Calea Sf. Francis, de la Assisi la Spoleto

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport (ITSW230)
Oferta Speciala
*de la
 
710
pret/pers/pachet

Umbria este adesea numită „inima verde a Italiei” și, pe bună dreptate, pentru că este una dintre cele mai bogate regiuni din țară, sub toate aspectele: cultură, mâncare, peisaje impresionante, păduri vaste.

Calea istorică de la Assisi la Spoleto te duce pe urmele Sfântului Francisc, omul care în urmă cu 800 de ani a decis să îmbrățișeze sărăcia, trăind în contact strâns cu animalele și ducând o viață errantă, încercând să aducă bucurie în viața altor oameni. Veți putea să-i simțiți prezența în timp ce vă rătăciți prin magnifica țară, plimbându-vă prin păduri, câmpuri, podgorii și livezi de măslini, cu întotdeauna un oraș medieval pe un deal la vedere: satele pe care le vizitați pe drum și-au păstrat propria identitate și se pare că timpul a stat nemișcat.

Nu în ultimul rând, această parte a Italiei este cunoscută la nivel mondial pentru varietatea nesfârșită a mâncării locale, care vă va pune papilele gustative în cer.

Această călătorie prezintă diferite peisaje. Veți traversa mai multe cătune și câteva sate mai mari, unde drumurile de acces au fost asfaltate. Am încercat să evităm cât mai mult asfalt. Unele plimbări sunt pe drumuri albe (strada Bianca). Plimbările sunt în mare parte pe trasee bine marcate, cărări vechi și drumuri de măgar, iar un baston poate fi la îndemână.

 

Pretul include:

-Nopți în cameră dublă în hoteluri ** / ***, pensiuni și agriturismi cu mic dejun

-o cină

-transport bagaje de la hotel la hotel

-hărți și descriere detaliată a itinerariului

-Asistență telefonică 24 ore

 

Pretul nu include:

-Transferuri la locația de pornire și la locația de sosire a turului

-prânzuri și mese, dacă nu se specifică altfel.

-vizite și taxe de intrare - sfaturi

-cheltuieli personale

-posibile taxe de locuit

-tot ceea ce nu este menționat în secțiunea „inclus”.

-Impozitele orașului

 

Ziua 1: Ajunși în Assisi

Vei porni din Assisi, unde îți vei putea petrece ziua vizitând cele mai însemnate locuri din viața lui Francisc: de la cripta Bazilicii, unde milioane de oameni merg să viziteze mormântul Sfântului, la Porziuncola, mica biserică din jurul căreia a fost construită Bazilica Santa Maria degli Angeli. Veți descoperi un templu roman perfect conservat în mijlocul orașului și vă veți bucura de o priveliște unică din vârful Rocca. În cele din urmă, bucurați-vă de dulceața Rocciata: este un desert asemănător cu un strudel, despre care se spune că a fost adus în Assisi de către oamenii longobardi.

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Assisi la Spello (15 km)

Prima ta zi de plimbare te va conduce de la Assisi la Spello: vei urca pe Monte Subasio printr-o minunată potecă în sus până la „Eremo delle Carceri”, unde te poți aduna în rugăciune în peșterile unde Francesco și tovarășii lui obișnuiau să mediteze . Itinerarul continuă printr-un lemn de stejar până la Abatia San Benedetto, construită în secolul al IX-lea, astăzi închisă pentru restaurare. Ulterior veți ajunge la orașul medieval Spello printr-o potecă în jos: bucurați-vă de o plimbare de seară prin casele sale din piatră, ale căror balcoane sunt decorate de obicei cu flori.

 

 

Ziua 3: De la Spello la Vegnole (10 km)

Înainte de a porni, veți putea vizita orașul medieval Spello: cele două turnuri impunătoare care apără Porta Venere merită o imagine, dar vă recomandăm să vizitați camerele bogate ale Palatului Municipal și să vizitați biserica Santa Maria Maggiore pentru a admira unele Pinturicchio și frescele Parmigianino. Astăzi plimbarea vă va conduce în micul sat Scanzano, prin podgorii și livezi de măslini.

 

 

Ziua 4: De la Uppello la Bovara di Trevi (20 km)

Un scurt transfer de mașină vă va duce la Uppello, unde vă începe plimbarea. O faleză abruptă vă va conduce la Rocca din Scandolaro, cândva în apărarea teritoriilor înconjurătoare. Veți continua printr-un lemn de stejar până la Trevi, unde poate doriți să gustați celebrul ulei de măsline. Parcurgând un apeduct antic veți ajunge la Bovara di Trevi.

 

 

Ziua 5: Plimbare de la Bovara di Trevi la Poreta (12 km)

De la Bovara di Trevi veți urma „Calea Francisc” originală, calea inițială parcursă de același Francis, până la Campello Alto, înconjurată de priveliști minunate asupra văilor Spoleto. Demne de admirație sunt mănăstirile Pissignano și Campello, unde veți putea să vă adunați câteva minute, bucurându-vă de atmosfera meditativă care pătrunde în aceste locuri, înconjurată de măslini.

 

 

Ziua 6: De la Bazzano Superiore la Spoleto (15 km)

Astăzi un transfer vă va duce la Bazzano Superiore. De acolo, o potecă îngustă vă va conduce către cătunul Santa Maria di Reggiano: vizitați mănăstirea antică pentru a admira frescele din secolul al XII-lea, pentru a continua ulterior până la cătunul Eggi. Vei merge pe o linie feroviară demontată până la Spoleto. Puteți face o ocolire pentru o intrare mai lungă, dar spectaculoasă, în oraș, trecând deasupra pârâului Tessino pe apeductul medieval care puntează valea. Odată ajunși în Spoleto veți putea recita poezia preferată în teatrul roman, lăsați-vă să vă încânte frumusețea simplă a bazilicii San Salvatore sau să sărbătoriți sfârșitul călătoriei cu o cină frumoasă: mândria locală este trufa neagră, pentru a fi savurat pe o bruschetta sau pudrata pe o omleta.

 

 

Ziua 7: Arrivederci Spoleto!

Serviciile noastre se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ați rezervat un alt serviciu alături de noi.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020