Corsica pe bicicleta

Bike tour 12 zile/11 nopti/10 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
2230
pret/pers/pachet

Această plimbare cu bicicleta electrică urmează noul traseu al GT20: Grande Traversée, pentru a descoperi toată Corsica. Urmând un traseu care se desfășoară pe o axă nord-sud de Bastia, această vacanță în versiunea completă vă va conduce către Bonifacio, punctul de sud al insulei.

 

Pretul include:

-Nopți în hoteluri în camere de 2 persoane

-mic dejun

-Transfer de bagaje

-Documente de călătorie, inclusiv hărți și ghid

-Transfer de 1 zi de la aeroportul Poretta din Bastia la hotelul 1 din Bastia Center

-Transferul final de la ultimul hotel din Bonifacio la aeroportul Figari

 

Pretul nu include:

-Mese (cu excepția micului dejun), băuturi

-Asigurarea

-Vizite pe site

-Activități opționale din program

-Cheltuieli personale

-Bicicleta electrică

-Tot ce nu este inclus în descriere

-Contactați-ne pentru echipamentele de biciclete de care aveți nevoie (consultați opțiunile)

 

 

Ziua 1: Sosire în Bastia

Turul dvs. începe în Bastia la sosirea dvs. la aeroport cu transfer privat la hotel. Acest lucru vă oferă timp pentru a descoperi capitala Corsica de Nord. Portul vechi este superb, precum și cetatea accesibilă liber și orașul vechi, care oferă o panoramă superbă asupra mării și împrejurimilor. Pentru masa gratuită de seară, vă recomandăm portul vechi și atmosfera sa specială.Noapte la hotel de 3 stele din Bastia.

 

 

Ziua 2: Bastia - Centuri

Dimineața îți vei începe ziua ținându-ți bicicleta și mergi spre Nord, pe un drum care merge de-a lungul mării, prin interiorul pădurii și se alătură celeilalte părți ale insulei și cu frumoasele ei stânci. Câteva turnuri genoveze răspândesc cursul, precum și vechi mănăstiri și mori. Porturile cu porturile lor mici de pescuit sunt frumoase. Oprirea seara este în Centuri, primul port de pescuit pentru homari din Franța. Noapte într-un hotel de 3 stele.

Distanța de ciclism: aproximativ 55 km.

 

 

Ziua 3: Centuri - Saint-Florent

Părăsești Cap Corse pentru a merge spre Sud, spre Saint-Florent. În funcție de traseul ales, puteți descoperi satul Patrimonio, renumit în toată Corsica pentru podgoriile sale. Degustările sunt posibile în pivnițele satului. Priveliștile din Golful Saint-Florent sunt frumoase pe toată scena. În Saint-Florent, nu ratați citadela și vă plimbați pe port și pe micile sale străzi comerciale.

Aproximativ 58 km.

Noapte într-un hotel de 3 stele din Saint-Florent.

 

 

Ziua 4: Saint-Florent - Monticello

Cicluri astăzi în inima deșertului Agriates. De la cătun la cătun, străbateți acest frumos deșert și vă apropiați de mare. În funcție de traseul ales, puteți lua un drum care vă va duce pe culmile Balagnei pentru peisaje frumoase înainte de a coborî spre coastă și turnurile sale genoveze. În curând vei ajunge în Monticello, oprirea ta de seară. Nu ratați apusul din sat spre mare.

Aproximativ 80 km.

Noapte în hotel de 3 stele.

 

 

Ziua 5: Monticello - Calvi

Astăzi, veți traversa satele splendide ale unor nume cântând Balagne, Sant'Antonino, Pigna și multe altele, pentru a descoperi farmecele lor discrete. Vei ajunge apoi la Calvi activ.

Calvi, oraș splendid, plajă de albastru azur, copleșit de munți (barieră naturală: masivul Monte Cinto) și stânca sa unde domină un oraș medieval, o splendidă cetate genoveză din secolul al XIII-lea, este un adevărat mic paradis în care viața este bun. Și știți că Christobald Colombus s-a născut acolo?

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Aproximativ 45 km.

 

 

Ziua 6: Calvi - Galéria

Din Calvi, plajele spectaculoase de nisip din Balagne dispar pentru a face loc granitului și rocilor vulcanice ale coastei de nord-vest, cu stânci abrupte în culori strălucitoare, ocru, roz sau roșu, lăsând loc doar pentru câteva plaje sălbatice rare, compuse din nisip moale și negru și pietricele smulse din vârfurile vulcanice ale cornișei montane centrale. Vederile asupra mării sunt uimitoare.

Pe un drum de-a lungul coastei vă veți alătura opririi de seară, micul sat Galeria, situat lângă mare.

Noapte la hotel. Aproximativ 38 km.

 

 

Ziua 7: Galéria - Porto

Vei continua astăzi pe un drum care este considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa. Un drum frumos se ridică și apoi coboară spre Golful Porto. Cu vederi uimitoare asupra Girolata, un sat frumos accesibil doar cu vaporul sau cu mersul pe jos. Peisajul este incredibil, menține-ți camera la îndemână.

Noapte într-un hotel de 3 stele. Aproximativ 51 km.

 

 

Ziua 8: Porto - Corte

O zi cu o altitudine destul de mare. Veți traversa multe sate fermecătoare, inclusiv Evisa, unde domnește castanul, apoi pădurea splendidă din Aïtone. Veți descoperi una dintre cele mai îndepărtate zone ale insulei, Niolu. Vei traversa Albertacce, Casamaccioli și Calacuccia la marginea vastei sale lacuri. Trecând prin splendida Scala din Santa Regina, vei ajunge la Corte, oprirea ta de seară.

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Aproximativ 83 km.

 

 

Ziua 9: Corte - Zicavo

Această zi se promite a fi incredibilă, o etapă de munte prin castani care vă va duce prin faimosul Pas Verde (situat la 1289 m) pentru a ajunge la Zicavo, renumit pentru carnea sa rece. Zicavo este un sat de munte, deoarece există multe în Corsica, în inima unei văi sălbatice și nealterate. Înconjurat de munți, acest sat Haut Taravo din inima Parcului Natural vă va seduce și, mai ales, vara, prospețimea sa (se află la 750 m deasupra nivelului mării). Farmecul Zicavo este apa care curge constant pe drumuri și care circulă prin sat pentru a uda grădinile. Deasupra satului, cascada Pont de la Camera te va încânta cu bazinele sale transparente, cascada sa și stâncile plate.

Noapte la hotel sau pensiune.

Aproximativ 80 km.

 

 

Ziua 10: Zicavo - Zonza

Astăzi, veți merge pe șoseaua care traversează pasul Vaccia înainte de a ajunge în satul somptuos și tipic Zonza. Zonza face parte din unul dintre cele mai vechi teritorii locuite din Corsica, care a fost numit Țara Lorzilor în Evul Mediu. Tipic din sudul insulei, satul are un farmec de nedescris cu fațadele sale îmbrăcate în pietre ocre și mici magazine. Cocoțată la 762 de metri deasupra nivelului mării în inima Alta Rocca, Zonza este apreciată pentru setarea ta uluitoare, care este revelată călătorului la sosire. În depărtare, pe un cer albastru, sunt celebrele ace Bavella.

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Aproximativ 44 km.

 

 

Ziua 11: Zonza - Bonifacio

Astăzi vei trece barajul de la Ospédale. Această zonă vă va face să vă gândiți la pădurile pinilor canadieni, în special lacul înconjurat de copaci frumoși. Te vei simți grozav în mijlocul acestei naturi frumoase. Apoi, o priveliște magnifică asupra Golfului Santa Manza vă va aștepta înainte de a ajunge în uimitorul Bonifacio, care stă în vârful stâncii sale albe atârnate deasupra mării. Noapte într-un hotel de 3 stele.

Aproximativ 67 km.

 

 

Ziua 12: Sfârșitul șederii

Sfârșitul șederii dvs. după micul dejun. Un transfer privat de la hotelul dvs. la aeroportul Figari este inclus în vacanța dvs.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020