Tărâmul vinurilor piemontane Barolo și Barbera

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSW030)
Oferta Speciala
*de la
 
745
pret/pers/pachet

 

Piemonte este paradisul Italiei pentru adevărații cunoscători de mâncare cu apă gură, trufe și vinuri fabuloase. Regiunea Langhe este situată între Alpi și munții Apenini și este binecuvântată cu pământurile fertile care produc Tuber Magnatum - o trufă albă prețioasă - și unele dintre cele mai prestigioase vinuri roșii din Italia: Barolo și Barbera. Descoperiți o gamă spectaculoasă de specialități locale, inclusiv brânzeturi gastronomice, produse de patiserie și bomboane de ciocolată apreciate în întreaga lume. Această excursie de mers te duce în mijlocul unui peisaj magnific de dealuri rulante punctate cu mici sate pitorești, castele elegante și turnuri feudale, plimbându-te prin podgorii și păduri de alune și rămânând în sate mici rurale, unde cazarea este fermecătoare și primitoare.

Plimbările se desfășoară de-a lungul podgoriilor, a căilor neuniforme, a traseelor ​​de catâri și a drumurilor de pietriș mic (strada bianche). Potecile prin podgorii pot deveni alunecoase, noroioase și grele când sunt umede sau după ce a plouat. Traseele nu au întotdeauna marcaje.

 

Pretul include:

-7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-7 Mic dejunuri

-Oamenii se transferă de la Alba la Roddi (+ bagaje la Vergnè / Barolo) în ziua 2

-Transfer de bagaje ZIUA 3 - ZIUA 7

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Călătoriți la Alba și din Cortemilia

-Trenuri sau autobuze, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Impozite turistice

 

 

 

Ziua 1: Sosire la Alba

Ajunși în Alba, inima țării vinului piemonten, un oraș medieval captivant al unei „sute de turnuri” și un comor de arome și arome. După ce v-ați dat check out, ieșiți la o plimbare pentru a explora orașul și de ce nu vă opriți într-unul dintre numeroasele sale magazine de patiserie divină pentru a vă ispiti paleta. Tratează-te la gusturile dulci ale Italiei.

 

 

Ziua 2: De la Roddi la Barolo (13-15 km)

Itinerarul de astăzi începe cu un transfer către Roddi. Trecând pe mai multe dealuri, ajungeți în satul rustic din dealul La Morra de unde continuați până la cătunul Vergne. Pe traseu aveți mai multe opțiuni de degustare a vinurilor. În zilele senine, puteți vedea Alpii și Muntele. Monviso care rămâne acoperit de zăpadă până la începutul verii. În La Morra puteți vizita Muzeul Ratti pentru a afla istoria, tradiția și arta vinului bun. Opriți-vă la Cantina Comunale (închis marți) care are o selecție largă de vinuri pe care să le gustați și să le cumpărați și o mulțime de videoclipuri despre vinurile și gastronomia locală. Plimbarea poate fi scurtată cu aproximativ 4 km la pornirea în Verduno în loc de Roddi.

În funcție de locul în care ați fost rezervat, vă puteți încheia plimbarea în Vergne sau Barolo. Vedeți secțiunea organizație pentru detalii suplimentare.

Provocare: 13 - 15 km, 446 m ascensiune și 409 m coborare SAU 509 m ascensiune și 383 m coborare

 

 

Ziua 3: De la Barollo la Monforte d´Alba (8 - 12 km)

Trecând pe lângă vechiul sat Novello, cu turnul său din Evul Mediu ajungeți în capitala vinului Barolo, unde se produce renumitul vin. Petreceți ceva timp explorând recent deschis Muzeul Vinului WiMu, situat în prânzul de snf Castello dei Marchesi Faletti, la una dintre marile tratoare locale. De aici, plimbarea trece prin poduri și păduri și te duce la Monforte aproapelba, un sat frumos de vârf de deal.

Provocare: 8 - 12 km, 440m ascensiune și 200m coborare SAU 447m ascensiune și 390m coborare

 

 

Ziua 4: De la Monforte d´Alba la Cissone (17 - 19 km)

Peisajul este mult mai variat decât în ​​zilele precedente, întrucât lăsați viile în urmă și urcați prin păduri alune de alune și păduri sălbatice care înconjoară vechea cătună a Serralunga pestelba. De aici o urcare abruptă vă duce la Roddino de unde o coborâre lungă vă duce la urcarea finală până în Cissone.

Provocare: 17 - 19 km, ascensiune 680m, coborâre 565m

 

 

Ziua 5: mersul rotund cu Cissone (8,5 km)

Un pahar de vin local dintr-o cantină tradițională din centrul satului este un mod minunat de a sărbători această zi de relaxare și de a o lua cu ușurință. După o scurtă plimbare circulară în împrejurimile Cissonei, relaxați-vă și admirați priveliștile splendide de la fermă. Peisajul este un spectacol unic, brodat cu podgorii și punctat cu turnuri și castele

Provocare: 8,5 km, 307m ascensiune / coborâre

 

 

Ziua 6: De la Cissone la Cravanzana (13 - 20 km)

Peisajul din zona înaltă Langhe din jurul Cissone este caracterizat de păduri de alune și acele versanți prea abrupți pentru a fi cultivate sunt acoperite de stejari. Aceasta este și zona în care găsești cea mai prețioasă din comoara locală: „Tuber Magnatum”, cunoscut și sub numele de „trufa albă a Alba” și, dacă nu o găsești sub pământ, ești sigur că o vei găsi la restaurantul local

Provocare: 13 - 20 km, 370 m ascensiune și 550 m coborare SA 600 m ascensiune și 665 m coborare

 

 

Ziua 7: De la Cravanzana la Cortemilia (13 km)

Astăzi peisajul este la fel de variat ca plimbarea în sine. Vizitați satele Torre Bormida și Bergolo pentru a ajunge la traversarea plantațiilor de alune și a pădurilor dense de castan folosind potecuri largi de pădure, trasee mici ierboase și străzi înguste pietruite până ajungeți în orașul Cortemilia. În zilele senine, priveliștile de pe dealuri și Alpi este impresionantă

Provocare: 13 km, ascensiune 450m, coborâre 790m

 

 

Ziua 8: Arrivederci Cortemilia!

Serviciile noastre se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ați rezervat un alt serviciu alături de noi.

Trebuie să ajungeți la Alba sau Asti unde luați trenul către aeroporturile din Torino sau Milano

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020