Ruta Chestnut

Bike tour 8 zile/7 nopti/6 trasee

 
Transport (ITSW310)
Oferta Speciala
*de la
 
930
pret/pers/pachet

O plimbare în frumosul Tirol de Sud, inima regiunii Trentino Alto Adige, unde cultura germană și italiană se combină perfect: itinerarul urmărește „ruta Castanului”, un traseu de mers pe jos în umbrele munților Dolomiților care oferă vederi impresionante. a peisajului punctat cu castele, ferme și abații antice, care trec prin livezi și podgorii unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri din Italia. De-a lungul drumului veți găsi sate pitorești precum Chiusa, căminul artiștilor și poeților și orașe pline de viață precum Bolzano, porțile Dolomiților.

Traseul este destul de ușor. Întregul itinerar este, în mare parte, pe drumuri suprafete și neasfaltate, trasee rural și poteci. Mai multe plimbări au opțiuni mai scurte.

 

Pretul include:

-7 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

-7 Mic dejunuri

-Cina în Barbiano

-Transfer bagaje Bressanone-Velturno; Velturno-Barbiano; Barbiano-Collalbo; Collalbo-Bolzano

-Card Ritten timp de 3 zile

-Pachet de informații detaliate, note de traseu și hărți cu piese pe

-Asistență telefonică 24/7

 

Pretul nu include:

-Asigurare de calatorie

-Impozite turistice pentru oraș

-Călătoriți la Bressanone și din Bolzano

-Trenuri, autobuze sau bărci, acolo unde este necesar

-Prânzuri și mese (Cina în Barbiano este inclusă în prețul pachetului)

-Băuturi și gustări

-Echipament personal

 

Ziua 1: Ajunși în Bressanone

Călătoria dvs. începe de la Bressanone, un oraș plin de culoare și plin de viață și cel mai vechi din întregul Tirol: dacă ajungeți devreme, aveți șansa să vă plimbați pe aleile colorate și să vizitați camerele fresce ale palatului episcopilor.

 

 

Ziua 2: Autobuz către Abbey Novacella și mers până la Velturno (15 km)

Un transfer de dimineață vă duce la mănăstirea augustiniană din Novacella, cunoscută și pentru vinul alb delicios produs aici. De aici urmează traseele de murdărie și potecile din mediul rural printre păduri și podgorii pentru a ajunge la Velturno: acest oraș înconjurat de castani se mândrește cu un climat atât de grozav, încât a fost ales ca reședință de vară de mai multe familii nobile de-a lungul secolelor.

Provocare: 5 ore, 15 km, 720 m ascensiune, descărcare 471 m

 

 

Ziua 3: Plimbare de la Velturno la Barbiano (16 km)

Pachetele frumoase de astăzi, în mai multe surprize: Mănăstirea Sabiona, inima spirituală din zona Tirolului, cocoțată pe vârful unei stânci abrupte; Chiusa, căminul artiștilor și poeților, printre cele mai frumoase cătune italiene; și în sfârșit Barbiano, un sat drăguț situat pe malurile râului Isarco.

Provocare: 6 ore, 16 km, ascensiune 778 m, coborâre 798 m

 

 

Ziua 4: Plimbare de la Barbiano la Collalbo (15 km)

Plimbarea de astăzi vă duce la Collalbo prin pădure și livezi: acest sat situat pe platoul Renon este un cunoscut centru de schi și un adevărat rai pentru iubitorii de natură. Un scurt ocol pe parcurs vă permite să vedeți o stâncă cu semne preistorice.

Provocare: 6 ore, 15 km, 713 m ascensiune, 403 m coborare

 

 

Ziua 5: Bucla Collalbo prin piramide Kematen și pământ (11 km)

Această plimbare ușoară, panoramică, de-a lungul platoului Renon, străbate pădurile și pajiștile tipice alpine: pe drumul tău te îmbraci frumosul lac Kematen și piramidele tipice ale pământului, formațiuni în formă de con create de siltul de morenă care a fost adus aici prin topirea ghețarilor din epoca de gheață. La sfârșitul plimbării, luați trenul Renon și mergeți din nou la Collalbo, prin priveliști frumoase asupra munților din jur.

Provocare: 4 ore, 11 km, 400m ascensiune, 366m coborare

 

 

Ziua 6: Plimbare de la Collalbo la Castel Roncolo și autobuz la Bolzano (18 km)

Drumeția de astăzi este ușoară, dar nu deosebit de dificilă: de la Collalbo te îndrepți spre Castel Roncolo prin livezi, păduri și câmpuri cultivate, într-o zonă rurală cu castele, conacuri și ferme. La sfârșitul excursiei, luați un autobuz spre Bolzano (ar trebui să începeți să mergeți înainte de ora 8 dimineața pentru a nu pierde ultimul autobuz, dar puteți merge și pe întregul drum spre oraș): acest oraș plin de viață unește perfect culturile italiene și austriece și se mândrește cu multe frumuseți artistice.

Provocare: 8 ore, 18 km, ascensiune 591 m, 1396 m coborare

 

 

Ziua 7: Bucla Alpului Siusi (21 km)

După o plimbare cu autobuzul de la Bolzano la Siusi, luați o telecabină spre Compatsch: aici începe această ușoară plimbare circulară de-a lungul celui mai mare platou alpin din Europa. Traseul trece prin colibe montane și cătune mici, oferind vederi frumoase asupra vârfurilor zimțate ale Dolomiților. Plimbarea vă conduce înapoi la Compatsch, de unde o plimbare cu telecabina și autobuzul vă duce înapoi la Bolzano.

Provocare: 6 ore, 21 km, 316 m ascensiune, 484 m coborare

 

 

Ziua 8: Plecare din Bolzano

Serviciile noastre se termină după micul dejun.

 

 

 

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur, minim 2 persoane adulte. Tarifele prezentate sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

Preturile pentru alt tip de sejur cu mese incluse (demipensiune, pensiune completa), pentru alta structura de ocupare a camerei (copii, mai multi adulti, animale de companie), pentru activitatile de excursii locale, montane, insotite de ghid local vorbitor limba  engleza, pentru inchirieri echipamente (ski, skipass, bicicleta, mountain bike, e-bike etc.), pentru activitati si vizite la producatorii locali de branzeturi, mezeluri si vinuri sunt variabile si se vor comunica intotdeauna la cerere, in functie de preferintele fiecarui calator/grup de calatori.

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tarful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 - 0740 091 781 - 0744 70 70 46 -  (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. PARERILE TURISTILOR NOSTRI: https://www.activtours.ro/parerile-turistilor
  5. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  6. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie) - vezi conditii aici: Pct.6: https://www.activtours.ro/termeni-si-conditii_4
  7. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  8. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020