaspat, creativ si usor sport, potrivit pentru pasagerii tineri ca varsta dar si ca suflet. Ambianta totala de la bordul vaselor este ultracasual iar filosofia conceptului Freestyle Cruising care se evidentiaza cel mai tare in posibilitatea de a servi masa la orice ora doriti, face ca aceasta linie de croaziera sa fie foarte indragita de iubitorii de croaziere.

Nu exista un dress code impus pentru cei ce aleg sa navigheze cu Norwegian Cruise Line intrucat acestia isi doresc ca pasagerii sa se simta cat mai relaxati si sa se bucure la maximum de vacanta.
Echipajul de la bordul vaselor este foarte bine pregatit, spontan si foarte predispus la a-ti insenina ziua sau a face o gluma de moment. Exista mai multe persoane de sex feminin in cadrul echipajului Norwegian Cruise Line decat la orice alta linie de croaziera iar pe acestea le veti gasi cel mai frecvent muncind in cadrul restaurantelor sau in cabine.Â

Vasele Norwegian Cruise Line ofera oaspetilor lor foarte multa muzica live, activitati constante si variate pe parcursul zilei precum si nenumarate posibilitati de divertisment, optiuni diferite de servit masa in oricare dintre cele pana la 29 de restaurante diferite de la bordul vaselor.

Centrul de SPA - MANDARA SPA - unul dintre cele mai respectate brand-uri din acest domeniu, prezent si la bordul vaselor Norwegian Cruise Line, va ofera posibilitatea de delectare cu baile termale, tratamente faciale, sauna, masaje si demonstratii de sanatate.

 

Veti alege Norwegian Cruise Line pentru inovatiile pe care le puteti intalni la bordul vaselor precum primul circuit de masinute de la bordul unui vas de croaziera, un teren in aer liber cu jocuri cu laser, o platforma extinsa la 2.5 m in afara vasului pe care puteti pasi pentru privelisti ce va vor lasa fara suflare, promenada revolutionara unde veti putea sa savurati bautura dvs. preferata la oricare dintre terase dar si petreceri de neuitat tematice (White Hot, Caliente, Glow sau Nashville Nights) in aer liber in pupa vasului la Spice H2O.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020