Ciclism Olanda cu copii în timp

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
785
pret/pers/pachet

Acest tur cu bicicleta este ideal pentru familii. Distanțele sunt plăcute și potrivite pentru copii. Atracțiile pe care le veți întâlni pe parcurs sunt interesante pentru bătrâni și pentru tineri. În ceea ce privește cazarea la hotel, există camere de familie disponibile dacă doriți una. Desigur, acest tur ar putea fi potrivit și pentru adulții care nu călătoresc cu copii, dar ar dori mai mult timp pentru vizitarea obiectivelor turistice sau - din orice motiv - mai puțin timp în șa.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare

-Tot micul dejun (demipensiune opțional)

-Transfer de bagaje

-Harta, informațiile turistice și descrierea rutelor în engleză

-Impozite turistice

-Serviciu-linie directă (de asemenea, la sfârșit de săptămână)

 

Pretul nu include:

-Transport spre / dinspre Amersfoort

-Bilete de feribot

-GPS

 

Ziua 1: Sosire Amersfoort

Sosire Amersfoort

 

 

Ziua 2: Amersfoort - Muiderberg (42 km)

De la Amersfoort, traseul merge prin partea nordică a Baarnului „regal” și a frumoasei Naarden, până la Muiderberg

 

 

Ziua 3: Muiderberg - Volendam (45 km)

De la Muiderberg veți merge cu bicicleta spre Muiden unde puteți vizita Castelul medieval Muiden. De aici, este o scurtă plimbare până la Amsterdam. Un ciclu plăcut de-a lungul fostului estuar vă aduce în zona de apă, cu pajiștile sale cu turba bogată în păsări, canalele antice și cursurile de apă. După aceea veți merge la Amsterdam. Există mai mult în această capitală decât simple canale, poduri și peste 800.000 de biciclete. Ce zici de artă, cultură, cumpărături, mâncare (ai încercat vreodată mâncare indoneziană?) Sau mergi la o băutură într-o cafenea? După ce vă luați concediul din Amsterdam, traseul continuă pe vârful digului maritim până la Volendam. Acest sat pescăresc a avut întotdeauna un caracter propriu.

 

 

Ziua 4: Volendam - Enkhuizen (45 km)

Prima dvs. oprire este orașul Hoorn, amplasat plăcut pe un golf. Centrul istoric are sute de clădiri listate, multe datează din secolul al XVII-lea. Planul stradal a fost păstrat frumos. Există două porturi marine. De la Hoorn veți continua de-a lungul vechiului dig de mare Zuiderzee. Morile de vânt și spirele bisericii marchează orizontul unui peisaj polder extins punctat de ferme pitorești în stil regional, cu o bază pătrată și acoperiș piramidal. La sfârșitul după-amiezii vei ajunge în orașul Enkhuizen. Se spune că centrul său istoric este unul dintre cele mai frumoase Olanda. Este situat perfect pe lac și este străbătut de numeroase canale. Zidul secolului al XVII-lea și bisericile unice din secolul al XV-lea fac din oraș o Mecca pentru iubitorii de istorie. Dacă doriți să petreceți o zi întreagă în aer liber ZuiderZeeMuseum, este bine să rezervați o noapte suplimentară în Enkhuizen. Muzeul ilustrează cum a fost viața pe țărmurile Zuiderzee. Apel și la copii!

 

 

Ziua 5: Enkhuizen - Lelystad (30 km)

La Enkhuizen, urcați pe un feribot către Urk (bacul merge doar în lunile de vară). Urk și vecinul Schokland erau insule în Zuiderzee. Condițiile de viață erau dificile pentru pescari și insularii au trebuit să fie evacuați cu forța în cele din urmă. În 1942, insulele au fost încorporate într-un nou polder, iar oamenii s-au mutat din nou. Veți continua prin Schokland, perla Flevoland, este o fostă insulă din Zuiderzee. A fost o insulă în Zuiderzee, dar astăzi face parte din Noordoostpolder, unul dintre polderele create în timpul lucrărilor Zuiderzee în secolul XX. Veți observa că Schokland se află mai sus decât țara polderă din jur. A fost o insulă în Zuiderzee, dar astăzi face parte din Noordoostpolder, unul dintre polderele create în timpul lucrărilor Zuiderzee în secolul XX. Simbolizează bătălia împotriva apei oamenilor din Olanda. Schokland are 4,5 km lungime și 400 m lățime. După Schokland veți merge cu bicicleta spre Lelystad. Aici veți găsi Batavia City, centrul comercial outlet și Bataviawerf. Foarte interesant pentru copii să arunce o privire cum au fost făcute navele în epoca de aur. După Schokland, continuați turul până la Lelystad. Pe lângă două muzee interesante, Lelystad este, de asemenea, acasă la Batavia Stad Outlet Shopping Center.

În sezonul scăzut, când feribotul către Urk nu merge, trebuie să parcurgi o digă de 32 km spre Lelystad.

Vă rugăm să rețineți că, până la o notificare suplimentară, traseul ciclului de pe dig este parțial închis din cauza lucrărilor de construcție. Puteți lua un autobuz de închidere (inclusiv bicicleta). Veți primi mai multe informații în documentele de călătorie. În lunile de vară, traseul pentru biciclete este de așteptat din nou.

 

 

Ziua 6: Lelystad - Hulshorst (35 km)

După Lelystad, veți parcurge lățimea Flevoland, pe „pământ nou”, ferme și câmpuri trecute și prin pădure spre Harderwijk, înapoi pe „continent”. Aici se poate găsi Dolphinarium, cea mai mare grădină zoologică din Europa pentru mamifere marine. Copii și adulți deopotrivă se vor bucura de spectacole spectaculoase cu delfini, muște, lei de mare și rechini. După Harderwijk este la doar o mică distanță de Hulshorst, unde vă puteți relaxa la hotel lângă piscină.

 

 

Ziua 7: Hulshorst - Amersfoort (48 km)

De la Hulshorst, pedalați pe malurile lacurilor Veluwerandmeren și faceți drum spre Amersfoort. Cel mai mare farmec al acestei porțiuni de traseu este amestecul de pădure, apă și polderland.

 

 

Ziua 8: Întoarcerea acasă

După micul dejun în hotelul tău, este timpul să te întorci acasă.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020