Excursie in Aragon-Sierra de Guara

Bike tour 8 zile/7 nopti/7 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
855
pret/pers/pachet

Sierra de Guara din Aragón, cu peisajul natural izbitor și patrimoniul cultural bogat, este, de asemenea, una dintre cele mai depopulate regiuni din Spania, unde viața pare să se oprească virtual. Aici, veți găsi o atmosferă liniștită, sate autentice și o varietate surprinzător de largă de flore și faună. Traseele noastre de mers vă duc prin milenii de istorie la tot felul de situri interesante: capele romanice, chei adânci, așezări primitive, mori de apă, căi antice și peșteri preistorice. Climatul însorit al zonei oferă condiții perfecte pentru podgorii și livezi de migdale și măsline, care amintesc de peisajele terasate ale Mediteranei, iar dealurile înfloresc cu cimbru aromat, lavandă, rozmarin și ceai de rocă. Vulturi uriașe zboară aceste ceruri, cuibărindu-se printre coloratele stâncoase colorate, iar zona a fost declarată pentru prima dată refugiu, apoi Parc natural în anul 1991. Cel mai recent, un grup de peste 60 de peșteri din apropiere cu picturi preistorice a fost declarat patrimoniu mondial UNESCO. site-ul. Sărbătoriți frumusețea și istoria Aragonei, în timp ce mergeți de la o cazare primitoare la alta. Apoi, toast la toate cu vinuri delicioase Somontano.

 

Pretul include:

-Cazare la hoteluri de familie, camere cu facilități de baie

-7 Mic dejunuri, 3 mese și 3 prânzuri la pachet (în Alquézar și Rodellar, există mai multe restaurante și magazine, deci includem doar micul dejun la hotel)

-Transport de bagaje în zilele 3 - 7 conform programului

-Transfer în conformitate cu programul din ziua 5

-Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel telefonic

-Hărți detaliate și descrieri de rute în engleză

 

Pretul nu include:

-Prânzuri și cină în zilele 2, 3, 6 și 8 (se pot comanda prânzuri la pachet la cazare)

-Transport la prima și de la ultima cazare

-Cheltuieli personale precum băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare, sfaturi etc.

-Orice elemente care nu sunt menționate în mod special în program

 

Ziua 1: Sosire în Aragón (3 km)

Sosire în Alquézar, un sat pitoresc de deal (Al Qasr, „castelul” în limba arabă) care pare a fi o oază înconjurată de ferme terasate și canale de irigații. Arhitectura bogată locală reprezintă atât trecuturi maure, cât și creștine. Dacă ajungeți devreme, veți avea ocazia să faceți o plimbare circulară, care face acest sat minunat și spectaculosul defileu Rio Vero. 1,5 ore de mers pe jos.

Provocare: Călătorie la Alquézar. Defileul Rio Vero: 3 km. , 125 m ascensiune, coborare 125 m. 1,5 ore

 

 

Ziua 2: Plimbări circulare de la Alquézar (10 - 12 km)

Alegerea dvs. pentru două rute. Unul este un traseu de 4 ore prin defileul Rio Vero, cu podul său romanic, prin peisaje variate până la vârful Asque, apoi peste o creastă și trecând prin livezi de măsline și migdale și un al doilea pod istoric. Cealaltă este o plimbare de 6 ore care te duce în situri preistorice cu picturi rupestre. Priveliște minunate asupra țării înconjurătoare cu Pirineii la distanță.

Provocare: Opțiunea1: 10 km, 4 ore, 300 m ascensiune, 300 m coborare / Opțiunea 2: 12 km, 6 ore, ascensiune 550 m, 570 coborare

 

 

Ziua 3: De la Alquézar la Lecina (11,5 - 14,5 km)

Traseul de astăzi este un studiu în carst și formațiuni stâncoase, accidentate, care caracterizează acest tip de peisaj. Vă veți bucura de vederi spectaculoase până în defileu, înainte de a coborî de fapt pentru a admira apele limpezi de mai jos. Formațiile interesante de-a lungul drumului au denumiri exotice precum Arpan, Mallata și Barfaluy. Plimbarea ta se încheie în satul medieval Lecina, cu casele sale tradiționale din piatră.

Provocare: (traseu scurt) 11,5km, 5 ore, 530m ascensiune, 410m coborare / (traseu mai lung): 14,5km, 6 ore

 

 

Ziua 4: De la Lecina la Paules de Sarsa (12 km)

Începeți vizitând un stejar vechi de secole, apoi continuați în satul Almazorre, destul de deal. Trecând pe o veche moară de ulei de măsline și cereale, vă plimbați apoi într-un peisaj deschis, cu ocazii de stejari și sate de deal. Traversați Rio Vero de două ori înainte de a ajunge pe o vale verde și satul Paules, destinația dvs. pentru a doua zi. În apropiere, locul sfânt cunoscut sub numele de Santa Maria de la Nuez.

Provocare: 12 km, 4.5 ore, 340 m ascensiune, coborare 250 m

 

 

Ziua 5: De la Paules la Rodellar (15,5 - 20 km)

Transfer scurt la începutul plimbării de astăzi. Traseul te duce prin împrejurimi destul de naturale, cu spirele bisericii din satul părăsit Bagüeste în depărtare. Mai departe, ajungeți la ruinele de la Letosa, apoi opriți-vă pentru o băutură răcoritoare la barul din Otín. Cheile Isuala și Mascún oferă formațiuni de rocă surprinzătoare. Opțional coborâre la o minunată cascadă (o oră în plus).

Provocare: opțiunea 1; 15,4km, 6 ore 420m ascensiune, 730m coborare, // Opțiunea 2: 20 km, 7 ore, 600m ascensiune, 950m coborare

 

 

Ziua 6: De la Rodellar la Las Almunias (11 km)

Traseul de astăzi urmărește o cale veche a producătorilor de cărbune prin peisaje care oferă o privire a unei alte fațete a Sierra de Guara și a numeroaselor sale peisaje. Priveliște splendide de la marginea defileului Balcez, un loc perfect pentru a vă opri la prânz în timp ce urmăriți vulturii care se ridică deasupra văii, cu culmile Pirinei la orizont.

Provocare: 11km, 4,5 ore, ascensiune 600m, coborâre 670m

 

 

Ziua 7: De la Las Almunias la Alquézar (18 sau 14,7 km)

Plimbarea de la Las Almunias înapoi la Alquézar este abruptă, dar există o cale clară. Treci de locuri cu nume de locuri intrigante, cum ar fi Tranco de Olas (Pasul valurilor) și Puente de Brujas (Podul Vrăjitoarelor). Traseul te duce printr-un defileu îngust în peisaj deschis și în pitorescul sat San Pelegrin. Loc de hrănire pentru vulturi în drum spre Alquézar. Este posibil să scurtăm traseul coborând în Radiquero unde vă poate ridica un taxi.

Provocare: 18 / 14,7 km, 6/5 ore, ascensiune 560m, coborâre 600m.

Satele de-a lungul drumului: Las Almunias, San Pelegrin, Alquézar

 

 

Ziua 8: sfârșitul aranjamentului

Aranjamentul dvs. se încheie după micul dejun azi.

Provocare: Călătoriți din Alquézar.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020