De la Amsterdam la Bruges

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
840
pret/pers/pachet

Pretul include:

-O noapte în hoteluri de 3 * / 4 *, cu băi proprii

-Toate micul dejun

-Transport bagaje (1 bucată de persoană, max. 20 kilograme)

-Harta, informațiile turistice și descrierea rutelor în engleză

-Impozite turistice

-Linie telefonică de serviciu (de asemenea, la sfârșit de săptămână)

 

Pretul nu include:

-Transport la Amsterdam și înapoi de la Bruges

-Biletele de feribot nu sunt incluse

-GPS

 

Ziua 1: Sosire la Amsterdam

Vacanța dvs. cu bicicleta începe în Amsterdam, renumită pentru superbul său cartier vechi de 400 de ani; muzee (noul Rijksmuseum, Van Gogh, Anne Frank etc); artiști și interpreți de stradă pe Dam, Leidseplein și Rembrandtplein; un district notoriu de lumină roșie și multe altele. Orașul este plin de lucruri de văzut și de făcut și nu ați putea dori un început mai dinamic al vacanței. Încercați să ajungeți mai devreme, astfel încât să aveți timp să admirați elegantele canale cu căptușeală și copaci și depozite înguste înalte din secolul al XVII-lea (Situl Patrimoniului Mondial).

 

 

Ziua 2: Amsterdam - Gouda (80 km)

După ce ați stat noaptea în Amsterdam plin de viață, plonjați-vă în liniștea „Groene Hart” sau Green Heart, o zonă rurală plăcută de polderi joase, cu pajiști de turbă și vite. Este un peisaj plat, deschis, spațios, în care spirele bisericii și morile de vânt ating orizontul și norii se reflectă în lacuri și canale. Timp de secole, oamenii s-au agățat de departe și în larg pentru a cumpăra cai, vaci, carne, gazon, semințe, brânză etc, pe piețele săptămânale și anuale din Gouda. Vă recomandăm o plimbare de seară în partea veche a orașului, pentru a vă înconjura atmosfera de odinioară și a vă minuna de piața mare și atractivă a pieței care are o primărie minunată din secolul al XV-lea, precum și o casă de cântărire („Waag”).

Provocare: 78 km (puteți împărți această zi rezervând o noapte suplimentară în Woerden)

 

 

Ziua 3: Gouda - Papendrecht / Dordrecht (45 km)

De la Gouda veți merge cu bicicleta prin „inima verde a Olandei” până în satul Kinderdijk, explorați locul în care 19 mori de vânt au stat maiestuos pe rânduri din 1740. Au fost obișnuite să scurgă apa în exces din polderul scăzut. în râul Lek. Una dintre mori este deschisă publicului. Destinația dvs., Papendrecht, este doar o traversare cu feribotul dintre unul dintre cele mai vechi orașe din Olanda; Dordrecht. Dordrecht este înconjurat complet de râuri. Poduri frumoase vă duc peste apă în inima orașului. În jurul portului veți vedea multe clădiri monumentale.

Hotelul din Papendrecht se află la doar 3 km în afara centrului din Dordrecht, pe malurile nordice ale râului. Puteți face upgrade la **** Hotel Bellevue Groothoofd, dacă doriți să stați chiar în centru și la răscruce de 2 râuri importante. Aici bicicleta poate fi parcată doar în exterior, în fața hotelului (cu supraveghere a camerei).

Provocare: 45 km

 

 

Ziua 4: Papendrecht / Dordrecht - Willemstad (45 km)

Rezultatul unei inundații majore în 1421, Biesbosch este unul dintre puținele habitate cu zone umede rămase din Europa în care ecosistemul s-a adaptat atât la apa sărată care vine din mare prin pârâurile de maree, cât și la apa dulce care coboară în râuri. Este un labirint în continuă schimbare de pârâuri și râuri care cuprinde nenumărate insule mici de pădure de salcie și stuf, un paradis pentru păsări. Plimbarea mai lungă (54 km) vă duce de-a lungul marginilor acestui Parc Național. Încheie ziua în Willemstad, un oraș fortificat în formă de stea cu șapte puncte.

Provocare: 45 km

 

 

Ziua 5: Willemstad - Schuddebeurs / Zierikzee (50 km)

Astăzi veți intra în Zeelandă, o provincie a Olandei marcată de lumină, vânt, apă și mult spațiu. Este alcătuit din insule, astfel că podurile și feriboturile vă vor transporta peste ape în timp ce vă deplasați în jos spre Belgia. Orașele cu imagini cu case străvechi și străzi pietruite sunt aliniate pentru zilele următoare. Traversați un peisaj de patchwork cu vaste poldere, peisaj idilic, dune rulante și apartamente de nisip auriu.

Provocare: 50 km

 

 

Ziua 6: Schuddebeurs / Zierikzee - Middelburg / Vlissingen (53 km)

O plimbare pe străzile înguste din Zierikzee este o încântare absolută. Căsuțele case vechi vă aduc înapoi în timp, în zilele de glorie ale orașului, când navele navighează pentru a vinde sare, lână, pește, cereale și colorant roșu, cât mai departe de Baltică și Mediterană. Traseul dvs. continuă spre fermecătorul sat Veere. Din 1541, tot ce a fost exportat în Olanda din Scoția (în principal lână) a venit pe uscat și a fost distribuit de la Veere. Acest contract a adus orașul nu numai prosperitate, ci și o comunitate de expat scoțieni foarte plină de viață, care a rămas timp de 300 de ani. Mergeți pe urmele lor în timp ce faceți un tur al obiectivelor turistice. Parcurgând mai departe spre sud, veți descoperi splendoarea nostalgică a orașului Middelburg, capitala Zeelandei. În secolele XVI și XVII a fost unul dintre cele mai importante centre comerciale din Olanda.

Provocare: 53 km

 

 

Ziua 7: Middelburg / Vlissingen - Brugge (50 km)

După un mic dejun copios, veți merge cu bicicleta spre Vlissingen. După Vlissingen urcați pe o barcă cu feribotul spre Zeelandic Flandra cu drumurile sale șerpuite, sălcii polizante, pajiști umede și sate împrăștiate. După ce treceți granița în Belgia, veți ajunge la fermecătorul oraș Damme de pe malurile romanticei Damse Vaart. De aici, este doar o scurtă distanță până la Bruges, cunoscută sub numele de perla Flandrei! Este un oraș cu adevărat fermecător, care primește turiști de aproximativ 150 de ani. Cu cea mai mare parte a arhitecturii sale medievale intacte, rămâne excepțional de bine păstrată și vă poate da cu adevărat un sentiment de vremuri trecute când a fost în centrul comerțului european de lână și pânză.

Provocare: 50 km

 

 

Ziua 8: Întoarce-te acasă

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020