Descoperiți partea de nord a Corsicii - versiune lungă, inclusiv Porto

Bike tour 15 zile/14 nopti/13 trasee

 
Transport
Oferta Speciala
 
1810
pret/pers/pachet

Corsica este cunoscută pentru contrastele extreme și peisajele sale minunate. Acest turneu vă va arăta cât de uimitoare sunt ele și ce potențial mare de ciclism are de oferit insula noastră! Nu numai că pe fiecare etapă puteți alege diferite rute, dar vă veți bucura și de această varietate unică de împrejurimi; de la frumoase drumuri de coastă, la drumuri mici și răsucite de trecere a munților. Vă veți plimba în jurul „Cap Corse”, veți traversa „désert des Agriates”, veți descoperi satele mici din interior și veți descoperi frumosul golf din Porto ... doar o mulțime de imagini de neuitat. Corsica cu siguranță nu te va lăsa indiferent!

 

Pretul include:

-Transfer de bagaje de la cazare la cazare. Pensiune în hoteluri și pensiuni (în camere duble). Hărți, note de traseu și toate informațiile de care aveți nevoie pentru călătorie (ne puteți suna oricând în timpul turului).

 

Pretul nu include:

-Transferuri la punctul de plecare și din punctul final al programului. Transferuri neplanificate. Asigurări. Mese (cu excepția micului dejun) și băuturi. Închirieri biciclete. Reparații eventuale pe bicicletă. Cheltuielile personale.

 

 

Ziua 1: Bastia

Turul începe după-amiaza, în Bastia. După ce ai renunțat la obiecte la hotel, ar trebui să ai timp să vizitezi principalul oraș din nordul Corsica. Vă sugerăm să aruncați o privire spre Citadelle, vechiul port și împrejurimile sale (de asemenea, un loc bun pentru cină), și poate să beți o cafea pe una dintre cele mai mari piețe europene, locul St. Nicolas.

Noaptea într-un hotel **.

 

 

Ziua 2: „Cap Corse”

Prima etapă vă conduce în jurul pelerinii corsete. Un frumos drum de coastă, blând urcă prin interior înainte de a ajunge pe coasta de vest și stâncile sale uimitoare.

Distanțe aproximative: 57 sau 80 km.

Noapte într-un sat fermecător.

 

 

Ziua 3: St Florent

Astăzi vă veți deplasa spre sud, spre St Florent și portul său elegant. Dacă traversați satul Patrimonio, ar trebui să vă opriți pentru o degustare de vin. Zona are o mulțime de vinuri bune. Pe urcări aveți vederi minunate asupra golfului St Florent.

Distanțe aproximative: 26 sau 45 km

Noapte într-un hotel **, în St Florent.

 

 

Ziua 4: Deșertul corsic („désert des Agriates”)

Acum te vei îndrepta spre Balagna. După câțiva kilometri și o ultimă privire asupra golfului St Florent, veți traversa deșertul des Agriates. Nu există dune de nisip, dar vegetație scăzută și priveliști nealterate. După o coborâre dulce, părăsiți deșertul și pregătiți-vă pentru niște urcări minunate în zona de munte a Balagnei.

Alegerea aproximativă a distanțelor: 48 sau 77 km

Noaptea într-un hotel ***, nu departe de Île-Rousse.

 

 

Ziua 5: Satele Balagnei

Etapa de astăzi vă va conduce prin sate frumoase locale (cu nume fermecătoare, cum ar fi Sant'Antonio sau Santa Reparata), până la Calvi (un oraș port frumos cu una dintre cele mai frumoase Citadele), înainte de a ajunge la hotelul dvs. din Galeria, un mic sat de pescari .

Alegerea aproximativă a distanțelor: 50 sau 75 km.

Noaptea într-un mic sat de pescari.

 

 

Ziua 6: Spre golful Porto

Îndreptându-vă din nou spre sud, veți merge pe un splendid drum de coastă (probabil cel mai frumos de acest fel), oferind priveliști uimitoare asupra mării Mediterane. Pe drum poți vedea o priveliște asupra golfului Girolata (o zonă protejată cu o mare biodiversitate). În cele din urmă veți ajunge în stațiunea de coastă din Porto.

Distanța aproximativă: 50km.

Noapte într-un hotel **.

 

 

Ziua 7: Porto

Astăzi programul îți revine; fie că rămâneți doar la plajă pentru a vă relaxa, fie vă apucați de bicicleta și mergeți la „Calanques de Piana” (formare stâncă uimitoare). De asemenea, puteți merge pentru o excursie cu barca pentru a vizita rezervația naturală Scandoal - un patrimoniu mondial UNESCO.

Noaptea în același hotel.

 

 

Ziua 8: În munți

Această etapă nu este atât de lungă, ci urcă constant. Vei călători prin defileul Spelunca, satul Evisa, prin pădurea Aitone până la „col de Vergio” (1477m). La câteva minute distanță veți găsi hotelul dvs., chiar în fața unei mici stații de schi.

Distanțe aproximative: 34 km sau 54 km

Noaptea și cina într-un hotel interior.

 

 

Ziua 9: Niolu

Etapa de astăzi vă conduce mai mult spre centrul insulei. În mare parte coboară (un fel de compensație pentru urcarea de ieri) prin pădurea Valdo-Niello, câteva sate și, în sfârșit, uluitoarea Scala Santa Regina (un drum îngust). O urcare finală nu poate fi evitată înainte de a ajunge la Corte, capitala istorică a Corsica.

Distanta: 60km

Noapte într-un hotel ** din Corte.

 

 

Ziua 10: Corte

Program gratuit astăzi. Poate vă faceți timp pentru a vizita acest mic oraș, capitală veche a insulei, în timpul independenței de sub Pascal Paoli (1755-1769). Găzduiește Universitatea și muzeul corset, Cetatea merită văzută. Dacă preferați mersul pe bicicletă, puteți merge pe defileul Restonica (parțial cu 14%) până la colibele ciobanilor din Grotelle, nu departe de celebrul drum GR20. Dacă este prea abrupt, vă puteți opri mai devreme pentru a face o baie răcoritoare în râul Restonica.

Distanță: 30 km acolo și înapoi.

Noaptea în același hotel.

 

 

Ziua 11: Jos spre coasta de est

Vei urma (mai mult sau mai puțin, în funcție de traseul pe care l-ai ales) râul Tavignanu până la Aleria, un vechi oraș roman. Aveți întotdeauna grijă la porțiuni de coborâre de mare viteză (și nu numai în această zonă), deoarece vacile, porcii, caprele și alte animale, spre deosebire de oameni, sunt numeroase și le place să stea în mijlocul drumului.

 

Odată ajuns în Aleria, puteți vizita Muzeul Roman și vechea cetate, sau mai degrabă relaxați-vă un pic în stațiunea balneară din apropiere, situată direct pe plajă (este posibil un transfer cu autobuzul hotelului).

Distanțe aproximative: 48 sau 60 km.

Noaptea într-un hotel ***, în Aleria.

 

 

Ziua 12: Aleria

Acest loc are o istorie foarte veche; construită de greci, Alalia a fost cucerită și redenumită Aleria de către romani în 259 î.Hr. Puteți vizita muzeul roman, vechile termene sau situl arheologic. Petrecerea timpului pe plajă (la 3 km distanță) este o alternativă, sau chiar mai bine ai putea merge (transfer cu autobuzul hotelului) către stațiunea balneară din apropiere, situată direct pe plajă, pentru un program complet de relaxare (saună, hammam, masaj).

Noaptea în același hotel.

 

 

Ziua 13: „Costa Verde”

Îndreptându-vă astăzi spre nord, vă veți găsi repede urcând din nou. Evitarea drumului principal de-a lungul coastei este cea mai bună opțiune (prea mult trafic și nu prea este de văzut). După cum probabil ai observat deja că majoritatea locuitorilor au părăsit satele interioare, iar pe drum vei vedea martori istorici ai timpurilor străvechi; biserici, mănăstiri, colibe de stână abandonate.

Alegerea aproximativă a distanțelor: 25 sau 65 km.

Noaptea într-un hotel sau camera de oaspeți.

 

 

Ziua 14: „Castagniccia”

Zona pe care o vei străbate astăzi își datorează numele plantării masive de castani de către genovezi în vârsta mijlocie. După cum se presupune că regiunea este împădurită și are și câteva clădiri foarte vechi, ceea ce vă va oferi o perspectivă asupra generațiilor trecute care au trăit aici. Unele urcări blânde îți vor face inima să bată mai repede. În sfârșit, pentru a încheia etapa și călătoria, vă veți „roti” cu ușurință până la ultima dvs. cazare, situată la câțiva metri de plaja din apropierea aeroportului Bastia / Poretta.

Distanțe aproximative: 35 sau 65 km.

Noaptea într-un hotel ***, la Marana.

 

 

Ziua 15: Sfârșitul turului

Programul se încheie după micul dejun. Un transfer la aeroport sau Bastia este posibil (cereți-ne).

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020