Ciclismul din Peninsula Olanda de Nord

bike tour 5 zile/4 nopti/3 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
540
pret/pers/pachet

Aceasta este Olanda la cel mai umed și mai plat! Această parte a provinciei Olandei de Nord se potrivește imaginii pe care majoritatea străinilor o au a Olandei. Polderele, adesea constând din multe dreptunghiuri de pajiști umede separate prin șanțuri, sunt cuprinse de diguri și canale. Când circulați pe un dig, veți putea vedea diferența nivelului de apă între canal pe o parte și șanțurile inferioare situate în polder, pe cealaltă parte. Acest tur cu bicicleta vă va duce, de asemenea, la dunele de pe coasta Mării de Nord, care nu numai că protejează țara interioară de la mare, ci și adăpostește multe specii de flore și faună dune. Cu siguranță vă veți bucura de coasta fostului Zuiderzee (acum Lacul IJsselmeer) și de orașele mici Edam și Volendam. Vacanța dvs. cu bicicleta nu ar fi completă fără o vizită la Amsterdam atractiv. Ca în toate excursiile noastre cu bicicleta fără griji, oferim transfer de bagaje și cazare excelentă.

 

Pretul include:

-O noapte în hoteluri de 3 * / 4 *, cu băi proprii

-Toate micul dejun

-Transport de bagaje la următorul dvs. hotel

-Harta, informațiile turistice și descrierea rutelor în engleză

-Impozite turistice

-Serviciu-linie directă (de asemenea, la sfârșit de săptămână)

 

Pretul nu include:

-Transport spre / dinspre Alkmaar

-Biletele de feribot nu sunt incluse

-GPS

 

Ziua 1: Sosire în Alkmaar

Sosire în Alkmaar

 

 

Ziua 2: Alkmaar - Amsterdam (60 km)

Această porțiune a turului este, de asemenea, foarte diversă. Zaanse Schans este un cartier recreat (locuit!) În stilul tipic al acestei zone de pe râul Zaan în secolele XVII-XVIII: frumoase clădiri din lemn verde închis, poduri și mori de vânt. Există o mulțime de lucruri de văzut, inclusiv demonstrații de fabricare a înfundării, a brânzei și a conservei. De aici, faceți drum spre Amsterdam. Amsterdam vă va întâmpina cu canale romantice, poduri și ... mai mult de 800.000 de biciclete! Amsterdam este pentru explorare. Sunt multe de văzut și de făcut. Fie că vă place, arta, cultura, o seară sau pur și simplu priviți în jurul canalului, veți avea parte de un moment minunat. O excursie cu barca în canal este o modalitate excelentă de a vă arunca o privire mai bună asupra caselor din canal.

 

 

Ziua 3: Amsterdam - Volendam (33 km)

Astăzi veți parcurge în trecut și prin sate precum Durgerdam și Volendam de-a lungul lacului Markermeer. Frumosele case de piatră din inima distinctivă a satului de pescuit catolic Volendam par să fi fost realizate fără un plan de stradă organizat. „De Dijk, cu vedere la port, atrage mulți turiști care răsfoiesc magazinele de suveniruri și fac o pauză la o cafenea sau un restaurant cu trotuar.

 

 

Ziua 4: Volendam - Alkmaar (60 km)

Pe această coastă pentru călătorie cu bicicleta de coastă, veți parcurge drumul prin provincia Olanda de Nord de la est la vest. Vă veți bucura de diferite peisaje, de pe coasta lacului Markermeer, prin poldere precum Schermer și Beemster (un patrimoniu mondial!), Care au fost drenate cu multe secole în urmă, faceți florile (aprilie / mai) în spatele Heiloo / Alkmaar. Ciclul deasupra vechiului "dig maritim al fostului Zuiderzee. Edam este un sat drăguț, istoric. În zilele sale în epoca de aur a secolului al XVII-lea, a fost un oraș al constructorilor de nave și al comercianților. Clădirile bine conservate veți vedea în centrul datei Înapoi la această perioadă, mergeți la o plimbare și bucurați-vă de poduri, piețe, poduri, canale și alte monumente. Vara veți iubi miercurea piața tradițională a brânzeturilor.

 

 

Ziua 5: Întoarcerea acasă

După micul dejun în hotelul dvs., vă veți întoarce acasă.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020