Picos de Europa • mini-trek de 8 zile

Bike tour 8 zile/7 nopti/7 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
600
pret/pers/pachet

Picos de Europa sunt probabil cea mai surprinzătoare destinație montană din toată Europa. Această plajă minusculă, dar impresionantă, se ridică dramatic din Marea Cantabrică, crescând până la înălțimi falnice între coasta nordică luxuriantă și câmpia centrală aridă. Apa a fost marele sculptor aici, unde râurile repezi au sculptat cheile adânci din calcar, lăsând în urmă vârfuri ascuțite verticale.

Această drumeție de 8 zile explorează unele dintre cele mai verticale terenuri din toată Europa, cu înălțimi cuprinse între 120m și 2648m. Aceste diferențe spectaculoase de înălțime creează o varietate nesfârșită de habitate, care adăpostește un număr izbitor de flori alpine și o fauna intrigant variată. Drumul tău va fi o odisee de neuitat în inima acestui paradis.

 

Pretul include:

-Cazare pentru 6 nopți la hoteluri bune de 2 * administrate de o familie și un hotel de 3 *, dintre care 3 cu piscină de înot (camere cu baie privată)

-1 noapte de cazare la cabana de munte în dormitoare cu facilități de baie simple (toaletă și chiuvetă)

-7 mic dejunuri

-6 mese

-Transferuri în zilele 2 (până la începutul plimbării în Poncebos, bagajele continuă până la Sotres, unde vor fi păstrate până în ziua 4), 5 (până la începutul plimbării) și 7 (Poncebos - Arenas, cu excepția telecabinei opționale și a căii ferate funicular )

-Transport de bagaje în zilele 2 (Arenas - Sotres) și 7 (Sotres - Arenas)

-Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel telefonic

-Descrierea detaliată a traseului și hărți

 

Pretul nu include:

-Transport la prima / de la ultima cazare

-Cina în ziua 2

-Prânzuri (provizioanele pot fi cumpărate în sate de-a lungul drumului, pot fi comandate prânzuri la unele dintre spații de cazare)

-Transferuri de bagaje în ziua 2,3 și 4 (Poncebos-Valdeon-Espinama-Sotres)

-Bilet de autobuz și telecabină în ziua 4 și bilet funicular în ziua 7

-Transferuri de taxi opționale

-Cheltuieli personale precum băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare, sfaturi etc.

 

Ziua 1: Sosire în Arenas de Cabrales, mers opțional (10 km)

Stabiliți-vă la hotelul dvs. confortabil situat în centrul satului. Dacă aveți timp, vizitați Biserica Santa Maria de Llas de origine romanică. Pentru echipament de mers sau produse alimentare speciale, Arenas este un loc excelent pentru a vă face cumpărăturile. Seara, încercați cidrul local pe o terasă în aer liber. O noapte în hotel 2 * din Arenas de Cabrales. Dacă ajungeți devreme, opțiunea de a face o plimbare în împrejurimile Arenelor.

Provocare: 3,5-4 ore, 10 km, 380 m ascensiune / coborâre

 

 

Ziua 2: De la Poncebos la Posada de Valdeón prin Cheile Cares (12 - 21 km)

Un clasic absolut din repertoriul local, acest traseu uimitor este parcurs de mii în fiecare an și rămâne izbitor de frumos. Mergi pe o potecă bună, folosită pentru întreținerea unui canal de 12 km care alimentează stația hidroelectrică din Poncebos. Ziua ta începe cu un transfer de 5 min la începutul plimbării. După o scurtă, dar abruptă ascensiune de 150 m pe un traseu în zig-zag, calea se nivelează apoi continuăm restul drumului către Caín aproape „pe plat” (12 km). De acolo, ai de ales să continui încă 8 km pe vale sau să iei un taxi către hotelul tău de 3 * din Posada de Valdeón.

Provocare: 3,5-7 ore, 12-21 km, 300 m ascensiune și 50 m coborare OR 800 m ascensiune și 125 m coborare

Satele de-a lungul drumului: Poncebos, Caín, Posada de Valdeón

 

 

Ziua 3: De la Valdeón la Espinama (16 - 17 km)

Traseul de astăzi începe cu o ascensiune pe calea comercianților istorici, El Camín del Mercadillo, care duce de la Posada de Valdeón la Liébana. După 7 km de mers cu 800m de urcare, ajungi pe pajiști la Caben Remoña, situată la granița dintre provinciile León și Cantabria. Aici aveți posibilitatea să alegeți să mergeți direct pe Espinama (9 km cu 900 m în coborâre) sau să luați spectaculosul traseu înalt prin Vega de Liordes până la Fuente Dé (autobuz sau taxi 3,5 km până la hotelul dvs. de 2 *). Dacă ați rezervat transportul pentru bagaje, există opțiunea de a călători pentru primii 5 km cu bagajele (economisind astfel 500 de mii de urcare).

Provocare: 6,5-8,5 ore, 16-17 km, ascensiune 800 m și 900 m coborare OR 1270 m ascensiune și 1120 m coborare

Satele de-a lungul drumului: Pido sau Fuente Dé, Espinama

 

 

Ziua 4: De la Espinama la Sotres (max. 17 km)

Astăzi, fie te plimbi mai întâi spre Fuente Dé și iei telecabina înaltă în masivul central, fie urci direct din Espinama pe traseele împădurite până la Pasul Áliva (1645m). Apoi urmează o morenă de ghețar pe valea râului Duje pentru a ajunge la Sotres. La 1050m, acesta este cel mai înalt sat din Picos, constituind o bază ideală pentru câteva trasee excelente de mers pe jos. După o zi lungă, sfârșitul traseului este o ascensiune stimulentă de 150 m pentru a ajunge la Sotres! Un hotel de familie 2 * primitor vă așteaptă.

Provocare: 6,5-7 ore, max. 17 km, 700 m ascensiune și 560 m coborare OR 925 m ascensiune și 750 m coborare

Satele de-a lungul drumului: Sotres

 

 

Ziua 5: Plimbare circulară în Ándara - Pico San Carlos (12 - 18,5 km)

După un scurt transfer, începeți un traseu frumos și extrem de variat în Masivul de Est cunoscut sub numele de Andara. Prima secțiune urmărește o pistă minieră istorică, în inima masivului. Continuați apoi pentru a ajunge la o altitudine de 2215m. Coborâre pe trasee pentru vite, înapoi la hotelul din Sotres.

Provocare: 5,5 ore, 12 km, ascensiune 550 m, coborâre 840 m. Pentru a ajunge la „Pico San Carlos” se adaugă: 3 ore, 6,5 km, 500 m ascensiune

Satele de-a lungul drumului: Sotres

 

 

Ziua 6: De la Sotres la Vega de Urriellu (12 km)

Punctul culminant al acestei atracții principale, te duce până la legendarul Picu Urriellu - numit și Naranjo de Bulnes - un vârf uimitor și mecca pentru alpinisti de talie mondială. Vei lua mai întâi trasee agricole de la Sotres până la Col. Pandébano, apoi urmezi o potecă în sus peisajele lunare din inima masivului central, acasă pentru chamoix și tuse alpine. Pentru șederea dvs. peste noapte aici la refugiu, veți transporta doar lucrurile de care aveți nevoie pentru ziua, în timp ce bagajul va fi transportat la următorul hotel. La începutul sezonului, zăpada poate fi un factor. În cazul în care nu se poate ajunge la cabană, programul alternativ include o plimbare circulară până la Tielve în apropiere și o noapte în Sotres.

Provocare: 5,5 ore, 12 km, ascensiune 1085 m, coborâre 180 m.

Satele de-a lungul drumului: Sotres

 

 

Ziua 7: De la Urriellu la Poncebos (9,5 km)

Ultima zi de mers pe jos explorează încă o fațetă a Picos, pe măsură ce parcurgeți o potecă abruptă în defileul Camburero, pentru a ajunge la telecomandăBulnes (fără acces rutier). Apoi continuați în coborâre prin Cheile Teju pentru a ajunge la Poncebos, venind în cerc complet la începutul drumului. La începutul sezonului, coborârea de astăzi poate fi impracticabilă din cauza nivelului apei de pe scurgerea zăpezii. Traseul alternativ merge prin Pandébano. Transfer scurt la hotelul dvs. de 3 * din Arenas de Cabrales.

Provocare: 5-6 ore, 9,5 km, ascensiune 50 m, coborâre 1900 m.

Satele de-a lungul drumului: Bulnes, Poncebos, Arenas de Cabrales

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

Aranjamentul dvs. se încheie astăzi după micul dejun. Transferurile de taxi pot fi organizate la aeroport (Oviedo, SantanderorBilbao).

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020