Plimbare prin parcul natural Cabo de Gata

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
755
pret/pers/pachet

Clima aridă a zonei face o iarnă excelentă și plimbări în afara sezonului printre plante exotice și palmieri, de la fostul sat pescăresc din Agua Amarga, apoi spre interior până la Rodalquilar, care se termină în plină plină de viață a orașului San José.

Traseele de mers urmează traseele pescarilor, liniile de cale ferată convertite și traseele înguste de capră, trecând pe creste stâncoase și pe golfuri liniștite de-a lungul coastei idilice.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare în camere cu facilități de baie

-7 Mic dejunuri, 5 mese și 5 prânzuri

-Transport de bagaje în zilele 3 - 6 conform programului

-Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel telefonic

-Hărți detaliate și descrieri de rute în engleză

 

Pretul nu include:

-Transport la prima și de la ultima cazare

-Cheltuieli personale precum băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare, sfaturi etc.

-Orice elemente care nu sunt menționate în mod special în program

 

Ziua 1: Călătorie în Almería

Astăzi călătorești în fostul sat pescăresc Agua Amarga, unde îți începe programul. Unitatea de cazare se află chiar lângă plajă, un hotel spălat alb, construit în stilul tipic din sudul Spaniei, cu grădini cu terasă și vedere la golf.

 

 

Ziua 2: Plimbare circulară din Agua Amarga (10,5 - 13 km)

Începi săptămâna cu o gamă variată de plimbări. Prima implică o ascensiune abruptă până la Mesa de Roldán, unde urmează o potecă de-a lungul unei linii de cale ferată abandonată, cu vederi mărețe spre mare.

Provocare: 3 ore, 10,5 km, 290 m ascensiune / coborâre.

Opțiunea de secțiune începe cu o plimbare interioară către un măslin antic. Apoi mergeți spre coastă pentru a explora habitatul tipic al stepei „los espartales”, unde iarba espartului a prosperat cândva în condiții bizare și aparent inospitale.

Provocare: 4 ore, 13 km, 230 m ascensiune / coborâre.

 

 

Ziua 3: Drumeție din Agua Amarga spre Rodalquilar (21 km)

De la Agua Amarga mergeți spre sud, mai întâi pe cărările interioare, apoi de-a lungul coastei pentru a ajunge la Rodalquilar. Veți trece pe albiile de râu caracteristice, numite „ramble” și le veți urmări în golfulețe ascunse, unde o vegetație luxuriantă creează oaze uimitoare în deșert. Traseul tău are loc în minunatul golf (și colonia ciudată a lui Hippy) la Las Negras și plaja uimitoare de la El Playazo.

Provocare: 7 ore, 21 km, 530 m ascensiune, coborâre 500 m.

 

 

Ziua 4: Plimbare circulară către Cerro del Cinto (16 km)

Rambla de la Granadilla șerpuiește prin dealuri sterile, o potecă fertilă cu un alt tip de vegetație. Palme și balta, stuf, smochine și plopi cu vedere spre Sierra în depărtare. Veți trece de infamul Cortijo del Fraile, locul evenimentelor tragice care au inspirat marea operă a lui Federico García Lorca, „Bodas de Sangre”. Aici rămân resturi de activități miniere acum dispărute printre peisaje stâncoase în tonuri splendide de pământ. Opțiunea de a vă opri pentru a vizita Casa de los Volcanes (Casa Vulcanilor) și superba grădină botanică.

Provocare: 4,5-5 cai, 15,8 km, 320 m ascensiune / coborâre.

 

 

Ziua 5: „El jardín volcánico”, grădina vulcanică (19 km)

Traseul de astăzi traversează zonele de rocă de lavă erodată înmormântată cu palmieri pitici pentru a ajunge la impunători vulcani dispăruți. De-a lungul drumului veți trece prin sisteme antice de apă maure, livezi de măslini și defileuri adânci, lăsând în urmă deșertul și privind spre Mediterana dincolo. După-amiază, traseul se întoarce la hotelul din Rodalquilar.

Provocare: 6 ore, 19 km, 410 m ascensiune / coborâre.

 

 

Ziua 6: Drumeție de la Rodalquilar la San José (19 km)

Această plimbare urmărește stâncile printr-o zonă nepătrunsă, în care oaze și palmieri ies din dune și satele albe strălucitoare oferă contrast pentru a completa imaginea. Plajele cu nisip întunecat și ascunzătorii pirați istorici duc la următoarea cazare, într-un sat de pescuit autentic fermecător. Tocmai în interior, Cerro de los Frailes, la cel mai înalt vârf al Cabo de Gata, la 493 m.

Provocare: 5 ore, 19 km, 310 m in sus, 330 m coborare.

 

 

Ziua 7: Traseu circular de la San José (17 km)

Astăzi veți vedea cele mai populare plaje ale zonei, precum și golfulele secrete la care puteți ajunge doar pe jos - Los Amarillos, Chica, Grande del Barranco, Lance de Perro, Playa del Barronal, Media Luna, Los Genoveses și Monsul. Un traseu aventuros și variat, cu vederi în continuă schimbare și un mod minunat de a-ți încheia săptămâna în Parcul Natural.

Provocare: 5,5 ore, 17 km, 280 m ascensiune / coborâre.

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020