Oferta Revelion 2020

Maroc

 
Transport
Perioada 26.12.2019 - 04.01.2020
Oferta Speciala
*de la
 
1375
pret/pers/pachet

-8 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE la hoteluri de 4*superior si 5* si Cina Festiva de Revelion inclusa

-BONUS! Toate vizitele mentionate in program sunt incluse, cu insotitor de limba romana si ghid marocan specializat, pe intreaga durata a circuitului

-Taxele de aeroport – incluse

-Bacsisurile pentru ghidul local si sofer sunt incluse

-Bonus! Asigurare Medicala si STORNO, indiferent de varsta

-NOU! Transfer intern de grup din diverse orase ale tarii

 

Pretul include:

-8 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE (8 mic dejun + 7 cine) bufet

-3 nopti hotel 4*sup in Casablanca

-2 nopti hotel 4/5* in Fez

-3 nopti la hotel 5* in Marrakesh

-Cina Festiva de Revelion inclusa;

-Transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat;

-Transport avion Compania TURKISH AIRLINES pe ruta Otopeni – Istanbul – Casablanca si retur, cu bagaj de cala de

-23 kg si bagaj de cabina de 8 kg, ambele in dimensiunile standard;

-Vizitele mentionate in program ca incluse

-Tur oras Casablanca

-Tur oras Rabat

-Vizita Meknes, Volubilis

-Tur oras Fes

-Tur oras Marrakesh

-Tur pietonal Essaouira

-Taxele de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);

-Asistenta turistica: ghid marocan si insotitor de grup roman din partea agentiei pe toata perioada excursiei;

-Bacsisuri pentru serviciile locale ale ghidului marocan si pt soferul local: 25 €/persoana

-NOU! Transfer intern de grup din Constanta – Medgidia – Cernavoda, Brasov - Sinaia – Comarnic – Ploiesti, Iasi-Roman-Bacau-Focsani-Buzau, Sibiu -Rm Valcea-Pitesti, Dr. Turnu Severin-Targu Jiu, Craiova-Bals-Slatina, Galati-Braila-Tecuci la Aeroportul Otopeni. Solicitarea de transfer trebuie mentionata in momentul efectuarii rezervarii, cu precizarea orasului de imbarcare a turistilor!

-BONUS asigurarea storno si medicala pentru orice varsta

 

Pretul nu include:

-Excursii optionale, intrarea la Moscheea din Casablanca (15 €/persoana) si intrarea la Gradinile Majorelle (7 €/persoana);

-Alte obiective turistice decat cele mentionate;

-Bauturi la mese sau mesele nementionate in program;

-Cheltuieli personale si bacsisuri pentru transportul bagajelor

 

Excursii optionale:

-O seara la Chez Ali – durata 3h. Tariful include transferul, asistenta insotitor grup, bauturi locale nealcoolice, spectacol

-traditional Berber: 35 €/persoana pentru min. 20 persoane participante. 

-Excursie de o zi la Ouarzazate cu pranz inclus. Pret excursie optionala, cu pranz inclus, fara bauturi, pentru minimum 20 participanti: 55 €/persoana Intrarile la obiective nu sunt incluse in pretul excursiei optionale.

 

 

 

 

26.12.2019 - Bucuresti – Maroc - Casablanca

Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentatul agentiei la ora 02.30 dimineata si imbarcare la cursa Turkish Airlines TK1042 cu decolare la 04.50 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul la ora 07.10 local si trecere prin transit in noul aeroport din Istanbul, pentru imbarcare la cursa TK617 cu decolare spre Casablanca la ora 10.50. Sosire la Casablanca la ora locala 14:00. Transfer si cazare la hotel 4* sup in Casablanca. Seara, optional, cina la Rick’s Café, faimoasa cafenea din filmul american Casablanca.

 

 

27.12.2019 – Casablanca – Turul orasului Casablanca

Mic dejun. La ora 09.30 se pleaca in turul inclus al orasului Casablanca, capitala economica a Marocului, oras fascinant cu bulevarde largi si bijuterii arhitecturale in stil art deco si maur, un decor mediteranean pe coasta Oceanului Atlantic. Se trece prin Piata Centrala, Cartierul Habous, Catedrala Notre Damme Lourdes, Piata Mohamed al V-lea, Piata Natiunilor Unite. Timp liber pentru praz (nu este inclus). Intrare optionala si vizita la Moscheea Hassan al II-lea din Casablanca (biletul de intrare nu este inclus). Dupa-amiaza libera in Casablanca pentru explorarea orasului romantic sau shopping la Morocco Mall. Cina si cazare hotel 4*sup in Casablanca.

 

 

28.12.2019 - Casablanca – Rabat – Meknes - Moulay Idriss – Volubilis - Fez (300 km)

Mic dejun. Plecare spre Rabat – capitala administrativa a Marocului cu vizita la Mausoleul Mohamed al V-lea si Hassan al II-lea, exteriorul Palatului Regal, Kasbah din Oudayas. Timp liber pt pranz optional. Ziua se continua spre Meknes via Volubilis- sit roman faimos prin mozaicurile sale si sacra Moschee Moulay Idriss- dedicata intemeietorului orasului Fes. Meknes este considerat Versailles-ul marocan. Turul orasului Meknes include monumentala poarta Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de aparare, Piata El Hedim, Mormantul lui Moulay Ismail si vechea medina. Seara, cina si cazare hotel 5* in Fez.

 

 

29.12.2019 - Fes – unul dintre cele patru orase imperiale ale Marocului

Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Fes/Fez – cel mai vechi centru cultural si spiritual al Marocului. Se exploreaza orasul pe drumul medinei si al souk-ului unde mestesugarii lucreaza inca cu tehnici vechi, traditionale. Se continua vizita cu Moscheea Karaouine si Medersa Bou Inania- exemplificare a artei arhitecturale islamice, veche scoala coranica. Dupa pauza de pranz, pentru care reprezentantul agentiei va propune varianta servirii lui optionale in centrul orasului, pentru aprox. 25 € de persoana – fara bauturi, se viziteaza Fes El Jedid si exteriorul Palatului Regal cu cele 7 porti. Cina si cazare la hotel 5* in Fez.

 

 

30.12.2019 - Fes – Marrakesh (490 km) – Seara traditionala berbera la „Chez Ali”

Mic dejun. Plecare spre Marrakesh, pe autostrada, pentru confortul dvs. Pauza pentru servirea optionala a pranzului. Optional, seara, participare la spectacol traditional CHEZ ALI, in Marrakesh, cu bauturi traditionale incluse si transfer dus-intors. Cina si cazare la hotel 5* in Marrakesh.

 

 

31.12.2019 - Marrakesh – Perla Sudului

Mic dejun. O zi dedicata vizitarii orasului Marrakesh Perla Sudului, oras fondat in secolul al XI-lea. In cursul diminetii se viziteaza Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, mormintele Saadiene, Gradina Menara- plantatie de maslini si Palatul Bahia. Timp liber pentru servirea optionala a pranzului. Dupa-amiaza se viziteaza souk-ul (bazarul) si antica Medina cu faimoasa Piata Djemaa El Fna – locul preferat al localnicilor, iar daca timpul permite, optional, se pot vizita gradinile luxuriante Majorelle, intitulate asa dupa numele pictorului francez, primul proprietar si cu amprenta unui alt proprietar faimos- Yves Saint Laurent (intrarea in gradini nu este inclusa). CINA FESTIVA DE REVELION si cazare la hotel 5* in Marrakesh. LA MULTI ANI 2020!

 

 

01.01.2020 - Marrakesh – Excursie optionala la Ouarzazate cu pranz inclus (400 km)

Mic dejun. Timp liber pentru explorarea pe cont propriu a orasului Marrakesh, odihna, sau participare la Excursia optionala la Ouarzazate cu pranz inclus. Se pleaca dimineata foarte devreme, la ora 07:00 si se traverseaza Muntii Atlas, pe un drum pitoresc si unic, prin satele berberilor. Se trece prin Trecatoarea Tizi’n Tichka si se ajunge la cel mai inalt punct al Muntilor Atlas la 2260 m altitudine. Dupa o pauza pentru fotografii si pentru a respira aerul curat, se continua spre fortareata din secolul al XI-lea Kasbah Ait Ben Haddou – ce apartine patrimoniului UNESCO. Excursia continua spre linistitul oras Ouarzazate unde se viziteaza fortareata Taourirt si se serveste masa de pranz. Locul este renumit pentru filmarile la Razboiul Stelelor si a fost restaurant cu asistenta financiara de la UNESCO. Contra a 5 € de persoana, puteti vizita studiorile cinematografice, unde, printre alte filme renumite, s-a turnat si Giuvaierul Nilului. Seara, cina si cazare la hotel 5* in Marrakesh.

 

 

02.01.2020 – Marrakesh - Essaouira, pe Malul Atlanticului(180 km) - Casablanca(300 km)

Mic dejun. Optionala la Oceanul Atlantic, spre renumita localitate boema marocana la Oceanul Atlantic – Essaouira, vechiul Mogador (denumirea data de portughezi) localitate aflata in patrimoniul UNESCO. Se face un scurt popas la o cooperativa ce produce renumitul ulei de argan, unde aveti posibilitatea sa achizitionati cosmetice naturale pe baza de ulei din arbore de argan si unde puteti fotografia arborii de argan- locul preferat al caprelor din zona. Essaouira a devenit foarte cunoscuta in 1949, cand Orson Welles a ales-o ca loc de filmare a ecranizarii Othello, iar in anii ’60-’70 strazile cu parfum mediteranean i-au inspirat pe muzicieni ca Jimmy Hendrix sau Cat Stevens. Se viziteaza Skala-fortareata din sec.al XVIII-lea, portul. Cina si cazare la hotel 4*sup in Casablanca.

 

 

03.01.2020 – Casablanca - Istanbul

Mic dejun. Timp liber pentru explorarea pe cont propriu a centrului comercial al orasului Casablanca. Ora 12.00 predarea camerelor si transfer la aeroportul din Casablanca, pentru imbarcare la cursa TK618 cu decolare la ora 15:40 local spre Istanbul. La ora 22:10 local aterizare pe aeroportul din Istanbul. Trecere prin zona de tranzit a aeroportului.

 

 

04.01.2020 Casablanca - Bucuresti

Imbarcare si decolare cu TK1041 la ora locala 02.30 din Istanbul spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora 02.45 local.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur de minim 2 persoane adulte

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poata fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate si se supun unor conditii speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, pretul poate suferi modificari, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

 1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
 2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
 3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
 4. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
 5. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie)  
 6. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
 7. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

-Cetăţenii români pot călători în Maroc fără viză de intrare, perioada maximă de şedere admisă fiind de 90 zile.

-Pentru a intra pe teritoriul Marocului, valabilitatea pașaportului trebuie să fie de cel puțin 3 luni de la data preconizată a ieșirii de pe teritoriul acestui stat.

-Asigurați-vă că la intrarea în Maroc v-a fost aplicată în pașaport ștampila de intrare (de către autoritățile vamale marocane), în caz contrar veți întâmpina dificultăți la ieșirea din Maroc.

-Asigura-te ca ai actele de identitate valabile pentru toata familia sau grupul de prieteni! Conform legislatiei in vigoare, infantii si copii pana la 14 ani calatoresc DOAR CU PASAPORT!!!

-Tinerii casatoriti - documentele individuale de calatorie nu trebuie sa fie cele anulate urmare a casatoriei civile!

-Lipsa semnaturii este admisa doar in cazurile prevazute de legislatia nationala a tarii respective.

-Pasapoartele diplomatice/ de serviciu - turistii trebuie sa obtina viza necesara deplasarii personal de la Ambasada din Bucuresti!

-Cetateni straini trebuie sa intrebe personal la ambasada din Bucuresti, care sunt procedurile personalizate pentru fiecare nationalitate in parte; Oferim suportul pentru detalii;

-Minorii care calatoresc fara parinti trebuie sa aibe un set de documente pentru a trece frontiera.

 

 1. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acesta trebuie sa prezinte la frontiera acceptul notarial al parintelui care nu este present in deplasare;

 2. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, iar celalalt este decedat, trebuie sa fie prezentat la organele de frontiera certificatul de deces.

 3. Daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acestia fiind in divort, trebuie sa prezente la frontiera acceptul notarial al celui de-al doilea parinte. Sau daca divortul s-a terminat, documente doveditoare – hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare si copie dupa actul de divort.

 4. Daca minorul calatoreste fara nici un parinte, adultul care-l primeste in grija trebuie prezinte acordul ambilor parinti autentificat la notariat si cazierul juridic.

 

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020