Atena & Insula Kea

Bike tour 8 zile/7 nopti/5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
900
pret/pers/pachet

Explorați Atena surprinzătoare! Plimbarea noastră „ghidată și mușcată” vă conduce prin cele mai verzi părți ale orașului de-a lungul vechilor lumini înalte. După vizita la Atena, călătorești cu mașina de închiriat și cu feribotul către Insula Cicladică din Kea: un adevărat paradis de mers cu o rețea intactă de piese vechi de muli pietruite. Celebrul Leu din Kea și unicul site antic din Karthaia, vederi uluitoare asupra satului capitalei Ioulida; veți vedea totul ... pe jos!

Atena este cel mai vechi oraș al Europei și orașul cu cea mai lungă istorie! Plimbând prin Atena, veți fi încântat să descoperiți această istorie bogată ca monumente antice, romane, bizantine și moderne. Pasarelele pietonale vă conduc prin parcuri verzi care leagă site-uri importante precum Acropola, Muzeul Acropole și Teatrul Pnyx, care este considerat locul natal al democrației. În timpul plimbării veți descoperi, de asemenea, bucătăria greacă, deoarece am aranjat 4 cursuri diferite pentru dvs. în 4 restaurante diferite.

Lăsând în urmă orașul plin de viață, ajungi într-o lume de liniște pe insula Kea. Deși la numai 1 oră pe feribot de continent, insula și-a păstrat caracterul rustic. În spatele portului plin de viață al Korissiei, găsiți mici sate împrăștiate în interior. Reședința dvs. se află în orașul bine păstrat Ioulida, de unde veți face frumoase plimbări în jurul insulei. Deoarece o mașină de închiriat este inclusă în pachetul dvs., aveți libertatea de a explora întreaga insulă.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare pe bază de Cazare cu mic dejun (2 nopți Atena, 5 nopți Kea)

-Walk & Dine Atena-4 cursuri în 4 restaurante

-Transfer centru Atena - portul Lavrio prin Cape Sounion (timp liber pentru vizită)

-Ferry Lavrio-Kea

-Ferry Kea-Lavrio

-Transfer Aeroportul Lavrio-Atena

-Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel telefonic

-Descrierea detaliată a traseului și hărți în engleză sau germană

-Harta originală de mers pe jos a Kea

 

Ziua 1: Sosire la Atena

Bine ați venit la Atena: locul de naștere al dramei, democrației și filozofiei. Deși Atena suferă în continuare de imaginea unui oraș plin de smog și ciment, schimbările înainte și după Jocurile Olimpice din 2004 au transformat orașul într-un oraș foarte plăcut. Atena este un oraș al contrastelor: cel mai ieftin colț de souvlaki se află lângă Biblioteca împăratului roman Adrian și o biserică bizantină lângă Marks & Spencers. Mai presus de toate, domnește Acropola cu templul Parthenon.

Timpul de a explora orașul în prima plimbare.

 

 

Ziua 2: Drumeții și mușcături în Atena (5 km)

În cazul în care doriți să vizitați muzeul Acropole sau să vizitați piețele alimentare locale de pe strada Athinas, vă sfătuim să o faceți dimineața. Efectuați un „koulouri” ușor la jumătatea dimineții, așa cum fac grecii locali și începeți turul de drumeție și mușcătură în jurul orei 15:00 pe piața Syntagma, unde vedeți schimbarea gardienilor la oră.

Te plimbi prin Grădinile Naționale până la Stadionul Olimpic „Kalimarmaro”, unde poți urmări turneul audio, inclusiv o vizită la catacombe bine ascunse. Apoi, de-a lungul templului Zeus, până la restaurantul de pe acoperiș al unui hotel excelent pentru un început de frig, în timp ce se bucură de vederi asupra Acropolei.

Continuați de-a lungul teatrului Dionysos și muzeul Acropole și urcați pe stânca sacră a Acropolei. Coborâți în Plaka plină de viață pentru începutul dvs. cald într-o tavernă tradițională grecească în care puteți încerca și Ouzo. O scurtă întindere de-a lungul Agorei romane și grecești vă va conduce prin cele mai vechi părți ale orașului până la următoarea reședință din Thission, pentru mâncarea principală dintr-un restaurant excelent. Pentru deșertul tău, trebuie să parcurgi ultima scurtă porțiune a acestui interesant oraș și să mergi de-a lungul sitului istoric Kerameikos până la fabrica de gaz restaurată unde te vei bucura de deșertul tău. În această zonă veți găsi o mulțime de baruri și cafenele la modă în caz că mai aveți energie pentru a continua ziua ..

Provocare: 6 ore, 5 km, 150m ascensiune, 150m coborare

 

 

Ziua 3: Călătorie spre Kea

Șoferul taximetristului te va ridica din hotelul tău din Atena și te va conduce pe cea mai pitorească rută prin coastă prin suburbiile cosmopolite ale Glyfada și Voula până la Cape Sounion. Aici veți avea o oră de timp pentru a vizita templul antic din Poseidon sau pur și simplu să luați o cafea admirând priveliștile muntelui care iese în mare. Templul doric datează din secolul al V-lea î.Hr. și este dedicat zeului mării, Poseidon. Este ultimul vârf al peninsulei Attika pe care îl vedeți când vă deplasați spre insule.

Un pic mai departe ajungeți în portul Lavrio, un oraș cumva uitat de o istorie minieră bogată, care acum se recuperează într-o perioadă foarte rapidă. Taverne drăguțe în portul reînnoit cu pește proaspăt: ai deja „sentimentul insulei”.

Șederea dvs. pe Kea este cel mai probabil în orașul Ioulida: capitala insulei. Este un sat foarte drăguț, construit pe versanții mai multor munți. La intrare, oamenii trebuie să-și lase mașinile și în interiorul orașului viața este cam așa cum a fost dintotdeauna.

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Ioulida la Otzia (6,6 km)

Astăzi plimbarea clasică încântătoare te duce de la capitala insulelor Ioulida până la minunatul golf din Otzia. La scurt timp după ce l-ai lăsat pe Ioulida în urmă, treci pe lângă fascinantul Leu, un leu „zâmbitor” sculptat dintr-o stâncă de granit în jurul anului 600 î.Hr.

Pe multe secțiuni ale acestei plimbări, mergi pe cărări vechi asfaltate, kalderimi, pe vremuri, singura rețea rutieră de pe insule, folosită de oameni și măgarii lor. Printr-o vale largă și de-a lungul dealurilor terasate, ajungeți în golful adânc al Otziei, cu plaja sa de nisip și cu câteva taverne (doar sezonul estival deschis).

Călătoriți înapoi la Korissia sau Ioulida cu autobuzul public (nu în sezonul mic) sau cu taxiul.

Provocare: 2 ore, 6,6 km, ascensiune 120m, coborâre 380m

 

 

Ziua 5: Plimbare rotundă către Karthaia Antică (7,5 km)

Îți iei un taxi către sud-estul insulei, până la micul cătun Stavroudaki, de unde îți pornești plimbarea circulară către situl antic din Karthaia. Mai ales primăvara, de la mijlocul lunii martie până la sfârșitul lunii aprilie, flori frumoase de primăvară fură spectacolul. Puteți, de asemenea, să închiriați o mașină sau un moped pentru o zi și să vă conduceți până la punctul de plecare.

Plimbarea coboară printr-o frumoasă kalderimi din cătunul Chavouna. Treci pe lângă frumoasa biserică din Taxiarches și în aproximativ 1 oră ajungi la vechiul sit din Karthaia, situat pe plaja Polonezilor. Aceasta este o adevărată oază și probabil că veți fi singura de pe plajă, care este dominată de templul Atenei care datează din secolul al V-lea î.Hr. Există, de asemenea, un teatru și găsești resturi ale unui templu dedicat lui Apollo. Este un loc liniștit și îți poți face picnicul la umbra capelei de pe plajă. Plimbarea înapoi spre Stavroudaki este chiar mai bună decât drumul în jos: un kalderimi complet intact care se urcă pe versantul stâng al unui albia verde. Puteți merge la fântâna din Vathipotamos înainte de a urca mai departe spre Stavroudaki.

Provocare: 2,5 ore, 7,5 km, ascensiune 350 m, coborâre 350 m

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Ioulida la Korissia (9 km)

Ziua de mers pe jos este în mare parte în jos, în timp ce mergeți de la capitala Ioulida la portul Kea: Korissia. Prima secțiune se face pe trasee pietroase care străbat o vale largă până la capela Ag. Konstantinos. Aici intri în frumoasa vale verde a Milopotamos, unde găsești rămășițe de 11 mori de apă care foloseau apa din fântâna Flea, situată în amonte. Pietrele de moară erau conduse de o roată de apă amplasată orizontal. Mai ales pe timp de primăvară, este un loc minunat cu sunetul apei care murmură. După puțul de purici, mergi pe drumuri murdare peste deal până la Korissia, în timp ce te bucuri de vederi minunate.

Provocare: 3 ore, 9 km, ascensiune 350 m, coborâre 600 m

 

 

Ziua 7: Plimbare rotundă de la Ioulida (14 km)

Printr-o frumoasă kalderimi, o adevărată moștenire arheologică, urci până la vârful „Profitis Ilias” de unde poți vedea cea mai mare parte a insulei, părți ale insulei Attiki, insula Makronisos și insulele Evia și Andros. Aveți posibilitatea să faceți un scurt ocol către Mănăstirea Episkopi: un loc minunat și liniștit, unde puteți vedea rămășițele unui turn vechi și impresionanta (dar închisă) biserică a mănăstirii. Puteți vedea că în biserică au fost folosite elemente de construcție antice, ceea ce indică faptul că odată a existat un templu antic pe acest loc. Cătunul Ellinika este punctul de cotitură din ziua de azi și vă întoarceți pe drumuri murdare și trasee înapoi spre Ioulida.

Provocare: 5 ore, 14 km, ascensiune 500 m, coborâre 500 m

 

 

Ziua 8: Plecare

Călătoriți cu feribotul în portul Lavrio, unde șoferul nostru de taxi vă așteaptă și vă va duce la aeroportul din Atena, pentru a pleca. În funcție de zborul de ieșire, ar putea fi necesar să vă deplasați înapoi în seara zilei 7 și să rămâneți peste noapte într-un hotel în apropiere de aeroport, Sounion sau Rafina.

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020