Excursie montană Valle d'Aosta

Bike tour 9 zile/8 nopti/7 trasee

 
Transport (ITSW190)
Oferta Speciala
*de la
 
835
pret/pers/pachet

În umbra unor vârfuri celebre precum Grand Combin, Matterhorn, Gran Paradiso și Mont Blanc, desigur, se află Valle d'Aosta. Vederi uimitoare asupra vârfurilor înzăpezite se vor întinde în fața ochilor, oferindu-ți cea mai frumoasă priveliște la care te-ai putea gândi vreodată.

Castelele, satele, podgoriile pe versanți foarte abrupți formează inima și sufletul acestei văi. Valle d’Aosta se află la poalele celor mai înalți munți ai Europei, înconjurat de Italia, Franța și Elveția, iar poziția sa strategică vă va permite să descoperiți mai multe culturi și tradiții diferite.

Pregătește-te pentru o vacanță de neuitat!

Plimbările se desfășoară în principal pe cărări de iarbă și piatră, drumuri de mizerie, piste forestiere și, de asemenea, unele secțiuni scurte inevitabile pe șosea

 

Pretul include:

-8 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-8 Mic dejunuri

-7 Cine

-Transfer privat de la Aosta la Lez Croux (+ bagaje către Saint Pierre) în ziua 2

-Transfer de bagaje de la Saint Pierre la Saint Nicolas în ziua 4

-Transfer de bagaje de la Saint Nicolas la Aymavilles sau Saint Pierre în ziua 6

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice pentru oraș

-Călătorește spre Aosta și din Cogne

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine nespecificate

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

Ziua 1: Sosire în Aosta

Ajunși în pitorescul mic oraș Aosta, într-o vale dominată de priveliștile uimitoare ale celor mai înalți munți ai Europei.

Faceți o plimbare pe străzile sale și admirați unele dintre rămășițele încă bine conservate ale epocii romane, cum ar fi Teatrul Roman, Arcul lui Augustus și zidurile orașului și bucurați-vă de atmosfera liniștită a locului.

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Les Croux la Homene Dessus (15 km)

Un transfer de mașină vă va duce în satul Les Croux, în vârful dealului, unde itinerariul de astăzi începe cu o urcare dură la peste 2.000 de metri. Te plimbi prin pajiști cu flori cu vedere la vale și la munții înalți din jur. În sfârșit, veți fi primiți cu căldură la unitatea de cazare situată lângă o capelă singură, chiar în afara satului Saint Pierre.

Provocare: 6 ore, 15 km, 813 m ascensiune, 984 m coborare

 

 

Ziua 3: plimbare rotundă Homene Dessus până la lacul Fallere (17 km)

Acesta este un traseu destul de solicitant datorită diferenței de înălțime care trebuie abordată. Pentru întinderi lungi, oferă vederi panoramice spectaculoase asupra văilor și vârfurilor din Gran Paradiso. Treci prin câteva sate de munte care au arhitectura tipică și structura locală. Reamintiți-le clienților să verifice vremea înainte de a începe excursia!

Provocare: 6 ore, 17 km, ascensiune 994m, coborâre 994m

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Homene Dessus la Vens (12 km)

Puteți merge de la est la vest de-a lungul celor mai mult de 2.000m pante înalte ale Valle d’Aosta. Mai sus sunt pășunile în care sunt făcute celebrele brânzeturi Fontina și Toma și, pe versanții inferiori, sunt satele de munte și fermele locale.

Micul hotel de familie, unde stai diseară, este situat într-un cătun de munte fermecător, înconjurat de un peisaj minunat.

Provocare: 4 ore, 12 km, 421 m ascensiune, 653 m coborare

 

 

Ziua 5: Plimbare de la Vens la Pointe Oilletta și înapoi (12 km)

Din satul Vens, plimbați-vă în zona vechilor mine de aur. Apoi urci pe 2.616m înălțime pe vârful Oilletta, unde eforturile tale vor fi răsplătite pentru priveliștile uimitoare ale multor vârfuri înalte, inclusiv Gran Paradiso și impresionantul Masiv Mont Mont, care pare foarte aproape.

Provocare: 5 ore, 12 km, 963 m ascensiune, 999 m coborare

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Vens la Villeneuve (10 km)

Plimbarea zilei începe într-un mediu montan. Coborârea lungă de-a lungul râului Dora Baltea este pe cărări bune, alternate cu secțiune plată, unde vegetația devine mai uscată cu mai puține conifere și mai mulți pomi fructiferi și unele podgorii mici. De-a lungul traseului veți întâlni multe castele și biserici din diferite perioade istorice. De la sfârșitul plimbării călătoriți spre Cogne cu transportul public sau cu mașina.

Provocare: 4 ore, 10 km, ascensiune 21m, coborâre 1080m

 

 

Ziua 7: Plimbare rotundă de la Lillaz (11,5 km)

Ajungeți la satul de munte Lillaz, cunoscut, de asemenea, pentru cascada fermecătoare, unde plimbarea zilei începe cu o urcare constantă către frumosul lac Loie (2.354 m). Mergând de-a lungul unui pârâu de munte, treci prin alte două lacuri mai mici și treptat cobori spre fundul văii Urtier. De aici luați un autobuz înapoi spre cazare.

Provocare: Opțiunea 1.- Lillaz-Bardoney. 5 ore, 11,5 km, urcare 908 m, coborare 900 m

 

 

 

                Opțiunea 2- Bucla Lillaz-Lago di Loie. 6 ore, 11 km, urcare 908m, coborare 900m

 

 

Ziua 8: Plimbare rotundă Gimillan - Colle Tsa Sètse - Gimillan (13 km)

De la hotel te plimbi printr-o frumoasă potecă spre Colle Tsa Sètse (2.820m), populată de marmotele alpine și de unde te poți bucura de vederi minunate asupra Gran Paradiso și a Munților Mont Blanc. La întoarcere, calea dincolo de fermă poate fi, pentru o distanță scurtă, neclară, dar după ce mergi pe o pădure în coborâre, pe o cale vizibilă.

Provocare: 6 ore, 13 km, ascensiune 1068m, coborâre 1135m

 

 

Ziua 9: Arrivederci Cogne!

Călătoria și serviciile noastre se termină după micul dejun. Vă recomandăm să vizitați centrul orașului Aosta înainte de a pleca.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020