Parcul Portaventura in aprilie 2020

2 adulti + 1 copil 11.99 ani gratis

 
Transport
Perioada 2020 01.04.2020 - 04.04.2020
Oferta Speciala
*de la
 
572
pret/pers/pachet

1. Cazare 3 nopti la hotel Port Aventura El Paso 4*, camera dubla capacitate 3 persoane, mic dejun inclus, acces nelimitat la Port Aventura Park+1 zi acces la Ferrari Land, pret/familie/sejur 1144 euro

2. Cazare 3 nopti la hotel Port Aventura Colorado Creek 4*, camera dubla deluxe dubla capacitate 3 persoane, mic dejun inclus, acces nelimitat la Port Aventura Park+1 zi acces la Ferrari Land, pret/familie/sejur 1419 euro

TARIFUL INCLUDE:

-cazare 3 nopti cu mic dejun in camera dubla

-acces nelimitat pe perioada sejurului la PortaventuraWorld Park

-o zi acces la Ferrari Land

TARIFUL NU INCLUDE:

-taxa de statiune (este obligatorie, se plateste la hotel, aproximativ 7 euro/persoana/sejur)

-asigurare storno si medicala (recomandam, aproximativ 70-80 lei/persoana)

- transport avion (se poate asigura la cerere)

- transfer aeroport hotel-aeroport (se poate asigura la cerere)

- alte cheltuieli

BENEFICII ACTIV EVENTURIA: REZERVARI CU AVANS DE 30 % + RESTUL IN RATE, 0 DOBÂNDĂ

NOTA: Pentru 1 copil mai mare de 12 ani la data călătoriei se va adăuga un supliment de 30% din valoarea pachetului.

Pentru al doilea copil până în 12 ani împliniți, inclusiv pe perioada sejurului, se va calcula un supliment de 30% din valoarea pachetului.

Pentru 2 copii mai mari de 12 ani la data calatoriei se va calcula un supliment de 60% din valoarea pachetului, iar cazarea se va face doar in camere cvadruple, care permit 4 persoane, si doar la anumite hoteluri, unde se va gasi disponibilitate.

Prezenta ofertă este limitată și se va confirma în funcție de disponibilități, fiind validată numai în urma unei solicitări ferme de rezervare și doar cu reverificarea ei de către consultantul de travel specializat.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020