Oferta Early Booking

Croaziera de grup

America de Sud: Argentina, Uruguay, Chile

 
Transport
Perioada 12.11.2020 - 29.11.2020
Oferta Speciala
*de la
 
3899
pret/pers/sejur

Croaziera de grup în America de Sud

Argentina – Uruguay – Chile

12 noiembrie – 29 noiembrie 2020

17 zile

 

HOLLAND WESTERDAM

EURO/ PERSOANA

Perioada

Tarif

Cabină Interioară

Cabină cu balcon

 

12.11 – 29.11.2020

Early booking

(15 ianuarie 2020)

3899

4699

Standard

(16 ianuarie 2020)

4049

4849

 

 Pentru oferta detaliata acceseaza link-ul pentru a vedea intreg documentul PDF

Tariful include:

-Cazare 14 nopți la bordul navei de croazierăîn functie de tipul de cabină ales

-Pensiune completă la bordul navei, ceai, cafea si apă servite pe parcusul meselor principale;

-Un program bine planificat de activități în zilele petrecute în largul mării și o mare varietate de oferte de divertisment seara

-Participarea la activitățile de la bordul navei de croazieră

-Cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel 4* în Santiago de Chile-Excursie Valparaiso – Vina del Mar-Taxe portuare și de aeroport

-Însoțitor de grup român (pentru un grup minim de 20 persoane)

Tariful nu include:

-Servicii medicale la bord

-Articolele puse la vanzare în magazinele de la bord

-Internetul

-Asigurarea medicală

-Taxa pentru servicii la bord: $14.50/ pers/zi pentru pasagerii non suite și $16.00/zi/ pers. pentru oaspeții suitelor.

-Excursii la țărm, cheltuieli la bord, băuturile servite pe navă.

Ziua 1, 12 Noiembrie 2020, Bucuresti – Buenos AiresÎntâlnire cu insoțitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru zborul nostru către Buenos Aires.

Zilele 2 - 3, 13 - 14 Noiembrie 2020, Buenos Aires, ArgentinaÎmbarcare pe Ms Westerdam. Capitala Argentinei oferă vizitatorilor săi o mulțime de atracții si bijuterii arhitecturale sicontinuă să fascineze cu energia sa haotică. Nu ratați o dupa amiază exclusivistă la un spectacol de tango sau turulpanoramic al orasului care începe din San Telmo si La Boca (două cartiere pline de viată si culoare) continuând sprePlaza De Mayo pentru a vizita superbele Casa Rosada (Cladirea Guvernului), încheind pe Boulevard 9 de Julio undese află Colon Theatre (printre cele mai renumite teatre de operă din lume). Plecarea navei din port: 6 PM

Ziua 4, 15 Noiembrie 2020, Montevideo, Uruguay, 08 AM – 06 PMCapitala Uruguaiului este un oraș cu o atmosferă cosmopolită și plină de oameni foarte deschiși si relaxați. Centrulorasului cu zgârie norii săi este un tezaur de clădiri Art Deco, în timp ce noile suburbii de est pot evoca un Miamipentru visitatori. Odată ajunsi aici nu uitați să vizitați și Ciudad Vieja (Orașul Vechi) cu clădirile sale colonialemeticulos restaurate aflat pe o peninsulă care separă Río de la Plata de port. Punta del Este și Colonia delSacramento (patrimoniu Unesco construit la 1680 de portughezi) aflate la aproximativ 2 ore de Montevideo sunt deasemenea puncte de mare atracție.

Zilele 5 – 6, 16 – 17 noiembrie 2020, NavigareFiind zi pe mare, au loc o multitudine de activități, diverse concursuri și lecții. Doar să citiți cu atenție programul primitin cabină, pe tot parcursul zilei se intamplă ceva interesant!Ziua 6, 18 Noiembrie 2020, Falkland, Insulele MalvineStanley capitala cea mai sudică a lumii este situată în Arhipelagul Falkland, format din două insule principale Est șiVest Falkland, împreună cu insulele mai mici din apropiere. Stanley este mândru de patrimoniul său britanic, InsuleleFalkland fiind revendicate pentru prima oară de englezi la 1765. În primii ani ai colonizarii, acestea au fost folosite cabază pentru navele de vânătoare a balenelor. Astăzi în acest teritoriu de la distanță britanic, pescuitul și turismul suntla baza economiei. Pentru entuziastii faunei sălbatice, aceasta este o oportunitate exclusivă de a vedea pinguiniiregali, pe cei imperiali si alte specii interesante. Pregatiti-va binoclul, aparatul foto si imbracati-vă adecvat pentru aporni intr-o excursie de neuitat!

Ziua 7, 19 Noiembrie 2020, Strâmtoarea MagellanÎnainte de Canalul Panama, era strâmtoarea Magellan. Strâmtoarea ce unește Oceanul Atlantic de Oceanul Pacifictaie vârful Continentului Sud American de Insula Țara de Foc. Aceasta fost singura opțiune pentru transportul maritimîntre cele două oceane până la construirea Canalului Panama in 1914. Cu un peisaj impresionant glaciar și muntos,bogat în fauna, balene, delfini și pinguini populând acest Paradis al Patagoniei.

Ziua 8, 20 Noiembrie 2020, Punta Arenas (6AM – 6 PM) – Fiordurile ChilieneCapătul lumii” este o noțiune care a incântat dintotdeaunacălătorii și i-a chemat către tinuturile australe ale globului.Punta Arenas, cel mai sudic oras al Patagoniei și capitala regiunii chilieneMagallanes si Antartica, este scăldat deapele reci aleStrâmtorii Magellan. Foarte mulți călători trec grăbiți prin Punta Arenas, tratându-l ca pe un popas îndrumul lor spre peisajele incredibil de frumoase din Torres del Paine National Park și alte attracții in Patagonia, darexistă o mulțime de locuri în acest oraș și în împrejurimi pentru a experimenta. Puteti vizita de asemenea IslaMagdalena un habitat nealterat de pinguini, cormorani și multe alte păsări sau să vă plimbați cu caiacul prinStrâmtoarea Magellan sau pur si simplu sa vizitați orasul la pas și să poposiți in Plaza de Armas cunoscut pentruClădirile Guvernului, grădinile bine intreținute si memorialul lui Ferdinand Magellan.Canalul Cockburn. Linia de coastă de aici este bogată în fiorduri si ghețari. Fiordul Pia este deosebit de frumos cuzeci de cascade și o mare plină de bucăți imense de gheață.Canalul Beagle. Traversând canalul Beagle, care poartă numele vasului care l-a purtat pe Charles Darwin înexpeditia sa - HMS Beagle, veți descoperi o regiune sălbatică și îndepărtată, ce pare nepertubată. În aceste fiorduri chiliene, gheața și-a croit drum printre munți, formând insulițe izolate și golfuri ascunse, un peisaj unic si de-a dreptulspectaculos.Aleea Ghețarilor. Cea mai uimitoare întindere a Canalului Beagle, este Aleea Ghețarilor, de-a lungul țărmului nordical canalului și înconjurată de vârfuri acoperite de zăpadă. Cei mai mulți dintre ghețari au fost numiți după țările dinEuropa - Olanda, Italia, Germania, Spania și Franța - de exploratorii secolului al XIX-lea. Sunetul extraordinar alcrăpării gheții albastre ce se rostogoleste în apă se combină armonios cu sunetele balenelor cu cocoașă sau cele alecoloniilor de foci și pinguini.

Ziua 9, 21 Noiembrie 2020, Ushuaia, ArgentinaUshuaia este capitala regiunii Tierra del Fuego un veritabil caleidoscop de ghețari strălucitori, munti acoperiti dezăpadă, păduri dese si lacuri cristaline. Nimic nu poate egala poziția la antipozi, unde drumurile lumii se sfârșesc șiunde începe, într-un fel o noua lume...Antarctica. Peisajele superbe pot fi contemplate mergând în excursiipanoramice la Parcul Național Tierra del Fuego, Canalul Beagle, Lacul Escondido sau cu trenul până la...CapătulLumii

Ziua 10, 22 Noiembrie 2020, Navigare Capul HornCapul Horn, cel mai sudic punct al Americii de Sud, face parte din Arhipelagul Țării de Foc. De asemenea, insula seaflă în partea de nord a Strâmtorii Drake și a fost numită după orașul Hoorn din Olanda. Capul Horn marchează loculîn care Oceanul Pacific întalneste Oceanul Atlantic și linia dintre America de Sud și Antarctica. În Capul Horn trăiescpinguinii Magellan, o specie denumită după exploratorul portughez Magellan care i-a descoperit in 1520. Lânga CapulHorn se află două faruri, unul dintre ele fiind cel mai sudic far, ca situare, din lume. Să înconjori Capul Horn esteechivalentul simbolic al escaladării Muntelui Everest!

Ziua 11, 23 Noiembrie 2020, Navigare Canalul SarmientoBăstinașii Kawesqar au locuit în această regiune pentru mai mult de 6.000 de ani, dar canalul a fost numit dupănumele exploratorului spaniol Pedro Sarmiento de Gamboa, care a navigat în zona între 1579 și 1580. Toate tipurilede animale marine, inclusiv pinguini Magellan, foci elefant ,delfini și orca pot fi văzute în timpul tranzitului.

Ziua 12, 24 Noiembrie 2020, Navigare Fiordurile ChilienePartea de sud a coastei Chiliene are un mare număr de fiorduri și canale, acestea fiind singurele porti de acces cătreaceastă regiune a Patagoniei. În timpul călătoriei ești purtat prin fiorduri sălbatice și nelocuite, pline de ghețari și deviimartorul apusurilor portocalii, ireale din Oceanul Pacific. Cu cât mergi mai înspre sud cu atât canalele devin maiînguste și dramatismul lor crește. Viața animală este un spectacol în această regiune, sălbatică, încurajată să sedezvolte de lipsa asezărilor umane.

Ziua 13, 25 Noiembrie 2020, Puerto Montt, Chile (08AM – 05PM)Puerto Montt, capitala regiunii Los Lagos, este adesea numit poarta de acces spre lacurile glaciare, peisajelevulcanice și parcurile naționale din Chile. Portul este, de asemenea lăcasul unei așezari germane vechi de peste 100de ani, precum și a comunităților indigene Mapuche. Orasul a atras numerosi oameni de-a lungul timpului, mixul dintrecultura locală și cultura germană fiind unul dintre punctele sale forte. O plimbare în jurul Puerto Varas cu vedere spreLacul Llanquihue, unul dintre cele mai mari lacuri din Chile, sau o masă copioasă în satul de pescari Angelmo suntprintre activitățile preferate de turiștii care ajung în Puerto Montt.

Ziua 14, 26 Noiembrie 2020, Zi pe mareCu busola orientată către nord și cu imagini și experiențe de neuitat în suflet, avem o nouă interpretare a Fiordurilor,Țării de Foc și a Patagoniei. Pe timpul călătoriei vom face un rezumat al acestei expediții incredibile!

Ziua 15, 27 Noiembrie 2020, San Antonio – Valparaiso, ChileDebarcare și excursie inclusă în Valparaiso și Vina del Mar. Pitorescul oraș Valparaiso este locul unde priveliștileamețitoare se combină cu cartiere pline de culoare și străzile pline de farmec din Piața Sotomayor și port. Traversămcoasta și ajungem în “orașul grădină”, Vina del Mar captivează prin arhitectura sa, străzi și palate. La începuturi era ozonă viticolă, dar azi a devenit unul dintre cele mai importante SPA-uri din Chile. Vom vizita plajele, promenada șiemblematicul ceas din flori. Transfer în Santiago de Chile și cazare la hotel 4* în Santiago de Chile.

Zilele 16 - 17, 28 – 29 Noiembrie 2020, Santiago de Chile - BucurestiSurprinzător, cosmopolit, plin de energe si sofisticat, Santiago este o oprire obligatorie pentru oricine ajunge în Chile.Un oraș unde fiecare cartier are savoarea sa unică și excentricitate din belșug nu are cum să nu te captiveze! Sufletulși piața principală a capitalei statului Chile este Plaza de Armas. Piața, folosită în trecut pentru coride, găzduieșteimresionanta Catedrală Metropolitană, construită în stil neoclasic și baroc, între 1748 și 1800. Transfer și zbor sprecasă.Itinerariul croazierei poate suferi modificări.

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati. 
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 / 982 / 983 / 984 - 0755 195 555 - 0772 271 745 (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/impresii-turisti/
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/contract-calator-activtours-eventuria/
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

MS Westerdam

Recent renovata, nava Westerdam va oferi oaspetilor sai facilitati noi, precum, baruri, locuri dedivertisment, restaurant si apartamente care au fost complet refacute. La bord, bucurati-va de divertismentul live cuMusic Walk ™, inclusiv Lincoln Center Stage, Clubul Blues King's și Billboard Onboard. Descoperiti-va aptitudinileculinare la un spectacol de gatit sau la un atelier hands-on cu America's Test Kitchen si imbogatiti-va experienta decalatorie la noul centru de explorare de pe nava

Vezi oferta detaliata + itinerariu aici

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020