Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Oferta Speciala Gardaland 2019

* de la 618€ 697€

Sejur 3 nopti pentru 2 adulti + 1 copil

Perioada: *
Hotel: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Hotelul Parc este o proprietate modernă, oferind un centru de wellness, un loc de joacă, terenuri de sport, precum și piscine interioare sau în aer liber. Se află la 5 minute de mers cu maşina de ieşirea Peschiera de pe autostrada A4.

Toate unitățile de cazare sunt spațioase și au mobilier clasic, precum balcon sau terasă. Sunt situate în clădirea principală sau în 2 cabane din apropiere. Vara, oaspeţii au la dispoziţie aer condiționat.

De asemenea, sunt disponibile diverse restaurante şi baruri, care servesc mese tip bufet sau à la carte, dar și pizza. Personalul profesionist oferă activităţi de divertisment.

Hotelul Parc este înconjurat de podgoriile din regiunea Veneto și are parcare privată gratuită. Parcul de distracţii Gardaland se află la aproximativ 5 km de proprietate, iar lacul Garda, la aceeași distanță.

Scrie o recenzie

  
Pachet GARDALAND - Italia - perioada 28.03 - 31.03.2019 /3 nopti/ mic dejun/ Bilete acces la Gardaland + Aquarium 2 zile consecutiv

627 euro / familie / 3 nopti cazare + mic dejun / bilete de acces la parc 2 zile consecutiv Gardaland + Aquarium

Pretul include:
• cazare 3 nopti, masa mic dejun pentru 2 adulti + 1 copil >11.99 ani,
• 2 zile consecutive intrari la Gardaland + Aquarium / 2 adulti + 1 copil >11.99 ani

Pretul NU include:
• transport avion Bergamo sau Milano, Verona + transferuri aeroport - hotel - aeroport (*se poate asigura, la cerere, contra-cost)
• taxe turistice de oras (sunt obligatorii, extra si se platesc la receptia hotelului)
• asigurare travel storno (Mondial sau Generali pret aproximativ: 213 ron/familie), recomandata
• alte cheltuieli.

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!