Insulele Scoțiene pe feribot și bicicletă

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
1090
pret/pers/pachet

Unul dintre cele mai mari atuuri pitorești din Scoția sunt celebrele insule occidentale. Unele foarte îndepărtate, adesea un refugiu pentru viața sălbatică și pentru păsări, foarte puțin explorate de turist din cauza lipsei de cazare, ceea ce limitează numărul de persoane care îl pot vizita. E-bicicletele sunt disponibile pentru acest tur!

 

Pretul include:

-7 nopți, mic dejun inclus, la hoteluri cu nivel de confort 2/3

-Transfer de bagaje conform programului

-Asistență telefonică 24 de ore

-Descrierea detaliată a rutelor și hărțile

 

Pretul nu include:

-Prânzuri și mese

-Închirieri biciclete

-Transferuri cu Ferry

-Transferuri de la și la aeroport

-Cheltuieli personale precum băuturi, apeluri telefonice, alte transferuri, sfaturi etc.

 

Ziua 1: Sosire în Arran

Ajungeti la Ardrossan. Dacă ne-ați închiriat bicicletele, va trebui să luați trenul 16.50 de la Glasgow, ajunge la 17.36 la Ardrossan când vă vom întâlni și vă vom preda bicicletele. Luați feribotul de la ora 18.00 la Isle of Arran, care durează aproximativ 1 oră. Parcare auto este disponibilă în Ardrossan. Dacă închiriați biciclete, trebuie să luați întotdeauna bacul de la ora 18.00.

Provocare: excursie de o zi la Arran

Satele de-a lungul drumului: Ardrossan, Arran

 

 

Ziua 2: Spre Brodick (45 km)

Arran are toate, munți, faleze de coastă, drumuri pan plate ... de aceea este Scoția în miniatură. Înainte de a porni, vizitați castelul din secolul al XIII-lea și grădinile distileriei Arrand. Drumul spre sud oferă vederi în continuă schimbare. Satele mici împletesc punctele de vedere cu bicicleta. Lamlash oferă legătura către Insula Sfântă, unde un feribot poate fi prins la mănăstirea încă ocupată de călugării bhuddisti. Îndreptați-vă înapoi pe „șirul” (drumul de legătură din centrul insulei).

Provocare: 45 km

Satele de-a lungul drumului: Lamlash, Brodick

 

 

Ziua 3: Brodick, Lochranza, Claonaig, Kennocraig, Isle of Islay (24 - 30 km)

O zi cu bicicleta și relaxare la feriboturi. După urcarea spre Lochranza, vizitați castelul și apoi prindeți feribotul spre Cloanaig. Treceți peste peninsula Kintyre pentru a vă prinde al doilea feribot către Port Askaig pe Islay. La sosirea pe Islay, veți fi la doar câțiva kilometri de hotel.

Provocare: 24-30 km

Satele de-a lungul drumului: Lochranza, Cloanaig, Kintyre, Islay

 

 

Ziua 4: Excursie de o zi la Isle of Jura (64 km)

Jura este populată de aproximativ 5000 de cerbi și 250 de oameni. Jura House poate fi vizitată cu câteva grădini minunate cu pereți și plante exotice. Drumul spre est devine din ce în ce mai mic, până când se va transforma într-o potecă. Aici vei simți că ai ajuns nicăieri și singurătatea va fi ceva ce îți vei aminti pentru totdeauna. Dacă continuați până la capătul îndepărtat al insulei și priviți spre gura râului, veți vedea minunea naturală a acestei regiuni, un jacuzzi imens care este produs din cauza efectelor de maree.

Provocare: 64 km

Satele de-a lungul drumului: Jura

 

 

Ziua 5: Excursie de o zi la Isle of Colonsay (32 km)

Prindeți feribotul de la Port Askaig către Colonsay. Colonsay lungimea de 10 mile vă va permite să explorați cea mai mare parte a insulei. Parcurgeți orașul Ornasay de-a lungul căii navigabile pentru a vizita vechiul prioar. Secțiunea nordică din Colonsay are unele dintre cele mai frumoase plaje din insulele occidentale. Prinde bacul de seară înapoi la Islay.

Provocare: 32km

Satele de-a lungul drumului: Isle of Colonsay, Ornasay

 

 

Ziua 6: De la Port Askaig la Port Ellen (57 km)

Cu Islay doar 30 de mile, există multe opțiuni de rute. Islay nu are lipsă de celebre distilerii de nume, multe mărci de whisky Malt sunt de fapt locuri de pe insulă. Vizitați Centrul pentru animale sălbatice, muzeul vieții rurale sau centrul RSPB sau pur și simplu parcurgeți benzile liniștite, vedeți golfuri pitorești și mici plaje cu nisip. Aici poate simți că timpul a stat nemișcat. Destinația ta este portul vestic Port Ellen.

Provocare: 57 km

Satele de-a lungul drumului: Islay, Port Ellen

 

 

Ziua 7: Bucla Port Ellen (9 - 32 km)

Astăzi explorezi țărmurile estice ale Islay, cu șansa de a vizita distileria Ardbeg și de a continua pe o insulă îndepărtată până la o biserică ruptă și o cruce faimoasă și o frumoasă plajă retrasă.

Provocare: 9 - 32 km

Satele de-a lungul drumului: Islay, Port Ellen

 

 

Ziua 8: Sfârșitul programului

Mai întâi luați un feribot cu 9.45 către Kennacraig (duminică 12.30). Apoi, parcurgeți peninsulul Kintyre până la Cloanaig și înapoi pe Ferry to Isle of Arran. Circulați-vă în jurul coastei de nord-est a lui Arran spre Brodick. Luați feribotul 19.20 înapoi spre Ardrossan și apoi un tren înapoi spre Glasgow.

Provocare: înapoi la Androssan

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020