Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Oferta sejur Albena - Bulgaria

* de la 183€

7 zile All Inclusive | Litoral 2019

Perioada *
Alege hotel: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Albena este situata la 40 km de Varna este una dintre cele mai frumoase statiuni de pe coasta Marii Negre. Distanta intre Albena si Bucuresti este de circa 360 km, iar de la Vama Veche la Albena sunt doar 70 km. Statiunea este situata in cadrul unei rezervatii naturale. In apropierea statiunii puteti admira Rezervatia Naturala Baltata - o combinatie exceptionala intre mare si padure exotica. Plaja din Albena are 6 km lungime si 150 m latime, cu nisip fin.Clima temperat-continentala cu o medie lunara a temperaturii aerului cuprinsa intre 23-28 grade. Celsius si cea a apei de 23-25 grade Celsius, impreuna cu brizele usoare sunt un aspect important pentru petrecerea unui concediu din luna mai pana in octombrie. Albena este locul perfect pentru toate varstele unde marea intalneste nisipul. Are o capacitate de 43 de hoteluri de la 2 la 4 stele, majoritatea cu piscina,5 vile de vacanta si un spatiu de campare. Exista restaurante pentru toate gusturile si buzunarele: fast food, taverne cu specific traditional, restaurante cu specific chinezesc, indian, mexican, etc. Pentru iubitorii de sport, Albena va ofera o multitudine de posibilitati de la sporturi distractive pe apa (yachting, schi nautic, scutere de apa, jet-ski, zbor de panorama cu parasuta), pana la sporturile de sala din baza sportiva a statiunii: 20 de piscine in aer liber si 5 piscine interioare, sala de sport multifunctionala, 7 stadioane de fotbal, club de calarie, 12 sali de bowling, terenuri de minigolf, cursuri de scuba-diving, 14 terenuri de tenis de camp.
  • Perioada 2019

Scrie o recenzie

  
Preturile sunt exprimate in EURO pe CAMERA/Sejur 7 nopti

Tariful include:
• cazare 7 nopti in perioada 01.06 - 08.06.2019 cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1,5 euro / adult / zi, 1 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!