Insula Cicladică-Traseul Andros

Bike tour 9 zile/8 nopti/7 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
670
pret/pers/pachet

Insula Cicladică Andros este NOUL paradis al mersului din Grecia. În cooperare cu organizația voluntară Andros Routes S-Cape a dezvoltat o mare călătorie de la sud la nord de insulă: ruta Andros. Acest traseu este calificat ca traseu european de calitate care vă garantează o înregistrare excelentă a semnelor și întreținerea optimă a traseelor ​​istorice.

Andros vă oferă plaje grozave de nisip, văi luxuriante verzi, clădiri caracteristice și situri antice, sate pitorești și frumoasa capitală a insulei: Chora.

Insula Cicladică din Andros este ușor accesibilă printr-o conexiune de 2 ore cu feribotul dinspre continent. Andros este după Naxos, cea mai mare insulă a Cycladicului, cu munți înalți și o coastă indentată. Organizația voluntară Andros Routes a șters și restaurat aplicația. 160 poteci istorice. Întreținerea este un proiect în derulare. Comunitatea locală este implicată într-un grad ridicat, ceea ce face ca proiectul să aibă succes. Chiar și voluntarii din străinătate vin pe insulă pentru a participa.

Piesele vechi de catâri sunt adesea zidate într-un model caracteristic și vă conduc prin câmpuri terasate de la un sat pitoresc la celălalt. Casele sunt construite în schisti locali cenușii și diferă de casele albe tipice și bisericile cu cupole albastre care se găsește pe celelalte insule cicladice.

Înnoptările nu sunt niciodată departe de plaje de nisip frumoase și liniștite, unde nu găsești mulți turiști. Oamenii din Andros sunt implicați în mod tradițional în afacerile de transport maritim și nu se bazează pe turismul (în masă). De aceea, insula rămâne atât de pură și autentică.

Traseul Andros rulează de la sud la nord și rămâneți în 4 locații diferite. Toate sejururile sunt pentru 2 nopți, permițându-vă să alternați zilele de trekking cu zile în care puteți face o plimbare rotundă opțională sau o zi relaxantă.

 

Pretul include:

-8 nopți de cazare în B & B, 2 în Ormos Korthiou, 2 în Chora, 2 în Batsi și 2 în Agios Petros sau Gavrio

-Transferă Aeroportul-Rafina sau Atena-Rafina în cazul în care rămâneți în orașul Atena

-Toate transferurile de bagaje

-Bilet de feribot Rafina-Andros

-Harta pliată a rutelor Andros (1:27 000)-Instrumente de tăiere pe împrumut în timpul șederii pe Andros

-Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel telefonic

-Carte rutieră detaliată și hărți în engleză

 

Pretul nu include:

-Bilete de avion, transport public și alte bilete de feribot

-Transfer de plecare la aeroport

-Asigurare de calatorie

-Taxe de admitere și intrare de orice fel

-Sfaturi și gratuități

-Cheltuieli personale precum mese, băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare etc.

-Orice elemente care nu au fost menționate în mod specific în program

 

Ziua 1: Sosire la Atena. Călătoriți la Andros

După sosirea dvs. pe aeroportul din Atena, șoferul nostru de taxi vă va duce în portul Rafina, de unde plecați în sfârșitul după-amiezii spre Andros. Trecerea de feribot este aplicație. 2 ore. După sosirea ta în portul Gavrio călătorești cu autobuzul local în aplicație. 1 oră până la Ormos Korthiou. Autobuzele publice de pe insulă fac legătura cu orele de sosire ale bacului.

La sosire, veți primi un pachet de bun venit care include un mic pruner și mănuși, pentru a contribui la activitățile organizației voluntare „Rutele Andros” și pentru a vă ajuta opțional la întreținerea traseelor ​​în timpul plimbărilor prin tăierea înapoi a vegetației din partea căile.

În cazul în care zborul dvs. ajunge după ora 14.30, vă recomandăm să rezervați o noapte suplimentară înainte de începerea aranjamentului la Rafina sau în satul Mati, la 5 km de Rafina sau în Atena. În acest caz, călătoriți cu feribotul de dimineață către Andros.

 

 

Ziua 2: Plimbare Mănăstirea Tromarchion -Ormos Korthiou (8 km)

Plimbarea pornește de la o mănăstire care este situată sus, pe o stâncă, lângă coasta de vest a Androsului. Te plimbi prin cărări cu ziduri care oferă umbră în unele secțiuni. Treci prin cătune liniștite și interesante și pe tot parcursul plimbării te bucuri de vederi panoramice pe valea largă a Korthi și, cu cât vei continua mai mult spre est, marea la orizontul îndepărtat.

O secțiune scurtă se face printr-un drum de murdărie, dar cea mai mare parte a mersului se face pe căi vechi care au fost cândva singurele conexiuni între sate. În sate parcurgi secțiuni pe un drum asfaltat. Traseul este mai ales deluros, cu urcări și coborâri, dar fără prea multe diferențe de înălțime.

Provocare: 3 ore, 8 km, + 130m ascensiune, -260m coborare

 

 

Ziua 3: Plimbare de la Ormos Korthiou la Chora (15 sau 14 km)

Plimbarea de astăzi este de la Ormos Korthiou la Andros Chora. Urmați un traseu minunat prin interiorul Andros semideșertat. Vederi deosebite, sate minuscule, bine ascunse, vechi mori de apă și frumoase trasee pietroase sunt ceea ce întâlnești astăzi.

Prima parte a traseului vă conduce prin pământ cultivat în mod tradițional, care a fost făcut potrivit pentru agricultura la scară mică în urmă cu secole. Apoi treci pe o creastă de munte pentru a merge de la valea Korthi către valea și mai largă a lui Andros Chora. Veți avea o priveliște impresionantă asupra acestei văi superbe și a orașului alb Andros Chora. Prin pădure și livezi ajungi în oraș. Traversând orașul, ajungeți la plaja din Nimborio, unde se află următoarea dvs. cazare.

Provocare: 6 sau 5 ore, 15 sau 14 km, + 700m sau + 530m ascensiune, -700m sau -530m coborare

 

 

Ziua 4: plimbare rotundă de la Chora (9 sau 17,5 km)

Există câteva opțiuni astăzi. Acesta este și motivul pentru care puteți rezerva cu ușurință o noapte suplimentară sau două în această locație. Andros Chora oferă 2 muzee fine și este un oraș minunat pentru o plimbare și o cafea relaxantă într-o cafenea locală.

În cartea rutieră pe care o furnizăm pentru călătoria dvs., veți găsi descrieri ale două plimbări posibile:

    Prin cărări pavate largi (kalderimia) și prin pădure până la Apikia, un sat situat într-o vale verde care este renumit pentru apa de izvor. Cobori de-a lungul gardurilor de chiparoși la vechea casă-turn Bitsis și mai departe spre plaja de nisip din Gialia. Urmează o urcare scurtă și solicitantă înainte de a coborî în cele din urmă pe plaja din Nimborio.

    Printr-o mare cărare cu ziduri, te urci în satele fermecătoare Lamira și Messaria. Veți traversa legendarul pod venețian arcuit din Stichiomeni, după care o urcare constantă vă conduce prin trepte străvechi asfaltate către mănăstirea Panachrantou la 590m altitudine. Mănăstirea pare a fi literalmente agățată de partea Gerakonasului. Călugării ospitalieri vă vor arăta în jurul acestui important monument istoric și arhitectural. După o pauză sub bradul vechi, veți coborî prin valea luxuriantă a Livadiei, spre Andros Chora. Calea excelentă de-a lungul râului te duce către plaja Paraporti; ultima secțiune prin zona umedă interesantă.

    Cu harta detaliată și traseele semnalizate excelente, puteți selecta o rută diferită sau puteți face un ocol pe baza descrierilor furnizate.

Provocare: 4 sau 6,5 ore, 9 sau 17,5 km, + 400m sau + 600m ascensiune, -400m sau -600m coborare

 

 

Ziua 5: De la Chora la Batsi (18,5 sau 16 km)

Astăzi veți merge pe coasta de vest a Androsului. Mai întâi luați un autobuz local sau un taxi către Messaria sau un taxi spre Ano Pitrofos mai sus.

Din Messaria te plimbi până la satul menițean excepțional de frumos și verde, la „izvoarele leului”. În piața satului veți găsi multe fântâni de apă, considerate terapeutice în cele mai vechi timpuri. Reîmprospătat începeți urcarea solicitantă pe muntele Petalo, urmată de vechiul traseu de tranzacționare de-a lungul muntelui, cu vederi minunate asupra văilor verzi, satelor și mării mult mai jos. Pe drum urcă prin satul Ano Pitrofos. (Dacă luați un taxi în acest sat, evitați jumătate din ascensiune, 300m și scurtați mersul cu 5 km.). În cele din urmă, coborâți spre fermecătoare stațiune litorală Batsi, unde unitatea dvs. de cazare se află în apropierea plajei de nisip.

Alternativă (recomandată în caz că nu ați mers ieri la Panachrantou): faceți plimbarea la Mănăstirea Panachrantou ca în ziua a 4-a, dar nu mergeți înapoi la Chora, ci continuați până la Stavropeda. De la Stavropeda luați autobuzul târziu după-amiază spre Batsi sau sună un taxi pentru a vă ridica.

Provocare: 6,5 sau 5,5 ore, 18,5 sau 16 km, + 560m sau + 600m ascensiune, -600m sau -400m coborare

 

 

Ziua 6: Plimbare în zona Batsi (11 sau 12 km)

Luați un taxi pentru a ajunge în satul din apropiere Remata. Aici îți începe plimbarea printr-un pat umbros, luxuriant și ascendent în satele verzi din Arni și Katakilos, cu vegetația lor luxoasă. Pe o vale largă, cu câmpuri terasate, te plimbi spre dealurile de deasupra Batsi. Cobori în sat, bucurându-te de vederi minunate asupra Batsi și spre mare.

Alternativă (posibil dacă nu ați mers prin Ano Pitrofos ieri): luați autobuzul de dimineață spre Paleopolis și urmați ruta deasupra liniei de coastă înapoi spre Batsi urmând descrierea traseului în ziua 5.

Provocare: 4 ore, 11 sau 12 km, + 400m ascensiune, -600m coborare

 

 

Ziua 7: Plimbare de la Batsi la Agios Petros / Gavrio (11,5 km)

O plimbare drăguță, nu prea lungă deasupra și paralelă cu linia de coastă. Pe drum poți vizita Mănăstirea Zoodochou Pigis care arată ca o fortăreață. Mai jos este impunătorul izvor de la Agios Petros. Plimbarea se încheie pe plaja plăcută din Agios Petros, unde se află și cazare.

Dacă unitatea de cazare în Agios Petros nu este disponibilă, puteți sta în apropiere în Gavrio în apropiere.

Provocare: 4 ore, 11,5 km, + 450m ascensiune, -450m coborare

 

 

Ziua 8: Plimbare în jurul Gavrio (11 km)

În ultima zi a traseului dvs. Andros, veți face o plimbare în interiorul Gavrio. Te plimbi sub satul frumos situat Ano Gavrio și urci printr-o potecă plăcută, dar abruptă, spre vârful unui deal. Vederi grozave! Apoi cobori în valea Agios Petros și treci pe lângă impozantul turn elenistic înapoi pe plajă. Dacă stai în Gavrio, mergi pe coastă până la hotelul tău din Gavrio.

Provocare: 3,5 ore, 11 km, + 400m ascensiune, -400m coborare

 

 

Ziua 9: Plecare

Pentru astăzi există două opțiuni pe care trebuie să le indicați la momentul rezervării.

    Călătoriți în portul Rafina pentru zborul de ieșire sau orice alt aranjament pe continent sau în Atena

    Călătoriți mai departe către Naxos și continuați cu aranjamentul Naxos-Santorini sau către Amorgos pentru a continua cu amenajarea pe Amorgos.

Este întotdeauna posibil să cumpărați un bilet la una dintre agențiile din port înainte de plecarea pe feribot.

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020