Nunta romantica in Toscana, Italia

 

Descriere:

 

Borgo il Melone este o proprietate situata in Cortona, oras antic si renumit din regiunea Toscana, Italia, unde s-a nascut si locuieste binecunoscutul compozitor si cantautor italian, Lorenzo Jovanotti. Este locatia ideala pentru nunti, ceremonii sau evenimente, unde clientii vor beneficia de servicii profesionle pentru a planifica evenimente de succes.

 

Cateva detalii despre Borgo il Melone:

 

  • hotel incantator de 4 stele intr-o zona verde privata de 8 hectare, cu vedere spre Cortona

  • 40 de camere si apartamente, camere de familie si apartamente disponibile pentru soti si invitati

  • diferite locatii pentru ceremonii si banchete inauntru sau afara

  • capacitate maxima inauntru 180 de locuri

  • capacitate maxima afara 200 de locuri

  • restaurant si bar

  • piscina de 25x10 mt deschisa din mai pana in septembrie

  • capela privata din secolul al XIX-lea pentru ceremonii civile si religioase

  • parcare privata (100 de locuri)+ garaj

 

Sala Limonaia din 1864 este prin excelenta locul pentru a incorona o masa de nunta perfecta. Un spatiu amplu, deschis, de 190 mp, fara coloane, cu tavan inalt, 6 ferestre largi cu mozaic colorat, filtrand razele soarelui si facand un joc magic de culori. Nu trebuie sa ratati gradina Limonaia, care se intinde pe o panta de-a lungul cladirii si care va ofera posibilitati nelimitate pentru banchetul de nunta. Servicii ca toalete, incalzire, aer conditionat, parcare, bucatarie full gourmet, camere pentru schimbul de haine.

 

Piscina, inconjurata de un spatiu larg pavat si de o gradina uimitoare de 800 mp este cea mai clasica varianta pentru o nunta primavara in Toscana. Aici va puteti bucura la apus de o vedere romantica asupra orasului Cortona. Aceasta, la care se adauga lumanarile de pe mese si de pe marginea piscinei, fac o atmosfera de vis. Salon larg de 190 mp, capacitate de 170 persoane.

 

Wine Cave (Pestera Vinului), salon larg de 100 mp, capacitate de 70 de persoane. Tavanul este inalt de 3 metri, lumina naturala prin ferestrele mari, bar echipat. Servicii:toalete, incalzire, aer conditionat.

 

 

 

 

* Pachetele de NUNTA / ANIVERSARE a unor ani de casnicie sau alte evenimente importante din viata fiecaruia dintre noi sunt personalizate si pretul final va fi stabilit si in functie de serviciile incluse, de numarul de participanti, de tipul de transport solicitat, de perioada in care se doreste aceasta ceremonie.

ACTIV EVENTURIA ofera aceste servicii in tari din Europa, prin intermediul partenerilor sai locali, dar si in destinatii exotice precum Mauritius, Maldive, Seychelles sau Republica Dominicana, Mexic, Bahamas. In majoritatea destinatiilor, ceremonia este civila si implica anumite pregatiri / acte necesare, de aceea este bine sa planificati din timp un astfel de eveniment si sa stiti foarte clar numarul de persoane participante! Frumusetea unui astfel de pachet turistic consta in faptul ca nu veti avea nicio grija si veti savura pe deplin momentul, fara alte obligatii, partenerii nostri si hotelurile asumandu-si aceste sarcini. In cele mai multe cazuri, nunta / aniversarea se petrec chiar in cursul “saptamanei de miere”, mirii/protagonistii evenimentului beneficiind si de multe alte tratamente speciale si surprize / reduceri pentru anumite servicii, facilitati pentru un sejur honeymoon (cina romantica pe plaja, tratamente spa/wellness, tort si sampanie, micul dejun in camera etc.).

De aceea, in cazul in care va doriti un astfel de serviciu, avem rugamintea sa ne contactati prin formularul de cerere al ofertei, sa ne lasati un numar de telefon si cateva indicii cu privire la ceea ce v-ati dori de la acest eveniment si sa fiti pregatit pentru o discutie clarificatoare cu consultantii nostri specializati pe acest tip de produs, pentru a avea cu totii un eveniment unic, memorabil si extrem de reusit!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020