Primul stagiu din Via Francigena, de la Aosta la Parma

Bike Tour 10 zile/9 nopti/8 trasee

 
Transport (ITSB180)
Oferta Speciala
*de la
 
1545
pret/pers/pachet

Plimbările urmează mai ales drumurile de țară asfaltate și drumurile secundare. În apropierea orașelor mai mari, drumurile sunt aglomerate.

 

Pretul include:

-9 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-9 Mic dejunuri

-Asamblare biciclete, livrare la Aosta, asigurare furt, demontare și colectare de la Parma (cu livrare la Lucca)

-Transfer privat (+ biciclete) de la Aosta la Passo Gran San Bernardo în ziua 2

-Transfer bagaje ZIUA 3 - ZIUA 9

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice

-Închirieri biciclete

-Cască

-saci rRear

-Călătorește spre Aosta și din Parma

-Trenuri sau autobuze, acolo unde este necesar

-Prânzuri și Cine

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ziua 1: Sosire în Aosta

Călătoria începe în Aosta, oraș roman situat într-o vale înconjurată de munți. Aici puteți contempla capitalele medievale în liniștea cloștenilor din Sant’Orso sau puteți vizita impresionantul teatru roman. Pentru a încheia ziua, vă recomandăm să faceți o plimbare pe aleile din centru, admirând vârfurile de înaltă munte care apar peste acoperișurile caselor.

 

 

Ziua 2: Transfer la Pasul Saint Bernard și plimbare la Aosta

Astăzi, un transfer privat vă va duce pe vârfurile zimțate ale Marelui Pas Saint Bernard, unde același Saint Bernard a construit primul ospiciu de pelerini: de aici veți coborî spre Aosta, pe un drum panoramic, cu vederi impresionante, pedalând mai întâi pe un State Road și apoi prin livezi și păduri, traversând sate fermecătoare, cum ar fi Saint Rhemy și Etroubles.

 

 

Ziua 3: Plimbare de la Aosta la Verres

Itinerarul continuă pe podeaua văii, pe poteca biciclistă care trece de-a lungul râului Dora, prin castele și podgorii. De-a lungul drumului întâlnești fermecătorul castel Saint Germain, cu impozantul său turn de la Midday, care apăra nobila familie De Mongioveto. De aici itinerarul continuă spre Verrès prin priveliști impresionante.

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Verres la Roppolo

Intrând în Piedmont, peisajul alpin dă drumul către blândele dealuri piemontane, deoarece diferențele de ascensiune și înălțime devin din ce în ce mai puțin provocatoare. Alternează trasee din lemn în orașe tipice, cum ar fi Ivrea, cu frumosul său centru vechi și turnul înalt din Santo Stefano. Continuând plimbarea, ajungeți aproape de impunătoarea Serra din Ivrea, cea mai mare derivă europeană, până în frumosul sat Roppolo, unde vă așteaptă un mic dejun confortabil, administrat de o familie.

 

 

Ziua 5: Plimbare de la Roppolo la Vercelli

Astăzi intri în zona de orez, care se inundă din martie până în mai, creând un peisaj de mare fascinație. Piciorul este ușor și plăcut și ieșiți din itinerarul filologic al Via Francigena pentru a vizita Bosco della Participanza (Lemnul Comunității), al cărui nume provine din faptul că localnicii au avut grijă de lemn împreună. Dacă apreciați preparatele locale, încercați Panissa!

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Vercelli la Vigevano

Trecând pe câmpiile fertile ale văii râului Po, părăsiți Vercelli, râul Sesia, vastele câmpuri de orez și regiunea Piemonte. Când ajungi pe râul Ticino, intri în regiunea Lombardiei. În timpul Renașterii, Duque-ul Renașterii, Ludovico Sforza a condus acest teren și se spune că a comandat lui Leonardo da Vinci să proiecteze frumoasa piață centrală a lui Vigevano. Mutați-vă cu localnicii în timp ce vă relaxați la una dintre terasele exterioare din piață. Plimbarea de astăzi este plată și relaxantă, oferindu-vă timp suficient pentru a vizita acest oraș pitoresc

 

 

Ziua 7: Plimbare de la Vigevano la Pavia

Calea verde a râului Ticino, printre cele mai importante din Italia, vă permite să vă cufundați într-o natură sălbatică, iar dacă vremea este bună, puteți chiar să vă faceți soare pe plaje sau pajiști din apropierea râului, căutând țâțe și veverițe grozave care aleargă printre copaci. Părăsiți apoi râul pentru a vizita Certosa di Pavia, frumosul complex monahal construit în secolul al XIV-lea, înainte de a ajunge la Pavia, una dintre „perlele” din Via Francigena: vă sugerăm să vă încheiați călătoria cu o vizită frumoasă la minunatul istoric. centru și descoperirea sufletului tânăr al orașului cu un aperitiv în Piazza della Vittoria, animat de studenți universitari.

 

 

Ziua 8: Plimbare de la Pavia la Piacenza

Această parte vă conduce prin câmpia inundabilă a pavesei basso, cu terasele sale inundabile tipice. Ajungeți în fordul Sigerico, „transitum Padi”, unde sunt transportați pelerinii plimbați pe cealaltă mală: itinerarul cu bicicleta vă permite să mergeți pe râul Po până la Piacenza, intrând pe poarta către Emilia Romagna, un teren de o ospitalitate renumită pentru delicatesele sale de mâncare și vin. Aici veți putea gusta faimosul dulceț, spălat cu un pahar de vin Gutturnio și veți trece prin Porta del Paradiso pentru a descoperi interioarele romanice ale bazilicii.

 

 

Ziua 9: Plimbare de la Piacenza la Parma

Piciorul liniștit și plat de azi vă duce la Parma: pe parcurs nu ratați o vizită a abației cisterciene din Chiaravalle della Colomba, unde puteți sta în gând timp de câteva minute în liniștea claustrelor sau admira interioarele din lemn sculptate din Biserica. Plimbarea continuă printre dealurile Parma, o predispoziție a munților toscani, până la sosirea la punctul final al călătoriei tale: Parma, provincia italiană care se mândrește cu cel mai mare număr de produse gastronomice DOP și IGP. Un loc minunat pentru a sărbători sfârșitul călătoriei!

 

 

Ziua 10: Arrivederci via Francigena!

Excursia se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ai rezervat nopți suplimentare sau alte servicii opționale cu noi

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020