Insulele Cycladic: Andros și Tinos

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
670
pret/pers/pachet

Insulele Cycladic este probabil cel mai cunoscut grup de insule din Grecia. În această călătorie descoperiți insulele necunoscute ale lui Andros & Tinos. Pe Andros există încă o rețea impresionantă de trasee de drumeție, frumos pavate în multe cazuri. Există plaje grozave de nisip și văi fertile verzi. Ajungând pe Tinos veți vedea impresionanta fortăreață înaltă din Exoburgo și mulți porumbei împrăștiați în toată insula.

În plus pentru această călătorie, puteți rezerva o ședere în Atena sau puteți rezerva călătoria noastră din Naxos-Santorini și călătoriți cu vaporul de la Tinos la Naxos.

Andros este la doar 2 ore cu feribotul din portul Rafina, care este aproape de aeroportul din Atena. Insula nu este turistică și există trasee de mers bine întreținute, unele fiind încă folosite de măgari. Insula aparține, împreună cu Naxos, celor mai fertile insule ale Cicladelor. În timpul plimbărilor veți ajunge prin văi fertile și de-a lungul grădinilor luxuriante. Orașul Andros, Chora, este un oraș frumos, cu conace caracteristice și piețe pline de oraș.

Tinos este cunoscut sub numele de Lourdes al Greciei, iar pe 15 august se vor găsi mii de pelerini din Tinos Chora care merg în sfânta Panagia din Tinos. Vei sta în micul sat Falatados, în centrul insulei, de unde faci plimbări impresionante în interior și în golfuri îndepărtate. În ultima zi stai peste noapte în orașul Tinos. Vechiul port cu tavernele sale de pește vă invită la o ultimă cină pe litoral.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare în B & B, 4 în Chora, Andros, 2 în Falatados, Tinos și 1 în Chora, Tinos

-Transfer Aeroport-Rafina, stație de autobuz transfer Andros-hotel dus-întors, portul Tinos-Falatados și Falatados-Tinos Chora

-Bilet de feribot Rafina-Andros, Andros-Tinos și Tinos-Piraeus OR Tinos-Naxos

-Rezervați „Drumeții pe Andros”

-Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel telefonic

-Carte rutieră detaliată și hărți în engleză

 

Pretul nu include:

-Bilete de avion, transport public și alte bilete de feribot

-Transfer de plecare la aeroport

-Asigurare de calatorie

-Taxe de admitere și intrare de orice fel

-Sfaturi și gratuități

-Cheltuieli personale precum mese, băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare etc.

-Orice elemente care nu au fost menționate în mod specific în program

 

Ziua 1: Sosire la Atena. Călătoriți la Andros.

După sosirea dvs. pe aeroportul din Atena, șoferul nostru de taxi vă va duce în portul Rafina, de unde plecați în sfârșitul după-amiezii spre Andros. Trecerea de feribot este aplicație. 2 ore. După sosirea ta în portul Gavrio călătorești cu autobuzul local în aplicație. 1 oră până la Chora, capitala Andros. Pensia dvs. se află în zona Nimborio.

În cazul în care zborul dvs. ajunge după ora 14.30, vă recomandăm să rezervați o noapte suplimentară înainte de începerea aranjamentului la Rafina sau la Atena. În acest caz, călătoriți cu feribotul de dimineață către Andros.

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Apoikia la Chora (4,9 sau 8,7 km)

Dimineața este mult timp pentru a vizita Andros Chora cu conacurile sale impresionante și muzeele. Andros a fost întotdeauna o insulă cu mulți armatori care au construit case frumoase și au donat muzee insulei.

După-amiază, luați un taxi către Apikia, un sat construit de-a lungul unei văi largi și verzi. Coborâți pe trasee vechi, cu ziduri, care vă conduc prin vale. Vii de-a lungul turbuletului turn Bitsis cu atmosfera sa mistică. Prin livezi de măslini ajungi pe plaja din Gialia. După o înot, urcați scurt pentru a traversa o pelerină și coborâți în continuare la pensiunea dvs. pe plaja din Nimborio.

Provocare: 2,5 sau 4 ore, 4,9 sau 8,7 km, ascensiune 90 sau 410m, coborâre 340 sau 380m

 

 

Ziua 3: Plimbare circulară de la Chora (17,5 km)

De la Andros Chora urcați printr-o frumoasă potecă asfaltată (kalderimi) de-a lungul chiparoșilor înalți și prin livezi de măslini. Pereții din stânga și din dreapta căii sunt construiți din ardezie într-un mod tradițional, aproape artistic. Vii prin satele Lamira și Mesaria cu bisericile lor impunătoare și izvoarele naturale. Urmează o coborâre plăcută către un vechi pod venețian care traversează albia râului. Mai sus muntele Mănăstirea Panachrantos vine la vedere. O urcare constantă te conduce până la Mănăstire, care pare a fi literalmente agățată de partea Gerakonas. Priveliștile asupra insulei și primirea călduroasă a Mănăstirii merită urcate.

După vizita la Mănăstire, cobori prin valea verde a râului Livadia, înapoi la Andros Chora.

Provocare: 6,5 ore, 17,5 km, ascensiune 600 m, coborâre 600 m

 

 

Ziua 4: De la Ormos Korthiou la Chora (14 km)

Astăzi vă veți bucura de vederi minunate asupra mării, Ormos Korthiou și Andros Chora. Plimbarea pornește de la Ormos Korthiou de unde urcați printr-un vechi kalderimi intact de-a lungul livezilor și treceți de satul liniștit Kochilos. După Kochilos, ruinele vechii cetăți Paleokastro vin la vedere. Ultima secțiune din vârf este o ocolire opțională, dar cu siguranță merită efortul, datorită vederii de 360 ​​de grade asupra Androsului de Sud. Prin impresionantul Cheile Dipotama vă îndreptați spre satul Sineti, unde găsiți o cafenea locală și un muzeu de folclor. Părăsind Sineti, vă confruntați cu ultima urcare, înainte de a face coborârea finală către plaja de nisip din Paraporti, pe partea de est a Andros Chora. Traversati Andros Chora pentru a ajunge pe plaja Nimborio.

Provocare: 6 ore, 14 km, 530 m ascensiune, 530 m coborare

 

 

Ziua 5: De la Andros la Tinos (4,5 sau 12,5 km)

Dimineața, luați autobuzul public către Gavrio și călătoriți cu feribotul către Tinos. Un taxi te duce în satul Falatados, în pământul interior. După-amiaza puteți face o plimbare rotundă din Falatados. Cu un kalderimi te plimbi către satul Myrsini și cobori pe albia (uscată) a râului Livada. Puteți opta să vă întoarceți de aici prin alt kalderimi înapoi în Falatados și să vă bucurați de ceva timp liber sau puteți continua plaja Livada și întoarcerea parțială pe același traseu.

Cu siguranță merită să petreci ceva timp explorând aleile înguste din Falatados și să descoperi acest sat foarte tradițional în felul tău.

Provocare: 2 sau 5 ore, 4,5 sau 12,5 km, 200 sau 440m ascensiune, 200 sau 440m coborare

 

 

Ziua 6: Plimbare circulară din Falatados (16 km)

Astăzi plimbarea este o minunată plimbare care vă conduce în jurul muntelui Exobourgo remarcabil și de-a lungul celor mai frumoase sate din Tinos. În vârful acestui munte găsești Cetatea Venețiană Exobourgo. Te plimbi prin văi și câmpuri terasate, prin sate cu alei înguste și de-a lungul a numeroase biserici și mănăstire. În valea largă dintre Loutra și Kambos sunt cele mai fine porumbei care sunt atât de caracteristice pentru Insula Tinos.

Provocare: 7 ore, 16 km, ascensiune 220 m, coborare 220 m

 

 

Ziua 7: Plimbare de la Falatados la Tinos Chora (8 km)

Această ultimă plimbare pe Tinos oferă vederi minunate asupra orașului Tinos și coastei de sud. Te plimbi prin câmpurile agricole spre Exobourgo și apoi îndrepți spre sud, coborând pe trasee vechi de catâri. Treci câteva ruine remarcabile de mori de vânt și apoi cobori printr-un lung kalderimi în orașul Tinos. Plimbarea este de numai 3 ore și, prin urmare, este suficient timp pentru a vizita orașul plin de viață Tinos, dominat de marea biserică din Panagia. Sau poate preferați să mergeți pe una dintre plajele cu nisip care se află în apropiere de oraș.

Provocare: 3 ore, 8 km, 100m ascensiune, 470m coborare

 

 

Ziua 8: Plecare

Pentru astăzi există două opțiuni pe care trebuie să le indicați la momentul rezervării.

    Călătoriți înapoi la Atena prin portul Pireu și va trebui să rezervați noapte (noapte) suplimentară în Atena.

    Călătoriți mai departe către Naxos și continuați cu aranjamentul Naxos-Santorini.

(Hotel la Atena NU ESTE INCLUS)

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020