Piedmont Barolo & Barbera Wine Land scurt

Bike tour 6 zile/5 nopti/4 trasee

 
Transport (ITSW031)
Oferta Speciala
*de la
 
590
pret/pers/pachet

Piemonte este paradisul Italiei pentru adevărații cunoscători de mâncare cu apă gură, trufe și vinuri fabuloase. Regiunea Langhe este situată între Alpi și munții Apenini și este binecuvântată cu pământurile fertile care produc Tuber Magnatum - o trufă albă prețioasă - și unele dintre cele mai prestigioase vinuri roșii din Italia: Barolo și Barbera. Descoperiți o gamă spectaculoasă de specialități locale, inclusiv brânzeturi gastronomice, produse de patiserie și bomboane de ciocolată apreciate în întreaga lume. Această excursie de mers te duce în mijlocul unui peisaj magnific de dealuri rulante punctate cu mici sate pitorești, castele elegante și turnuri feudale, plimbându-te prin podgorii și păduri de alune și rămânând în sate mici rurale, unde cazarea este fermecătoare și primitoare.

Plimbările se desfășoară de-a lungul podgoriilor, a căilor neuniforme, a traseelor ​​de catâri și a drumurilor de pietriș mic (strada bianche). Potecile prin podgorii pot deveni alunecoase, noroioase și grele când sunt umede sau după ce a plouat. Traseele nu au întotdeauna marcaje.

 

Pretul include:

-5 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-5 Mic dejunuri

-Oamenii se transferă de la Alba la Roddi (+ bagaje la Vergnè / Barolo) în ziua 2

-Transfer bagaje ZIUA 3 - ZIUA 5

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Călătoriți la Alba și din Cravanzana

-Trenuri sau autobuze, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

-Impozite turistice

 

Ziua 1: Ajunși în Alba

Ajunși în Alba, inima țării vinului piemonten, un oraș medieval captivant al unei „sute de turnuri” și un comor de arome și arome. După ce v-ați dat check out, ieșiți la o plimbare pentru a explora orașul și de ce nu vă opriți într-unul dintre numeroasele sale magazine de patiserie divină pentru a vă ispiti paleta. Tratează-te la gusturile dulci ale Italiei.

 

 

Ziua 2: Roddi spre Barolo sau Vergne (15 km, 13 km)

Un transfer vă duce la Roddi (sau Verduno pentru a scurta plimbarea). Traversând mai multe dealuri ajungeți în satul rustic La Morra, de unde continuați până la cătunul Vergne, iar pe traseu aveți mai multe opțiuni de degustare a vinurilor. În zilele senine, puteți vedea Alpii și Muntele. Monviso care rămâne înzăpezit până la începutul verii. În La Morra puteți vizita Muzeul Ratti pentru a afla istoria, tradiția și arta vinului bun. Opriți-vă la Cantina Comunale (închis marți), care are o selecție largă de vinuri pe care să le gustați și să le cumpărați.

Provocare: 4 / 3,5 ore, 15/13 km, ascensiune 509 / 446m, coborâre 383 / 409m

 

 

Ziua a 3-a: Barolo până la Monforte poatelba (12 km, 8 km)

Trecând pe lângă vechiul sat Novello, cu turnul său din Evul Mediu ajungeți în capitala vinului Barolo, unde se produce renumitul vin. Petreceți ceva timp explorând recent deschidul Muzeul Vinului, situat în Castello dei Marchesi Faletti și să luați masa la una dintre marile tratoare locale. De aici, plimbarea trece prin poduri și păduri și te duce la Monforte aproapelba, un sat frumos de vârf de deal.

Provocare: 4/3 ore, 12/8 km, ascensiune 2447 / 440m, coborâre 390 / 200m

 

 

Ziua 4: Monforte ajunge la Cissone (17 km)

Peisajul este mult mai variat decât în ​​zilele precedente, întrucât lăsați podgoriile în urmă și urcați prin păduri alune de pădure și păduri sălbatice care înconjoară vechiul cătun al Serralunga pestelba. De aici o urcare abruptă vă duce la Roddino de unde o coborâre lungă vă duce la urcarea finală până în Cissone.

Provocare: 5 ore, 17 km, ascensiune 680m, coborâre 565m

 

 

Ziua 5: Cissone spre Cravanzana (20 km, 13 km)

Peisajul din zona înaltă Langhe din jurul Cissone este caracterizat de păduri de alune și acele versanți prea abrupți pentru a fi cultivate sunt acoperite de stejari. Aceasta este, de asemenea, zona în care găsiți cea mai prețioasă din comoara locală: „Tuber Magnatum”, cunoscut și sub numele de „trufa albă a Alba” și, dacă nu o găsiți în subteran, sunteți sigur că o veți găsi la restaurantul local.

Provocare: 5/6 ore, 20/13 km, ascensiune 600 / 370m, coborâre 665 / 550m

 

 

Ziua 6: Arrivederci Cravanzana!

Călătoria și serviciile noastre se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ai rezervat nopți suplimentare sau alte servicii cu noi. Trebuie să ajungeți la Alba sau Asti unde luați trenul către aeroporturile din Torino sau Milano.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020