Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Oferta sejur Nisipurile de Aur - Bulgaria

* de la 109€ 138€

7 zile All Inclusive | Litoral 2019

Sejur 7 nopti in perioada: *
Alege hotel: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta


Nisipurile de Aur (Zlatni Pyasatsi) este cea mai mare si mai cunoscuta statiune de pe litoralul bulgaresc. Numele ii vine de la culoarea aurie a nisipului foarte fin, potentat frumos de albastrul cerului si al marii. Este o statiune vesela si primitoare, un loc unde te poti odihni dar si distra foarte usor. Situata la 15 km de Albena si la 18 km de Varna, statiunea Nisipurile de Aur se afla in mijlocul Parcului National cu acelasi nume. Plaja este destul de scurta, avand 4 km lungime si o latime de aproximativ 100 de metri. Este frumos amenajata si in unele sectoare accesul este cu plata. Deasupra statiunii se vad structurile de calcar ale platoului Fregenskoto si o mare de verde, Nisipurile de Aur alfandu-se intre Marea Neagra si padure. Padurea deasa este formata din mai multe specii de arbori specifici zonei, oferind turistilor posibilitatea de a aface plimbari relaxante la umbra. Nisipurile de Aur este o statiune deschisa din mai pana in octombrie. Posibilitatile de cazare in statiune sunt multiple, fiind inregistrate peste 60 de hoteluri si vile, unele dintre ele constructii noi sau renovate. Constructiile sunt impunatoare, si sunt doatate cu numeroase facilitati pentru relexarea si distractia turistilor: locuri de joaca pentru copii, restaurante, terase, baruri, sali de fitness, terenuri de sport. Deoarece plaja este destul de mica comparativ cu numarul unitatilor de cazare, majoritatea hotelurilor au amenajate piscine pentru adulti si copii. Conditiile din hotelurile de patru si cinci stele sunt in general foarte bune, iar cele din hotelurile de doua si trei stele sunt decente. Unele dintre ele practica turismul in sistem All inclusive, care inseamna servicii de cazare, masa bufet suedez si bauturi autohtone. Statiunea Nisipurile de Aur este recomandata atat familiilor cu copii, cat si tinerilor care gasesc aici numeroase posibilitati de distractie: baruri, discoteci si cluburi moderne. Pentru cei care doresc sa practice sport, exista mai multe terenuri de tenis in aer liber sau acoperite, terenuri de fotbal, un club de echitatie, piste de bowling, mini-golf sau centre de inchiriere de ambarcatiuni. Se pot face scurte croaziere pe mare cu vaporase sau iahturi elegante. Pentru cumparaturi, de-a lungul statiunii sunt deschise mai multe magazine cu suveniruri, haine si incaltaminte. Restaurantele din Nisipurile de Aur au meniuri si in romana si servesc preparate traditionale bulgaresti sau apartinand bucatariei internationale. Exista si restaurante cu preparate pescaresti sau orientale. Daca doriti sa serviti doar o gustare, pe faleza sunt numeroase fast-food-uri, pizzerii, terase cu autoservire, cofetarii si baruri. In statiune functioneaza si un cinematograf in aer liber, o gradina de vara, un parc acvatic (Aquarama), un cazino - Racul Rosu, precum si un club de noapte foarte cunoscut.
  • Perioada 2019

Scrie o recenzie

  
Preturile sunt exprimate in EURO pe CAMERA/NOAPTE

Tariful include:
• cazare cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
Reducerile de EARLY BOOKING/REZERVARI TIMPURII, exprimate in procente + datele pana la care sunt valabile. Acestea sunt specificate in fisierul excell, la fiecare HOTEL in parte!
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!