Nunta romantica in Florenta

 

Descriere:

Astazi este usor sa va realizati un vis si sa va casatoriti in Florenta, Italia. Cuplurile din toata lumea isi doresc ceva special, ca o marturie a zilei nuntii lor. Pentru locuitori din toata lumea este posibila casatoria civila in Florenta in Red Room, de la Palazzo Vecchio sau in Fiesole, Greve in Chianti, Siena, San Gimignano si in alte orase din Italia.
Multumita serviciilor pe care agentia noastra le poate oferi, visul vostru va deveni realitate, dincolo de imaginatie.
Sala Rossa (Red Room) este situata la etajul clasic al Palazzo Vecchio. Camera, in stilul secolului al XIX-lea, a fost construita de arhitectul Martelli, si impreuna cu altele de la acelasi etaj au fost folosite ca apartament personal al lui Bettino Ricasoli. Acum este numita Sala Rosie, datorita peretilor, acoperiti in intregime de matase de Damasc de aceasta culoare, care acopera de asemenea si toata mobila. Tavanul, o imitatie mai joasa a unei bolte incrucisate, cu o pictura care imita realitatea, in alb, gri si bej, sustinuta de o bordura de ghips de aceeasi culoare, cu un finisaj placat cu aur.
Astazi Sala Rosie este folosita ca un cadru pentru nuntile care au loc la Palazzo Vecchio, centru consiliului Florentei

 

Serviciile noastre:

 

 • organizarea generala a ceremoniei

 • oferirea a doi martori obligatorii

 • vanzarea sau inchirierea rochiei albe a miresei sau a costumului ginerului

 • flori in sala de nunta (la cerere)

 • buchet din flori albe si portocalii pentru mireasa (veche traditie din Florenta)

 • gardenie pentru costumul mirelui (veche traditie din Florenta)

 • verighete personalizate pentru cuplu

 • inchiriere de masini pentru cuplu (Ferrari, Limousine, Mercedes) sau trasuri vechi cu unul sau doi cai

 • personal specializat pentru a urmari realizarea perfecta a nuntii

 • luna de miere

 • cazare in Florenta sau in alte orase ale Italiei

 • tur de oras si fotograf si operator video

 • ghid specializat pentru turul de oras si vizita la muzee

 • excursii in Chianti Classico, Pisa, San Gimigno, Roma, Venetia, cu inchiriere de masina (cu sau fara sofer) cu sau fara ghid sau traducator

 • masa nunta si tortul de nunta

 • vizita la un magazin de artizanat din Florenta, Antico Setificio (matase), Farmacie veche din Santa Maria Novella

 

* Pachetele de NUNTA / ANIVERSARE a unor ani de casnicie sau alte evenimente importante din viata fiecaruia dintre noi sunt personalizate si pretul final va fi stabilit si in functie de serviciile incluse, de numarul de participanti, de tipul de transport solicitat, de perioada in care se doreste aceasta ceremonie.

ACTIV EVENTURIA ofera aceste servicii in tari din Europa, prin intermediul partenerilor sai locali, dar si in destinatii exotice precum Mauritius, Maldive, Seychelles sau Republica Dominicana, Mexic, Bahamas. In majoritatea destinatiilor, ceremonia este civila si implica anumite pregatiri / acte necesare, de aceea este bine sa planificati din timp un astfel de eveniment si sa stiti foarte clar numarul de persoane participante! Frumusetea unui astfel de pachet turistic consta in faptul ca nu veti avea nicio grija si veti savura pe deplin momentul, fara alte obligatii, partenerii nostri si hotelurile asumandu-si aceste sarcini. In cele mai multe cazuri, nunta / aniversarea se petrec chiar in cursul “saptamanei de miere”, mirii/protagonistii evenimentului beneficiind si de multe alte tratamente speciale si surprize / reduceri pentru anumite servicii, facilitati pentru un sejur honeymoon (cina romantica pe plaja, tratamente spa/wellness, tort si sampanie, micul dejun in camera etc.).

De aceea, in cazul in care va doriti un astfel de serviciu, avem rugamintea sa ne contactati prin formularul de cerere al ofertei, sa ne lasati un numar de telefon si cateva indicii cu privire la ceea ce v-ati dori de la acest eveniment si sa fiti pregatit pentru o discutie clarificatoare cu consultantii nostri specializati pe acest tip de produs, pentru a avea cu totii un eveniment unic, memorabil si extrem de reusit!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020