Picos de Europa Drumeție montană de 12 zile

Bike tour 12 zile/11 nopti/10 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
720
pret/pers/pachet

Picos de Europa. Fără îndoială, cei mai impresionanți munți din Spania, care se ridică dramatic din peisajul litoral pentru a forma o frontieră naturală între coasta nordică luxuriantă și Castilia. Trei masive de calcar capricioase marcate de râuri repezi, scufundări și vârfuri înalte uimitoare. Unele dintre cele mai verticale terenuri din întreaga Europă (120m până la 2648m) și găzduiesc o mare varietate de floră alpină și faună intrigantă. De la partea verde a nordului la clima mai caldă și mai uscată a sudului, direct prin Masivul Central. O odiseea de neuitat, care va planificați întoarcerea înainte ca cărțile poștale să ajungă chiar acasă.

 

Pretul include:

-Cazare pentru 11 nopți

-11 mic dejun

-6 mese

-Transferuri în zilele 3, 8, 9 și 11

-Note de călătorie cu descrieri și hărți detaliate ale rutei

 

Pretul nu include:

-Prânz

-5 mese

-Bilet de autobuz în ziua 5

-Bilet cu telecabina în ziua 6

-Transferuri de bagaje

-Transferuri de taxi opționale

-Transport la prima și de la ultima cazare

 

Ziua 1: Sosire în Arenas de Cabrales

Sosire în Asturias, pe partea de nord a Picosului, la hotelul dvs. din Arenas de Cabrales. Cumpărați câteva articole de trekking de ultim moment sau probați brânza albastră locală și cidrul tradițional de mere pe una dintre terasele exterioare.

Provocare: sosirea în Picos de Europa.

Satele de-a lungul drumului: Arenas de Cabrales

 

 

Ziua 2: Plimbare circulară din Arenas (10 - 11,5 km)

Urcarea spre luncile de vară de la Nava, situată la 500m deasupra râului Cares, cu vederi excelente asupra Picosului. O plimbare puternică, dar foarte plină de satisfacții, mai ales la începutul verii, când pajiștile afișează o multitudine de flori viu colorate. Opțiunea de a face o plimbare alternativă mai scurtă spre Vanu (Banu), prin zonele umbrite la o altitudine mai mică.

Provocare: 5 ore, 11,5 km, 650 m ascensiune / coborâre.

Satele de-a lungul drumului: Arenas, Nava

 

 

Ziua 3: Poncebos spre Posada de Valdeón prin Cheile Cares (12 - 22 km)

Un clasic absolut din repertoriul local, acest traseu uimitor este parcurs de mii în fiecare an și rămâne izbitor de frumos. Mergi pe o potecă bună, folosită pentru întreținerea unui canal de 12 km care alimentează stația hidroelectrică din Poncebos. Ziua ta începe cu un transfer de 5 min la începutul plimbării. După o scurtă, dar abruptă ascensiune de 150 m pe un traseu în zig-zag, calea se nivelează apoi continuăm restul drumului către Caín aproape „pe plat” (12 km). De acolo, aveți posibilitatea să continuați încă 8 km pe vale sau să luați un taxi la hotelul dvs. din Posada de Valdeón.

Provocare: 3,5-7 ore, 12-22 km, 300 m ascensiune și 50 m coborare SA 800 m ascensiune și 125 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Poncebos, Caín, Posada de Valdeón

 

 

Ziua 4: Plimbare circulară de la Valdeón (14 km)

După 2 trasee mai dure, astăzi faci o plimbare circulară în natură în împrejurimile împădurite de lângă Valdeón, o zonă locuită de lupi și urși. La jumătatea zilei ajungeți la un refugiu de cioban în partea de nord a masivului vestic din Picos: Vega de Llos (1545 m), un loc excelent pentru a vă opri pentru o odihnă. Dacă doriți să aveți o panoramă și mai bună, opțiunea de a continua până la pasul El Frade (1785 m), pentru priveliști strălucitoare până la mare.

Provocare: 5 ore, 14 km, 650 m ascensiune / coborâre. Pentru a ajunge la pasul El Frade se adaugă: 1,5 ore, 4 km, 200 m ascensiune / coborâre.

Satele de-a lungul drumului: Posada de Valdeón

 

 

Ziua 5: Valdeón până la Espinama via Liordes (16 - 17 km)

Traseul de astăzi începe cu o ascensiune pe calea comercianților istorici, el Camín del Mercadillo, care duce de la Posada de Valdeón la Liébana. După 7 km de mers cu 800 m de urcare, ajungeți în luncile de la Caben Remoña, situate la granița dintre provinciile León și Cantabria. Aici aveți posibilitatea să alegeți să mergeți direct pe Espinama (9 km cu 900 m în coborâre) sau să luați spectaculosul traseu înalt prin Vega de Liordes până la Fuente Dé (autobuz sau taxi 3,5 km până la hotel). Dacă ați rezervat transportul pentru bagaje, există opțiunea de a călători pentru primii 5 km cu bagajele (economisind astfel 500 de mii de urcare).

Provocare: 6,5-8,5 ore, 16-17 km, 850 m ascensiune și 900 m coborare OR 1270 m ascensiune și 1120 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Posada de Valdeón, Liordes, Espinama

 

 

Ziua 6: Horcados Rojos sau Vizite Potes (10 - 18 km)

Opțiunea de a vă lua o zi de odihnă astăzi, de a vă relaxa în grădina hotelului lângă piscină sau de a face o excursie de o zi în Potes, un sat minunat cu centrul istoric medieval. Dacă preferați să mergeți pe jos, mai întâi luați autobuzul către Fuente Dé (1100m) și mergeți cu telecabina până la 1835m. Acolo începeți un traseu spectaculos până la Horcados Rojos, un punct de vedere impresionant, cu vederi splendide asupra Picosului și mult mai departe. Aveți, de asemenea, opțiunea unei plimbări mai scurte, pe trasee rurale și poteci prin păduri din Valea Espinama.

Provocare: 4,5-6 ore, 10-18 km, 500 m ascensiune / coborâre sau 550 m ascensiune 725 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Espinama, Fuente Dé OR Potes

 

 

Ziua 7: De la Espinama la Sotres (max. 17 km)

O plimbare lungă, dar ușor tehnică, mai întâi pe potecile prin pădurile din apropiere de Pembes, apoi pe traseele agricole până la Pasul Áliva (1645 m). Urmați apoi o morenă de ghețar pe valea râului Duje pentru a ajunge la Sotres. La 1050m, acesta este cel mai înalt sat din Picos, constituind o bază ideală pentru câteva trasee excelente de mers pe jos. După o zi lungă, sfârșitul traseului este o ascensiune stimulentă de 150 m pentru a ajunge la Sotres!

Provocare: 7-7,5 ore, 17 km, ascensiune 925 m și coborâre 775 m.

Satele de-a lungul drumului: Espinama, Áliva, Sotres

 

 

Ziua 8: Plimbare circulară în Ándara - Pico San Carlos (12 - 18,5 km)

După un scurt transfer, începeți un traseu frumos și extrem de variat în Masivul de Est cunoscut sub numele de Andara. Prima secțiune urmărește o pistă minieră istorică, în inima masivului. Continuați apoi pentru a ajunge la o altitudine de 2215m. Coborâre pe trasee pentru vite, înapoi la hotelul din Sotres.

Provocare: 5,5 ore, 12 km, ascensiune 550 m, coborâre 840 m. Pentru a ajunge la „Pico San Carlos” se adaugă: 3 ore, 6 km, 500 m ascensiune / coborâre

Satele de-a lungul drumului: Sotres

 

 

Ziua 9: Plimbare circulară prin Tresviso (5,6 - 14 km)

Astăzi este un traseu mai scurt care începe cu un transfer. Apoi vă plimbați într-un peisaj cu câmpuri de căldură și stejaruri antice pentru a ajunge în satul Tresviso din apropiere. Pe parcurs, priveliști uimitoare în defileul Urdón și șansa de a auzi apelul caracteristic de râs al căprioarei rare.

Provocare: 2,5-5,5 ore, 5,6-14 km, 300 m ascensiune / coborare SAU 500 m ascensiune și 700 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Sotres, Tresviso

 

 

Ziua 10: Sotres spre Vega de Urriellu (12 km)

Punctul culminant al acestei atracții principale, te duce până la legendarul Picu Urriellu - numit și Naranjo de Bulnes - un vârf uimitor și mecca pentru alpinisti de talie mondială. Vei lua mai întâi trasee agricole de la Sotres până la Col. Pandébano, apoi urmezi o potecă în sus peisajele lunare din inima masivului central, acasă pentru chamoix și tuse alpine. Pentru șederea dvs. peste noapte aici la refugiu, veți transporta doar lucrurile de care aveți nevoie pentru ziua, în timp ce bagajul va fi transportat la următorul hotel. La începutul sezonului, zăpada poate fi un factor. În cazul în care nu se poate ajunge la cabană, programul alternativ include o plimbare circulară până la Tielve în apropiere și o noapte în Sotres.

Provocare: 5,5 ore, 12 km, 1085 m ascensiune și 180 m coborare.

Satele de-a lungul drumului: Sotres, Pandébano, Vega de Urriellu

 

 

Ziua 11: Urriellu spre Poncebos prin Bulnes (9,5 km)

Ultima zi de mers pe jos explorează încă o fațetă a Picos, pe măsură ce parcurgeți o potecă abruptă în defileul Camburero, pentru a ajunge în satul îndepărtat Bulnes (fără acces rutier). Apoi continuați în coborâre prin Cheile Teju pentru a ajunge la Poncebos, venind în cerc complet la începutul drumului. La începutul sezonului, coborârea de astăzi poate fi impracticabilă din cauza nivelului apei de pe scurgerea zăpezii. Traseul alternativ merge prin Pandébano. Transfer scurt la hotelul dvs. din Arenas de Cabrales.

Provocare: 5-6 ore, 9,5 km, ascensiune 50 m, coborâre 1900 m.

Satele de-a lungul drumului: Vega de Urriellu, Bulnes, Poncebos, Arenas

 

 

Ziua 12: sfârșitul aranjamentului

Drumul tău se încheie astăzi, după micul dejun. Transferurile de taxi pot fi organizate la aeroport (Oviedo, Santander sau Bilbao).

Satele de-a lungul drumului: Arenas de Cabrales

 

 

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020