Traseul Corfu

Bike tour 8 zile/7 nopti/5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
855
pret/pers/pachet

Mersul pe insula greacă Corfu înseamnă mersul într-o simfonie de verde și albastru. Veți descoperi că pe această insulă montană verde luxuriantă marea albastră spectaculoasă nu este niciodată văzută. Acest tur de mers pe jos autoguidat vă va prezenta punctele culminante ale traseului Corfu; o potecă pe această insulă Ionică din Grecia de o frumusețe naturală spectaculoasă. De asemenea, veți rătăci prin orașul vechi din Corfu cu trecutul său glorios, labirintul de străzi învecinate cu cafenele și piețe alfresco; clădirile sale bizantine te vor ameți.

Deși insula Corfu este o destinație turistică binecunoscută, interiorul Corfu rămâne foarte autentic și pitoresc, cu arhitectură venețiană, plaje albe, ape albastre limpezi și vegetație luxuriantă.

Vei începe cu o plimbare de-a lungul zonelor umede ale lacului Koryssion urmând marcajele galbene ale traseului Corfu, apoi vei traversa insula de la vest la coasta de est. O plimbare circulară din Benitses vă va duce de-a lungul apeductului Benitses, un sistem de irigații remarcabil din secolul al XIX-lea. Vei atinge vârful Agii Deka în timpul unei plimbări lungi urmând din nou traseul Corfu. După o zi în orașul Unesco din Corfu, vă veți îndrepta spre nord și veți explora două plimbări în secțiunea nordică a traseului Corfu: de la Rekini peste Pantokrator până la finalul de la Agios Spyridonas.

 

Pretul include:

-7 nopți de cazare pe bază de pensiune

-Toate transporturile și transferurile de bagaje în zilele de mers, cu excepția autobuzelor publice

-Transferuri către și de la aeroportul din Corfu

-Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel telefonic

-Descrierea detaliată a traseului și hărțile în engleză

 

Pretul nu include:

-Zbor spre și din Corfu

-Transport public Mesoggi-Benitses (dus-întors) și Sinarades - orașul Corfu

-Harta pliată a Corfu

-Taxa de turism

-Asigurare de calatorie

-Taxe de admitere și intrare de orice fel

-Sfaturi și gratuități

-Cheltuieli personale, precum prânzuri, băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare etc.

-Orice elemente care nu au fost menționate în mod specific în program.

 

Ziua 1: Călătorie la Corfu

După sosirea pe Aeroportul Corfu, veți fi transferați la hotelul din satul Mesoggi situat pe coasta de est a Corfu, la 19 km sud de orașul Corfu. Messonghi este un fost sat liniștit de pescuit, cu o plajă de nisip minunată și o atmosferă relaxată.

 

 

Ziua 2: Plimbare de la Lago Korission la Mesoggi (16 km)

Un taxi vă duce la începutul plimbării pe plaja Issos, în partea de vest a Corfu, lângă Laguna Korission. Această lagună vă poate aduce în minte scene din filmul James Bond „Doar pentru ochii dvs.”. Zona de coastă este un refugiu pentru viața sălbatică. Veți vedea o mulțime de ienupăr. În primăvara și toamna, puteți vedea multe specii diferite de păsări, cum ar fi egrete și regiști. În lacul de apă sărată sunt și terrapine.

De la lac vă îndreptați spre coasta de est, prin Chlomatiana. Te plimbi în sus pe lângă livezi de măslini și podgorii. În Chlomatiana există un frumos restaurant „Archontiko” din care aveți vederi grozave asupra mării. Urmează o coborâre plăcută prin livezi de măslini înapoi spre Mesoggi.

Provocare: 4,5 ore, 16 km, 175m ascensiune, 180m coborare

 

 

Ziua 3: Plimbare rotundă de la Benitses (15 km)

De la Mesoggi luați autobuzul public spre orașul de coastă Benitses în aplicație. 20 de minute. De aici urci printr-o zonă împădurită, plină de umbră. Vii de-a lungul lucrărilor de apă istorice pentru irigații care datează din secolul al XIX-lea și construite de britanici la acea vreme. Prin livezi de măslini verzi, urcați și veniți în satul Agioi Deka, unde vă puteți reîncărca sticla cu apă proaspătă de izvor. Pe drumurile de țară rurale coborâți spre Pikantika și Achilleio, două sate pitorești. O ascensiune abruptă printr-o potecă frumoasă, romantică, te conduce spre punctul minunat de vedere al bisericii din Agia Kyriaki. De aici cobori abrupt prin pădurea densă spre Benitses.

Vă puteți relaxa într-una dintre numeroasele cafenele din piața veche a orașului înainte de a lua autobuzul înapoi spre Mesoggi.

Provocare: 4 ore, 15 km, ascensiune 600m, coborâre 600m

 

 

Ziua 4: De la Stroggili la Sinarades pe traseul Corfu (17 km)

Vă transferăm dimineața cu taxiul la Stroggili, unde vă alăturați traseului Corfu. O potecă plăcută vă duce pe versanții Agioi Deka, al doilea vârf cel mai înalt al Corfu (676 m). Urmărești trasee de mule istorice prin sate tradiționale de munte și o frumoasă mănăstire. Odată ce ajungeți la Sinarades, prinzi un autobuz spre Orașul Corfu. Hotelul dvs. este situat în vechiul oraș Corfu, un patrimoniu mondial.

Provocare: 6 ore, 17 km, urcare 785 m, coborâre 705 m

 

 

Ziua 5: Orașul Corfu

O zi în orașul Corfu vă oferă ocazia să vă bucurați pe deplin de acest oraș istoric pe jos. Veți explora cărări pitorești, alei colorate și fermecătoare, admirați arhitectura aparent influențată de venețieni și poate vizita fortăreața dominantă din secolul al XVI-lea. Există și un muzeu arheologic foarte interesant, iar posibilitățile de luat masa sunt excelente.

 

 

Ziua 6: De la Rekini la Spartylas pe traseul Corfu (12 km)

De la hotelul dvs. din orașul Corfu veți fi transferat la Rekini, unde vă începeți plimbarea de-a lungul piciorului Munților Pantokrator din Corfu de Nord. Urmând traseul Corfu încă o dată, te plimbi printr-o zonă din Corfu, care pare să fi uitat. Trasee pietruite liniștite, sate adormite precum Sokraki, faimoase pentru ghimbirul său, Corfu rural în cel mai bun moment! Cei care se plimbă primăvara vor fi răsfățați de afișarea orhideelor ​​pe versanții Muntelui Pantokrator. Plimbarea se încheie în Spartyllas, unde există mai multe cafenele. Sorbind o băutură este posibil să vedeți marea albastru profund și Albania la orizont. Din Spartyllas, un taxi te va ridica și te va duce în Barbati.

Provocare: 4,5 ore, 12 km, ascensiune 575 m, coborâre 220 m

 

 

Ziua 7: Plimbare peste Pantokrator, Finala Trail Corfu (21 km)

Finalul de astăzi ne duce în șa Pantokratorului pentru a vedea priveliști uimitoare asupra munților albanezi din apropiere. Începi la 350 m altitudine și urci pe trasee vechi de catâri și drumuri de mizerie, până la o șa înaltă. Veți întâlni trei sate de munte. Mengoulas este un sat abandonat, cu clădiri din piatră stricată. Mai interesant este satul bizantin aproape părăsit din Vechiul Perithia, cu 6 biserici vechi și câteva cântare frumoase.

Este posibil să luați un prânz grozav aici, înainte de a face coborârea finală pe coastă. Pista străbate o vale verde și o pădure. Ultima secțiune de-a lungul zonelor umede din apropierea coastei este destul de spectaculoasă. Plimbarea dvs. se încheie în Agios Spyridon, pe coasta de nord a Corfu. Acesta este, de asemenea, chiar sfârșitul traseului Corfu. De aici vei fi transferat înapoi în Barbati.

Provocare: 7 ore, 21 km, 400m ascensiune, coborâre 750m

 

 

Ziua 8: Plecare din Corfu

Transfer la aeroport și plecare.

 

 

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020