Descoperiti partea nordica a Corsicii

Bike tour 7 zile/6 nopti/5 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
*de la
 
1090
pret/pers/pachet

Această plimbare cu bicicleta electrică urmează noul traseu al GT20: Grande Traversée, pentru a descoperi partea de nord a Corsica. Urmând un traseu care se desfășoară pe o axă nord-vest de Bastia, această vacanță în versiunea sa nordică vă va conduce la Calvi.

 

Pretul include:

-Nopți în hoteluri în camere de 2 persoane

-mic dejun

-Transfer de bagaje

-Documente de călătorie, inclusiv hărți și ghid

-Transfer de 1 zi de la aeroportul Poretta din Bastia la hotelul 1 din Bastia Center

-Transferul final de la ultimul hotel din Calvi la aeroportul din Calvi

 

 

 

 

Pretul nu include:

-Mese (cu excepția micului dejun), băuturi

-Asigurarea

-Vizite pe site

-Activități opționale din program

-Cheltuieli personale

-Bicicleta electrică

-Tot ce nu este inclus în descriere

-Contactați-ne pentru echipamentele de biciclete de care aveți nevoie (consultați opțiunile)

 

Ziua 1: Sosire în Bastia

Turul dvs. începe în Bastia la sosirea dvs. la aeroport cu transfer privat la hotel. Acest lucru vă oferă timp pentru a descoperi capitala Corsica de Nord. Portul vechi este superb, precum și cetatea accesibilă liber și orașul vechi, care oferă o panoramă superbă asupra mării și împrejurimilor. Pentru masa gratuită de seară, vă recomandăm portul vechi și atmosfera sa specială.

Noapte în hotel *** în Bastia.

 

 

Ziua 2: Bastia - Centuri

Dimineața îți vei începe ziua luându-ți bicicleta și mergi spre Nord, pe un drum care merge de-a lungul mării, prin interiorul pădurii și se alătură celeilalte părți ale insulei și cu stâncile sale frumoase. Câteva turnuri genoveze răspândesc cursul, precum și vechi mănăstiri și mori. Porturile cu porturile lor mici de pescuit sunt frumoase. Oprirea seara este în Centuri, primul port de pescuit pentru homari din Franța. Noapte într-un hotel de 3 stele.

Distanța de ciclism: aproximativ 55 km.

 

 

Ziua 3: Centuri - Saint-Florent

Părăsești Cap Corse pentru a merge spre Sud, spre Saint-Florent. În funcție de traseul ales, puteți descoperi satul Patrimonio, renumit în toată Corsica pentru podgoriile sale. Degustările sunt posibile în pivnițele satului. Priveliștile din Golful Saint-Florent sunt frumoase pe toată scena. În Saint-Florent, nu ratați citadela și vă plimbați pe port și pe micile sale străzi comerciale.

Aproximativ 58 km.

Noapte într-un hotel de 3 stele din Saint-Florent.

 

 

Ziua 4: Saint-Florent - Monticello

Cicluri astăzi în inima deșertului Agriates. De la cătun la cătun, străbateți acest frumos deșert și vă apropiați de mare. În funcție de traseul ales, puteți lua un drum care vă va duce pe culmile Balagnei pentru peisaje frumoase înainte de a coborî spre coastă și turnurile sale genoveze. În curând vei ajunge în Monticello, oprirea ta de seară. Nu ratați apusul din sat spre mare.

Aproximativ 80 km.

Noapte în hotel de 3 stele.

 

 

Ziua 5: Monticello - Calvi

Astăzi, veți traversa satele splendide ale unor nume cântând Balagne, Sant'Antonino, Pigna și multe altele, pentru a descoperi farmecele lor discrete. Vei ajunge apoi la Calvi activ. Calvi, oraș splendid, plajă de albastru azur, copleșit de munți (barieră naturală: masivul Monte Cinto) și stânca sa unde domină un oraș medieval, o splendidă cetate genoveză din secolul al XIII-lea, este un adevărat mic paradis în care viața este bun. Și știți că Christobald Colombus s-a născut acolo?

Noapte într-un hotel de 3 stele. Cam 45 km.

 

 

Ziua 6: Calvi

Calvi, oraș splendid, este un adevărat paradis în care viața este bună: o plajă de un albastru azur, copleșită de munți (bariera naturală: masivul Monte Cinto) și stânca sa unde domină un oraș medieval (o magnifică cetate genoveză a secolului al XIII-lea. ). Puteți alege între o zi liberă în jur pentru a vă bucura de descoperirea orașului și plajelor sale, sau mergeți pentru o buclă de 79 km spre Galeria.

Noapte la hotel ***.

 

 

Ziua 7: Sfârșitul șederii

Sfârșitul șederii dvs. după micul dejun.

Un transfer privat de la hotelul dvs. la aeroportul din Calvi este inclus în vacanță. Dacă doriți să vă extindeți călătoria, contactați-ne.

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020