Oferta martie Europa Park

Cazare 3 nopti, 2 adulti + 1 copil >12 ani

 
Transport
Perioada 28-30 martie 2020
Oferta Speciala
*de la
 
1273
pret pachet

Nota: Oferta se poate recalcula si pentru alta configuratie de adulti si copii si/sau alte servicii si hoteluri incluse/zbor Bucuresti – Stuttgart / Munchen / Basel-Mulhouse – Bucuresti.

Perioada: 20-23 OCT 2019

1. Hotel Colosseo 4*,fara nicio masa,

Pret/familie (2 adulti + 1 copil >12 ani) 1273

2. Hotel El Andaluz 4*/mic dejun inclus

Pret/familie (2 adulti + 1 copil >12 ani) 1491

3. Hotel Kronasar 4*/mic dejun inclus

Pret/familie (2 adulti + 1 copil >12 ani) 1491

 

Pretul INCLUDE:

- cazare 3 nopti si tipul de masa specificat la fiecare hotel in parte

- bilete de intrare la Europa Park pentru 2 zile

 

Pretul NU INCLUDE:

- transport avion Bucuresti-Stuttgart / Munchen / Basel-Mulhousesi retur (se poate asigura, la cerere, contracost: Tarom, AirFrance, Blueair, Wizzair)

- transferuri aeroport – hotel – aeroport (se pot asigur, la cerere, contracost)

- taxe locale turistice (*sunt obligatorii si se achita de catre turisti la hotel)

- asigurare Turist Premium Plus care acopera si eventuale costuri de stornare (este recomandata, aprox. 72 lei/pers.)

- alte servicii decate cele mentionate la pretul include.

 

 

 

Pretul afisat cu mentiunea “*de la …” este pentru 1 persoana adulta, iar gradul de ocupare al unei camere trebuie sa fie de minim 2 adulti. Pretul pentru pachetele turistice pentru cazare + intrari si/sau mese la Parcurile de distractie se calculeaza in functie de numarul de persoane + copii/varsta acestora si numarul de intrari dorite in parc.

Preturile sunt dinamice si oferta este limitata, fiind conditionata de anumite perioade si disponibilitati. Este bine sa va decideti rapid atunci cand o oferta se va potrivi bugetului si planurilor Dvs. De vacanta cu familia.

Majoritatea parcurilor de distractie au hoteluri proprii (denumite “hoteluri din parc”) si hoteluri situate in apropierea parcurilor. Hotelurile tematice/din parc sunt clasificate dupa criterii proprii si au diferite caracteristici, de aceea este bine sa studiati cu atentie tipul de camera dorit chiar pe website-ul propriu hotelului si sa fiti constienti de oferta aleasa. Hotelurile din afara parcului sunt mai competitive ca pret si servicii uneori si majoritatea au posibilitati de transferuri gratuite cu bus/minibus, la anumite ore, catre parcuri.

Numarul de intrari in parc/zile de parc influenteaza si pretul final al pachetului, la fel ca si varsta turistilor/copiilor.

In majoritatea parcurilor exista si FASTPASS, un supliment de cost la biletul de intrare, care, in functie de politicile proprii fiecarui parc in parte, pot acorda anumite facilitati de scurtare a timpului de asteptare pentru anumite atractii. Odata platita intrarea in parc, turistii au acces nelimitat la toate atractiile parcului respectiv, cu mentiunea ca se pot forma cozi si se asteapta catva timp, in functie de sezon si aglomeratie. Majoritatea parcurilor au si programe de seara/noapte uneori si/sau zile in care sarbatoresc anumite evenimente si se poate beneficia mai mult de ceea ce acestea ofera.

ACTIV EVENTURIA va poate asigura, pe langa pachetul turistic propriu-zis (cazare + mese + intrari in parc) si transferuri de la aeroport la hotelul ales si/sau la parc, impreuna cu bilete de avion de la orice aeroport din tara/orice companie aeriana (fapt pe car eil puteti verifica chiar Dvs. in motorul nostru de cautare de pe website-ul activtours.ro). De asemenea, daca doriti si alte servicii optionale, la destinatie, consultantii nostri de travel va vor pune la dispozitie tot know-how-ul necesar si expertiza/parteneriatele noastre, pentru a va oferi o vacanta cat mai eficienta si mai bine organizata.

RECOMANDAM incheierea unei asigurari Travel Storno TURIST PREMIUM PLUS Generali sau Mondial Assistance, odata cu contractarea oricarui pachet turistic, pentru a evita orice neplaceri de natura personala/evenimente neasteptate (imbolnaviri, concediere, divort, deces > ruda de gradul al II-lea etc. - conditiile le puteti verifica si Dvs.), deoarece aceste pachete turistice sunt destul de restrictive, iar ofertele speciale/reduse contin penalizari de pana la 100% valoarea contractata.

In speranta ca v-am fost de folos, va asteptam oricand sa ne contactati pentru a va face o oferta concreta, personalizata si adaptata nevoilor dvs. de vacanta si buget.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020